B0dz1o 3 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2010 Lepiej rozstać się w dobrych stosunkach i mieć przychylne sobie studio zewnętrzne niż je na siłę trzymać, bo co wtedy by się stało, kontrakty by się pokończyły i ludzie by uciekli ze studia sami. Btw. wybitny przykład, jak nie należy postępować w tym biznesie dało ostatnio Acti Ale tekstu o konieczności posiadania 40" to nie rozumiem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 22 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2010 (edytowane) Im większy ekran tym łatwiej się gra, wszystko jest większe, szybciej zauważasz ruch no i w większego przeciwnika łatwiej wycelować Jak grałem w hordę na 32" TV a nie na moim monitorze to wyniki za każdym razem miałem o 50% lepsze Szczególnie istotne jak się jest nogą w multi To tak samo jak zbieraliśmy się u jednego kumpla i lan robiliśmy z Quake 3 Arena, grałem na 15" to byłem ostatni, przesiadałem się na 19" to 90% meczy wygrywałem Edytowane 22 kwietnia 2010 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2010 Ale mi news. O tym, że to ostatnie Halo od Bungie mówi sie OFICJALNIE już od pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2010 Nie wiem jak wy, ale ten vidoc źle mnie nastawia do multi. Mam podobne przeczucie jak przed modern warfare 2, że ta gra po dłuższym czasie będzie przez te wszystkie bajery niegrywalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
B0dz1o 3 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2010 Nadzieja w tym, że armor abilities będzie można wyłączyć, chyba, że inne "bajery" miałeś na myśli. Im większy ekran tym łatwiej się gra, wszystko jest większe, szybciej zauważasz ruch no i w większego przeciwnika łatwiej wycelować Jak grałem w hordę na 32" TV a nie na moim monitorze to wyniki za każdym razem miałem o 50% lepsze Szczególnie istotne jak się jest nogą w multi To tak samo jak zbieraliśmy się u jednego kumpla i lan robiliśmy z Quake 3 Arena, grałem na 15" to byłem ostatni, przesiadałem się na 19" to 90% meczy wygrywałem Jeśli chodzi o strzelaniny w multi to wydaje mi się, że im mniejszy ekran, tym lepiej się gra bo wszystko łatwiej ogarnąć, ja gram na monitorze 22'' i jeśli chodzi o granie w H3 i inne fps/tpp to nie zamieniłbym go na większy.Co innego jeśli chodzi o granie w singlu w np. takie GTA4 - wtedy im większy ekran tym dla mnie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2010 Nie wiem jak wy, ale ten vidoc źle mnie nastawia do multi. Mam podobne przeczucie jak przed modern warfare 2, że ta gra po dłuższym czasie będzie przez te wszystkie bajery niegrywalna. Cały bajer tkwi w tym, że w customach te bajery będzie można wyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczuruLive 1 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2010 Po obejrzeniu ostatniego trailera wszystko jasne... na pewno tej gry szybko nie kupie bo będzie to dla mnie wielki nie wypał 2010. Za dużo napakowali tam nie potrzebnego syfu co w ogóle nie pasuje do serii HALO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2010 Prędzej to będzie niewypał 2010. Czy za dużo napakowali? Hmmm kwestia odpowiedniego podejścia do nowego stuffu. Ich ostatni projekt Halo więc sobie poszaleli chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2010 Nie rozumiem tylko co za wielka różnica między armor abilities od tych gadżetów zbieranych na planszy? A fikołki elite'a czy bieg Spartana to jakaś odmiana, a nie zrobienie gry bardziej noob friendly. Gdyby multi było bez zmian od Halo 3 to by też ludzie narzekali. Nie ma co narzekać i porównywać do MW2, na szczęście Bungie nie wrzuca killstreaków Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2010 Po obejrzeniu ostatniego trailera wszystko jasne... na pewno tej gry szybko nie kupie bo będzie to dla mnie wielki nie wypał 2010. Za dużo napakowali tam nie potrzebnego syfu co w ogóle nie pasuje do serii HALO. Łał... i stwierdziłeś to po trailerze, bez grania? Łał. @MaZZeo Armor Abilities to ewolucja Equipementów z HALO3. O ile Equipa można było podnieść i wyrzucić tylko raz, to AA wybiera się ma początku gry (bądź prze respawnie), nie da się go zmienić w trakcie rozgrywki (czyt. podnieść innego), ale za to ładuje się i można go używać wielokrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 Pytanie co do bety REACH. Mam okazje kupić używaną wersje ODST, tylko nie wiem czy do bety nie jest potrzebna nówka?(jakiś kod w pudełku do bety?). Z góry dzięki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 Płyta jest kluczem do bety. Cytuj Odnośnik do komentarza
nie versal 6 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 (edytowane) Nowe filmiki z bety Halo Reach link http://www.joystiq.com/2010/04/26/halo-reach-pre-beta-video-walkthroughs-gameplay-footage/ Edytowane 26 kwietnia 2010 przez nie versal Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 (edytowane) Filmiki z bety Edytowane 26 kwietnia 2010 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 Prezentuje się arcy genialnie. Graficznie zamiata 3 bez popoity Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 Wygląda i rusza się kapitalnie, na pewno najładniejsze Halo ever, jeszcze te animacje melee i przeładowań cudeńko Podoba mi się, że shotgun zabija tak jak powinien to zawsze robić, a granat jest na tyle potężny, że nie trzeba poprawiać drugim, dawać betę. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 (edytowane) Prawie 13 minut gameplayu http://www.gamesradar.com/f/you-will-never-be-this-good-at-halo-reach-video/a-20100423104024491009 Kilka nowym filmików na GT http://www.gametrailers.com/game/halo-reach/11394 Rusza się to wszystko wybornie i już nie mogę się doczekać 3 maja. Mam tylko obawy co do niektórych nowych zabawek, wydaje mi się, że są zbyt mocne. Obok DMR najpopularniejszą bronią będzie Neelde Rifle. Nie podoba mi się nowa wersja snajperki, Focus Rifle. Ogólnie cała reszta wygląda tak, jak powinien wyglądać idealny multiplayer, czyli KILKA celnych strzałów i frag, a nie krótka seria jak w pewnej mega popularnym fpsie . PS. Czy tylko mi się wydaje, czy zielone znów się samo naprowadza? 3 filmik 2:02 http://www.joystiq.com/2010/04/26/halo-reach-pre-beta-video-walkthroughs-gameplay-footage/ Edytowane 26 kwietnia 2010 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 Multi wygląda zjawiskowo jeśli chodzi o oprawę. Natomiast cała reszta to stare dobre multi z H3 jakie znam i w jakim się momentalnie odnajdę. Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza
PePeP 2 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 Ehh przez tego Reach'a mam teraz dylemat - już miałem przestać płacić za Gold'a (w praktycznie wszystkie fajne gry sieciowe poza Halo właśnie mogę grać za darmo na PSN), ale ten Reach zapowiada się na serio dobrze, a ani BC2 ani MW2 nie siadły mi aż tak bardzo jak się spodziewałem Cytuj Odnośnik do komentarza
jakub93 21 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 (edytowane) Przypominam, że jutro w nocy premiera reklamówki z aktorami "Birth of a Spartan". Edytowane 26 kwietnia 2010 przez jakub93 Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2010 Kiedy ten gniot ma sie pojawic na marketplace ? z niedzieli na poniedzialek w nocy czy pozniej? wiadomo cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 27 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2010 A mi, póki co, power upy nie wydają się być przegięte, każdy z nich ma słabe strony, co widać na filmikach które pojawiły się w necie. Zobaczymy jak będzie to wyglądać gdy sam w to zagram Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2010 Kolejny materiał wideo. http://meodia.com/news/1001/multiple-new-halo-reach-gameplay-videos-released/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 27 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2010 lepsza jakość Widzę że nieźle inwestują reklamę i to w Europie, bo puścili to w przerwie meczu Bayern-Lyon Filmik fajny, czekam na dłuższą wersję, chyba będzie na http://www.welcometonobleteam.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi