Skocz do zawartości

Halo: Reach - To co nie pasuje do pozostalych tematow

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Etam, stare wiadomości ;).

Nowa wiadomość - MS zapowiada (poprzez FB - konto Xbox for Core), że niedługo (najprawdopodobniej podczas PAX Prime, 3-5 sierpnia) zobaczymy nowy trailer Reach (raczej in-game, następny filmowy zobaczymy bliżej premiery). Oto screen z niego:

39202_142734629077895_128203443864347_347387_586288_n.jpg

Edytowane przez barth

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 168,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

faktycznie 30fps po odst widać ale zawsze wydawało mi się że h3 to 60fps. Skoro 30fps będzie to mają duże pole do popisu.   A jest jakiś fpp na x360/ps3 który chodzi w 60fps?

• korwa, a obiecywalem sobie ze juz sie na zadne halo nie napale

• Znany poniekąd z Shadowrun'a. Ale dziwnym nie jest, w końcu za multi w HALO REACH odpowiedzialny jest właśnie typ od wspomnianej przed chwilą gry.   btw. ten krótki komiks wyjaśnia po co w HALO REAC

Opublikowano

Przy takich newsach stwierdzam, że wakacje jednak wolno mijają :P

Opublikowano

Trailery trailerami ale jestem ciekaw co pokażą na tegorocznym FunDay'u z Halo Reach :D

Opublikowano

mam pytanie, bo mówiłem o tym dla ziomka ale jednak nie jestem pewien:

Kierujemy szóstym członkiem squadu tak? Czy to ma nie być tak, że ten Noble 6 będziemy mogli customizować? Zmienić płeć, pancerz itd? Bo tak mi się obiło o uszy.

Opublikowano

Składacie już preordery ? Żadnych bonusów już chyba dawać nie będą w sklepach. Wersja PL nie powinna też być w żaden sposób upośledzona w stosunku do tych z UK (np. poprzez dubbing :P). W Ultimie powinni mieć chyba wcześniej.

Opublikowano

Podejrzewam że nie będzie takich cyrków jak z RDR i w dniu premiery na spokojnie się skoczy do MM i zaopatrzy w swoją kopie zamiast czekać na kuriera w pocie czoła ;]

Opublikowano

Ja tam złożyłem tego preordera - z wrześniem różnie bywa, może nie będę miał czasu wyskoczyć do MM mimo, że mam 15 minut piechotą :P

Trochę szkoda kasy wywalać na premierę, ale jestem już teraz cholernie napalony i pewnie bym nie wytrzymał 2-3 miesięcy do jakiś znaczniejszych obniżek ceny :)

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano
  • Autor

mam pytanie, bo mówiłem o tym dla ziomka ale jednak nie jestem pewien:

Kierujemy szóstym członkiem squadu tak? Czy to ma nie być tak, że ten Noble 6 będziemy mogli customizować? Zmienić płeć, pancerz itd? Bo tak mi się obiło o uszy.

Tak jest dokładnie. Noble 6 jest postacią, której wygląd zależy całkowicie od nas. Płeć też. W dodatku wygląd z trybu multiplayer przekłada się na ten w trybie singleplayer (łączenie z filmikami) i odwrotnie. W dodatki Noble 6 nie jest taką cichą postacią jak Master Chief, więc można liczyć na trochę dialogów.

Opublikowano

Kolejna rzecz o której nie wiedziałem :P

Opublikowano

ja to czekam jeszcze z pre-orderem, nie wiadomo jak to będzie z polską wersją bo jeszcze jest możliwość że dadzą jakieś DLC na mapy/pancerz itd do zwykłej wersji. Aczkolwiek najprawdopodobniej przejadę się do MM :]

Opublikowano

Ja tez czekam bardzo na singlowa kampanię. Ciekaw jestem co nam zaprezentują. Mam nadzieję, że nie będzie durnoty fabularnej w stylu ODSt czyli Inzyniera ukrytego na ziemi bo takie ploty wydarzeń sprawiają, że otoczka fabularna całej serii ma coraz więcej bubli nie do zaakceptowania dla konesera dobrej fabuły i spójnych uniwersów growych.

Edytowane przez Gooral

Opublikowano

Pojawił się nowy Campaing Trailer

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ta gra jest świetna. Grafa rządzi !!! Teraz nikt z fanbojów PS3 nie może powiedzieć, że gry na Xboxie są słabe.

Edytowane przez Neo5601

Opublikowano

Ten trailer pełny jest "WTF" :D Kampania jak widać będzie dramatyczna, w jednym z momentów Noble Six trzyma nieśmiertelniki, więc prawdopodobnie co najmniej dwóch naszych kompanów zginie, a może nawet wszyscy. Kadr z miasta był kapitalny.

Opublikowano
@geoffkeighley GameTrailers is sayin' our hot new trailer is CG? Thanks for the compliment, but nope...that's all in engine!

Gitara gra

Jeszcze HD jak ktoś chce - http://edelmanadmin.psni.com/public/Halo%20Reach/Campaign%20trailer%20July%2029/HALO_REACH_Battle_Begins_WEB2_PEGI_720pST.wmv

Opublikowano

dokładnie, napiszę jak to w nowych psx extreme-ach te tandetne ikonki: ,,ZA(pipi)ONGO'' :D

Opublikowano

W HD wygląda o niebo lepiej. Ta kolorystyka i światło - MIODZIO !

Jak zobaczyłem tych przekozacznych Elite'ów wskakujących do tego jakiegoś śmigłowca to sobie pomyślałem, że kapitalnie będzie z nimi walczyć w Firefight :D Niech tylko dadzą jeszcze Brute'y.

Opublikowano

Noble Six meets Alan Wake.

Opublikowano

w jednym z momentów Noble Six trzyma nieśmiertelniki, więc prawdopodobnie co najmniej dwóch naszych kompanów zginie, a może nawet wszyscy.

W 36 sekundzie Elite skacze na lezacego Jeorge'a...zgaduje ze go wykonczy :P

Opublikowano

Tylko, że wcześniej wyglądało to bardziej filmowo, a teraz wygląda na maksa dopieszczone specjalnie pod trailer.

Nie chce mi się wierzyć, że aż tak dobrze będzie wyglądać sama gra, przecież już pierwszy trailer wyglądał kosmicznie w HD pod względem grafiki, a teraz to już normalnie masakra - obczajcie w HD jak Spartanie się naradzają i obejrzyjcie sobie ich twarze, nie ma bata by tak to wyglądało w grze. Przykro mi :teehee:

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

singiel mnie nie interesuje ;] ale wygląda dobrze

Opublikowano

A ja jestem przekonany ze to bedzie wlasnie tak wygladalo...

Pierwszy trailer nie lecial real-time co potwierdzilo samo Bungie...ta sama scena teraz ubozsza techicznie (obcieli bloom, cien pod Warthogiem, kurz).