MEX 0 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 (edytowane) Witam, Panowie jestem zupełnie zielonym graczem w Halo reach . Dopiero co zaczynam "karierę" wiec proszę o pomoc w kwestii gry ze znajomymi na forum jest post z mnóstwem gamertag ok wszystko pinknie rozumiem ze mogę się z tymi ludzmi ponap...c pytanie wręcz trywialne widząc wasze posty ale (dopiero odkryłem co to bloom ),... JAK JA MOGĘ Z NIMI ZAGRAĆ tzn. czy muszę dodać ich do znajomych z poziomu konsoli(wysyłając zaproszenie czy coć takiego ) i dopiero odpalając grę wykryje czy dany znajomy aktualnie gra ? Moje drugie pytanko dotyczące MLG czy są to jasno określone zasady gry punktacja , jak można dołączyć do ligi, gdzieś docztałem że są jakieś kategorie steel , onyx , coś tam Może jest jakaś stronka dotycząca tego tematu chętnie zajrzę. Proszę się nie śmiać naprawdę jest to universum które odkrywam praktycznie . Dzieki z góry za odpowiedz. Edytowane 29 grudnia 2010 przez MEX Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 Witam, Panowie jestem zupełnie zielonym graczem w Halo reach . Dopiero co zaczynam "karierę" wiec proszę o pomoc w kwestii gry ze znajomymi na forum jest post z mnóstwem gamertag ok wszystko pinknie rozumiem ze mogę się z tymi ludzmi ponap...c pytanie wręcz trywialne widząc wasze posty ale (dopiero odkryłem co to bloom ),... JAK JA MOGĘ Z NIMI ZAGRAĆ tzn. czy muszę dodać ich do znajomych z poziomu konsoli(wysyłając zaproszenie czy coć takiego ) i dopiero odpalając grę wykryje czy dany znajomy aktualnie gra ? dokladnie tak jak piszesz MLG --> mlg.com to o czym piszesz (Steel, onyx), to ligi na playliście Arena, to zupełnie inna rzecz niż MLG. 1 Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Myślicie, że dadzą kiedyś jakieś DLC z nowymi mapami do Firefight ? Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Minimalne szanse na to. Zaczynam wątpić czy też jakikolwiek mappack jeszcze będzie. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Niby dlaczego miałoby nie być? O_o Cytuj
Gość Soul Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 Panowie wiecie może gdzie znajdę muzykę z trailera "Dostarczyć nadzieje" ? Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 Panowie wiecie może gdzie znajdę muzykę z trailera "Dostarczyć nadzieje" ? "Deliver Hope" is the name given to it by internet forums etc but there isn't an official name for the piece... Sadly, the official soundtrack for halo reach came out a few days ago and it doesn't seem to be on there... The only versions you can find are mixed ones online from people who've ripped it off the video - but there is no official version without the sounds of explosions and gunfire... W skrócie mówiąc nie ma żadnej oficjalnej wersji nawet w soundtracku H:R tego nie znajdziesz. Gdybyś jednak chciał ver mp3 z trailera to zapraszam http://www.mediafire.com/?5wfdbkg25rqda3i 1 Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 coś dla totalnych maniaków http://allegro.pl/halo-3-master-chief-kostium-full-armor-helmet-i1770180096.html Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Widzialem w sklepie, mierne. Tylko helm jest ok Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi