MaZZeo 14 183 Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 (pipi)aaa, czy ja tylko tak czarnowidzę, czy blokada regionalna nas u(pipi)? Odpaliłem te "Preview Beta" i wyskoczył mi błąd. Mam nadzieję że to tylko z powodu, że jeszcze jej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Slayerr 0 Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 Zmień sobie język i region i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 Halo, żyje tylko customami, więc chill out, w każdym Halo matchmaking ssie kule. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 3 maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 W becie customów nie ma, więc jest tylko matchmaking i wieczny w(pipi) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 Halo to Halo... needler to needler. Nie gram by byc prosem tylko dla fun'u. I Halo jest zaiebiste takie jakie jest. Nie czuje potrzeby customizowania gier i wywalania broni. Uwazam, ze Bungie wie co robi... gorzej z graczami. Dlatego czekam az beta bedzie oficjalnie bo pogram z jakimis sensownymi ludzmi, bo z randomami poza TS sie po prostu nie da. Nie neguje przez to potrzeby istnienia MLG i grania Pro, ale IMO nie po to dodaje sie pieknie wygladajacego needlera by go wywalic z gry. Moje ration caly czas ponizej 1.0 i caly czas brakuje mi ok. 30 fragow by dobic do 1.0. Co nadgonie to zaraz strace i tak w kolko. Ogolnie beta operuje caly czas na social, a nie rankingu. Chyba, ze dzis ranking jako taki wystartuje Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 (edytowane) (pipi)aaa, czy ja tylko tak czarnowidzę, czy blokada regionalna nas u(pipi)? Odpaliłem te "Preview Beta" i wyskoczył mi błąd. Mam nadzieję że to tylko z powodu, że jeszcze jej nie ma. Jest jakaś blokada regionalna? Mam angielskie konto i mam nadzieję, że obejdzie się bez jakiś zmian. Dawać tą betę! PS. Jak ktoś chce pograć to mój stary GT nadal jest aktualny - YETI PL Edytowane 3 maja 2010 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 Oczywiscie, ze jest. Jesli masz konsole ustawiona na region "Polska" to nawet filmiku nie sciagniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 THX, zaraz sprawdzę. Aisha Tyler Tutorial http://www.youtube.com/watch?v=tQvo8DmQkao&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 3 maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 Jakby była blokada to ani ja, ani Uzny byśmy sobie nie pograli Cytuj Odnośnik do komentarza
B0dz1o 3 Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 Oho, b.net zaczyna siadać, a to jeszcze 1,5 h do startu :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 3 maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 HALO zmieniło się w CoD'a . Jak można zmienić najlepsze multi świata w taki randomowy syf? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 Oho, b.net zaczyna siadać, a to jeszcze 1,5 h do startu :confused: A znana jest już dokładna godzina startu bety ? Na początku miało być o 18. U Hamburgerów jest w tym momencie już po 12 no więc nie jest to już morning a raczej afternoon Cytuj Odnośnik do komentarza
S!N 14 Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 U nich miało być według PDT, czyli chodzi o wschodnie wybrzeże, a tam jest dopiero 10. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 Beta wystartowała Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 (edytowane) U nich miało być według PDT, czyli chodzi o wschodnie wybrzeże, a tam jest dopiero 10. 10 na wschodznim ? Ty chyba pałe z gegry miałeś xD EDIT: http://www.facebook.com/home.php?#!/Bungie Edytowane 3 maja 2010 przez KarCzoH Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 A znana jest już dokładna godzina startu bety ? Na początku miało być o 18. U Hamburgerów jest w tym momencie już po 12 no więc nie jest to już morning a raczej afternoon Oczywiście nikt nie czyta moich wypowiedzi.Na oficjalnym forum bungie piszą że to będą okolice godz 20tej naszego czasu. Ale kto wie może i będziemy czekać tydzień tak jak to było w przypadku H3 beta:/ PS: BETA JUŻ JEST DO ŚCIĄGNIĘCIA Cytuj Odnośnik do komentarza
B0dz1o 3 Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 Skoro beta już jest... Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitro619 11 Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 A ja mam jakiś problem, zawiesza mi się pobieranie na 1% x_X I nie mogę dać ani continue ani play Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 Servery mogą mieć spore problemy więc bądź cierpliwy no i nie wychodź z pobierania bo inaczej się ono przerwie.u mnie jak narazie 5mb w 5min pozostało jedyne giga z czymś hahaha.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 Jak pad po iluśtam minutach samoczynnie sie wyłączy to przerwie mi ściąganie? Cytuj Odnośnik do komentarza
B0dz1o 3 Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 Mi się nie przerwało, ale lepiej machnąć gałką raz na parę minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitro619 11 Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 Jak pad po iluśtam minutach samoczynnie sie wyłączy to przerwie mi ściąganie? dokładnie, jeśli nie da się dać continue w oknie pobierania to jak się pad bezprzewodowy wyłączy to przerywa pobieranie? wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 Bo jak sam wyłączyłem, to mi przerwało - dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 (edytowane) Jak pad po iluśtam minutach samoczynnie sie wyłączy to przerwie mi ściąganie? W żadnym wypadku nie powinno ponieważ tak czy tak pozostajesz zalogowany nawet jeśli Twój pad jest wyłączony. Chociaż czarna magia też się zdarza w sumie to nie jest typowe pobieranie:/ Co do pada bez przewodowego czy po położenie cegłówki na jednej gałce albo owinięciu gumką dwóch analogów może zapobiec wyłączeniu się pada?: Edytowane 3 maja 2010 przez Salwador Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 3 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2010 Czarna magia na 100% W Halo 2 jak się ściągało mapy na X360 i bezprzewodowy pad się wyłączył to przerywało ściąganie i trzeba było od nowa zasysać :F Całkiem możliwe, że i tutaj poczarowali przez przypadek celowo, żeby dać troszkę luzu serwerom Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi