BarteQ 1 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2010 (edytowane) Korwa Helmet a ponoć pjerdolenie Filipa i Uznego Cię nie rusza. Edytowane 30 kwietnia 2010 przez B0CZEK Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2010 Ja tylko się martwię o FFA gdzie jest tylko 4vs4, mam nadzieję że w pełnej wersji będzie tych graczy więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2010 (edytowane) http://www.mlgpro.com/forum/showthread.php?t=311110 ciekawa opinia, imo z tym, że to będzie prawie jak Halo 1 to się nie zgadzam ale i tak wg. autora tematu gra się o wiele lepiej niż w Halo 3. Fakt, jest dużo lepiej niż w H3. Najważniejsze - siła AR i melee poszły w dół, potrzebny skill do używania DMR i Maga w górę. Sama gra jest też jakby szybsza (dlatego na początku czuje się lekki chaos). Jeśli chodzi o mapy - fakt, są słabe, ale jeśli sięgnąć pamięcią wstecz to beta H3 też miała kichowate areny (Valhalla, Snowbound, High Ground), więc nadzieje na perełki pokroju Pit'a czy Constructa mam w dalszym ciągu. Rzeczy, które bym zmienił: -lekkie wzmocnienie siły Mag'a, albo zwiększenie mu magazynka, albo zmniejszenie mu blooma (na krótkie dystanse nie ma szans z AR'ką, na średnie z DMR'em też wysiada) -zmniejszenie zasięgu granatów, albo jeszcze większe ograniczenie ich ilości na mapach - mininuke + spam = meh -jeszcze trochę mogliby przyciąć siłę AR i melee, nie wiem jak to się dzieje, ale Hamburgery ciągle wyczyniają tym magię ((pipi)e lagi) reszta jest super @MaZZeo - potwierdzone jest, że gra znowu pociągnie do 16 graczy Edytowane 30 kwietnia 2010 przez barth Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2010 Na fejsbuku Bungie rozdawalo sobie kody w komentarzach... nawet mega szybkie F5 i copy paste nie styknelo by zalapac sie ;(. Coz... do poniedzialku! Cytuj Odnośnik do komentarza
Renn 0 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2010 W weekly update tez byl jeden Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 1 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2010 Halo też powoli wychodzi raz na rok. Poczekaj co będzie, jak się tatuś nowy dorwie do koryta. A co oni mają do powiedzenia, skoro prawa do serii należą do Microsoftu, a nad następną częścią już od jakiegoś czasu dłubie 343 Industries? Kodów jak mrówków, ja swój wyrwałem już nieco wcześniej ^_^: http://www.bungie.net/News/Blog.aspx?mode=news#cid25945 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2010 Te kody daja szybszy dostep do bety? Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 1 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2010 Jak można dostać ten kod?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Renn 0 Opublikowano 1 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2010 (edytowane) Podawali na Facebook, na glownej stronie bungie. Ale nie warto sobie glowy zawracac, gdy daja 1-20 bo wiekszosc leci w 3s. Edit: Tzn. w komentarzach na stronie bungie Edytowane 1 maja 2010 przez Renn Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 1 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2010 Tak, te kody daja szybszy dostep do BETY oraz w ogole dostep jesli nie posiadasz krazka z ODST (kampania). Cala reszta (posiadacze ODST) moga zaczac zabawe od 3go maja. Ogolnie pierwsi szczesciarze graja bodajze od srody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 1 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2010 Rzeczy, które bym zmienił: -lekkie wzmocnienie siły Mag'a, albo zwiększenie mu magazynka, albo zmniejszenie mu blooma (na krótkie dystanse nie ma szans z AR'ką, na średnie z DMR'em też wysiada) -zmniejszenie zasięgu granatów, albo jeszcze większe ograniczenie ich ilości na mapach - mininuke + spam = meh -jeszcze trochę mogliby przyciąć siłę AR i melee, nie wiem jak to się dzieje, ale Hamburgery ciągle wyczyniają tym magię ((pipi)e lagi) Ad 2 granat ma być granatem niech go nie nerfują. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 1 maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 maja 2010 Soul uwierz mi, że jak zobaczysz jak hamburgery spamują tymi mini-atomówkami (które o dziwo mnie zabijają na strzał, a ich nie) to stwierdzisz to samo. Albo niech je osłabią, albo dają jeden na respie (zamiast dwóch) Cytuj Odnośnik do komentarza
BarteQ 1 Opublikowano 2 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2010 Jako że wczoraj pograłem trochę u Uznego to podziele się pierwszymi odczuciami. Gra wydaje się wolniejsza od h3. DMR i ten nowy system strzelania to jakaś porażka... nie dość że dmr jest wolniejszy od BR'ki (bo musimy czekać ąż nam celownik sie "wyzeruje") to jeszcze potrzeba więcej strzałów żeby zabić. Jeżeli DMR i nowy pistol maja zastąpić br'ke to ja dziękuje. Mapy mi się nie podobają. Perki to też żenada... jetpacki i supershield niszcza. Grafika nie powala. Generalnie nie podoba mi się praktycznie nic. Muszę przyznać racje Filipowi, reach na chwilę obecna wyglada jak gorsze halo3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Flaha 25 Opublikowano 2 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2010 Chyba Uznemu bo Filip raczej nic konkretnego nie napisał, jak się można było spodziewać. A co do DMR'a i wolniejszego biegania to o tym mówili, pewnie to zmienią jak ludzie zaczną narzekać, liczę na to. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 2 maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2010 Przynajmniej jest beta, żeby sprawdzić co działa, a co nie i to ewentualnie naprawić. W razie czego, pod TYM LINKIEM znajdziecie temat, w którym Bungie zbiera feedback od graczy. Jeśli uważacie, że coś należy zmienić, bądź znajdziecie jakiś bug to po prostu wystarczy postnąć tam. Mała ciekawostka - w tej chwili ludzie najczęściej narzekają na: -zbyt małą prędkość poruszania się -zbyt duży bloom na DMR -zbyt mały magazynek w Mag'u -zbyt silne granaty -nie najlepsze (CoD'owe) spawny -złe ustawienia pada Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczuruLive 1 Opublikowano 2 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2010 Wlasnie mam takie pytanie odnosnie sterowania jezeli gram "Bumper Jumper" to gdzie wcisneli "sprint" ? Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 2 maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2010 X Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 2 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2010 bez sensu ... powinni dać możliwość, żeby każdy mógł sobie wsio z osobna pozmieniać :F Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 2 maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2010 W tej chwili na forum Bungie jest to jedna z głównych próśb graczy. Ja osobiście chciałbym żeby dali Bumper Jumper, z tym że zamiast zmiany granatów byłaby opcja odpalania AA. To by było puuurrrfect! Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczuruLive 1 Opublikowano 2 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2010 X? : O To jak mam biegać i się obracać? Aha mam jeszcze pytanie może wiecie o której zaczynają BETE? Oczywiście chodzi mi o czas polski Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 2 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2010 "You can BXB in halo reach. Your Armor ability cancels your first melee allowing you to melee again. Note: I've only done this with the Sprint Armor Ability. The button presses go a little like this: (for default) RB, LB, RB Viola! A BXB" B X B?czyzby double male powrocily??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 2 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2010 Skasują tak jak zrobili to w H3. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 2 maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2010 Double melee nie jest Ci potrzebne, sam czas w jakim można wyprowadzić dwa jest masakrycznie krótki. Cytuj Odnośnik do komentarza
misika 8 Opublikowano 2 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2010 Bar7h gratuluje występu w justin.tv Fajnie szkoda tylko ze sa 2 mapki Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 2 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2010 mozna linka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi