Skocz do zawartości

Halo: Reach - To co nie pasuje do pozostalych tematow

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 168,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

faktycznie 30fps po odst widać ale zawsze wydawało mi się że h3 to 60fps. Skoro 30fps będzie to mają duże pole do popisu.   A jest jakiś fpp na x360/ps3 który chodzi w 60fps?

• korwa, a obiecywalem sobie ze juz sie na zadne halo nie napale

• Znany poniekąd z Shadowrun'a. Ale dziwnym nie jest, w końcu za multi w HALO REACH odpowiedzialny jest właśnie typ od wspomnianej przed chwilą gry.   btw. ten krótki komiks wyjaśnia po co w HALO REAC

Opublikowano

Halo, żyje tylko customami, więc chill out, w każdym Halo matchmaking ssie kule.

Opublikowano
  • Autor

W becie customów nie ma, więc jest tylko matchmaking i wieczny w(pipi)

Opublikowano

Halo to Halo... needler to needler. Nie gram by byc prosem tylko dla fun'u. I Halo jest zaiebiste takie jakie jest. Nie czuje potrzeby customizowania gier i wywalania broni. Uwazam, ze Bungie wie co robi... gorzej z graczami. Dlatego czekam az beta bedzie oficjalnie bo pogram z jakimis sensownymi ludzmi, bo z randomami poza TS sie po prostu nie da.

Nie neguje przez to potrzeby istnienia MLG i grania Pro, ale IMO nie po to dodaje sie pieknie wygladajacego needlera by go wywalic z gry.

Moje ration caly czas ponizej 1.0 i caly czas brakuje mi ok. 30 fragow by dobic do 1.0. Co nadgonie to zaraz strace i tak w kolko.

Ogolnie beta operuje caly czas na social, a nie rankingu. Chyba, ze dzis ranking jako taki wystartuje

Opublikowano

(pipi)aaa, czy ja tylko tak czarnowidzę, czy blokada regionalna nas u(pipi)? Odpaliłem te "Preview Beta" i wyskoczył mi błąd. Mam nadzieję że to tylko z powodu, że jeszcze jej nie ma.

Jest jakaś blokada regionalna? Mam angielskie konto i mam nadzieję, że obejdzie się bez jakiś zmian.

Dawać tą betę!

PS. Jak ktoś chce pograć to mój stary GT nadal jest aktualny - YETI PL

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Oho, b.net zaczyna siadać, a to jeszcze 1,5 h do startu :confused:

Opublikowano
  • Autor

HALO zmieniło się w CoD'a :/.

Jak można zmienić najlepsze multi świata w taki randomowy syf?

Opublikowano

Oho, b.net zaczyna siadać, a to jeszcze 1,5 h do startu :confused:

A znana jest już dokładna godzina startu bety ? Na początku miało być o 18. U Hamburgerów jest w tym momencie już po 12 no więc nie jest to już morning a raczej afternoon

Opublikowano

U nich miało być według PDT, czyli chodzi o wschodnie wybrzeże, a tam jest dopiero 10.

Opublikowano
A znana jest już dokładna godzina startu bety ? Na początku miało być o 18. U Hamburgerów jest w tym momencie już po 12 no więc nie jest to już morning a raczej afternoon

Oczywiście nikt nie czyta moich wypowiedzi.Na oficjalnym forum bungie piszą że to będą okolice godz 20tej naszego czasu.

Ale kto wie może i będziemy czekać tydzień tak jak to było w przypadku H3 beta:/

PS: BETA JUŻ JEST DO ŚCIĄGNIĘCIA

Opublikowano

Servery mogą mieć spore problemy więc bądź cierpliwy no i nie wychodź z pobierania bo inaczej się ono przerwie.u mnie jak narazie 5mb w 5min pozostało jedyne giga z czymś hahaha....

Opublikowano

Mi się nie przerwało, ale lepiej machnąć gałką raz na parę minut.

Opublikowano

Jak pad po iluśtam minutach samoczynnie sie wyłączy to przerwie mi ściąganie?

dokładnie, jeśli nie da się dać continue w oknie pobierania to jak się pad bezprzewodowy wyłączy to przerywa pobieranie? wtf?

Opublikowano

Jak pad po iluśtam minutach samoczynnie sie wyłączy to przerwie mi ściąganie?

W żadnym wypadku nie powinno ponieważ tak czy tak pozostajesz zalogowany nawet jeśli Twój pad jest wyłączony.

Chociaż czarna magia też się zdarza w sumie to nie jest typowe pobieranie:/

Co do pada bez przewodowego czy po położenie cegłówki na jednej gałce albo owinięciu gumką dwóch analogów może zapobiec wyłączeniu się pada?:

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Czarna magia na 100% :) W Halo 2 jak się ściągało mapy na X360 i bezprzewodowy pad się wyłączył to przerywało ściąganie i trzeba było od nowa zasysać :F Całkiem możliwe, że i tutaj poczarowali przez przypadek celowo, żeby dać troszkę luzu serwerom :)