Opublikowano 28 lipca 201014 l Autor Etam, stare wiadomości . Nowa wiadomość - MS zapowiada (poprzez FB - konto Xbox for Core), że niedługo (najprawdopodobniej podczas PAX Prime, 3-5 sierpnia) zobaczymy nowy trailer Reach (raczej in-game, następny filmowy zobaczymy bliżej premiery). Oto screen z niego: Edytowane 28 lipca 201014 l przez barth
Opublikowano 28 lipca 201014 l Trailery trailerami ale jestem ciekaw co pokażą na tegorocznym FunDay'u z Halo Reach
Opublikowano 29 lipca 201014 l mam pytanie, bo mówiłem o tym dla ziomka ale jednak nie jestem pewien: Kierujemy szóstym członkiem squadu tak? Czy to ma nie być tak, że ten Noble 6 będziemy mogli customizować? Zmienić płeć, pancerz itd? Bo tak mi się obiło o uszy.
Opublikowano 29 lipca 201014 l Składacie już preordery ? Żadnych bonusów już chyba dawać nie będą w sklepach. Wersja PL nie powinna też być w żaden sposób upośledzona w stosunku do tych z UK (np. poprzez dubbing ). W Ultimie powinni mieć chyba wcześniej.
Opublikowano 29 lipca 201014 l Podejrzewam że nie będzie takich cyrków jak z RDR i w dniu premiery na spokojnie się skoczy do MM i zaopatrzy w swoją kopie zamiast czekać na kuriera w pocie czoła ;]
Opublikowano 29 lipca 201014 l Ja tam złożyłem tego preordera - z wrześniem różnie bywa, może nie będę miał czasu wyskoczyć do MM mimo, że mam 15 minut piechotą Trochę szkoda kasy wywalać na premierę, ale jestem już teraz cholernie napalony i pewnie bym nie wytrzymał 2-3 miesięcy do jakiś znaczniejszych obniżek ceny Edytowane 29 lipca 201014 l przez donsterydo
Opublikowano 29 lipca 201014 l Autor mam pytanie, bo mówiłem o tym dla ziomka ale jednak nie jestem pewien: Kierujemy szóstym członkiem squadu tak? Czy to ma nie być tak, że ten Noble 6 będziemy mogli customizować? Zmienić płeć, pancerz itd? Bo tak mi się obiło o uszy. Tak jest dokładnie. Noble 6 jest postacią, której wygląd zależy całkowicie od nas. Płeć też. W dodatku wygląd z trybu multiplayer przekłada się na ten w trybie singleplayer (łączenie z filmikami) i odwrotnie. W dodatki Noble 6 nie jest taką cichą postacią jak Master Chief, więc można liczyć na trochę dialogów.
Opublikowano 29 lipca 201014 l ja to czekam jeszcze z pre-orderem, nie wiadomo jak to będzie z polską wersją bo jeszcze jest możliwość że dadzą jakieś DLC na mapy/pancerz itd do zwykłej wersji. Aczkolwiek najprawdopodobniej przejadę się do MM :]
Opublikowano 29 lipca 201014 l Ja tez czekam bardzo na singlowa kampanię. Ciekaw jestem co nam zaprezentują. Mam nadzieję, że nie będzie durnoty fabularnej w stylu ODSt czyli Inzyniera ukrytego na ziemi bo takie ploty wydarzeń sprawiają, że otoczka fabularna całej serii ma coraz więcej bubli nie do zaakceptowania dla konesera dobrej fabuły i spójnych uniwersów growych. Edytowane 29 lipca 201014 l przez Gooral
Opublikowano 29 lipca 201014 l Pojawił się nowy Campaing Trailer AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ta gra jest świetna. Grafa rządzi !!! Teraz nikt z fanbojów PS3 nie może powiedzieć, że gry na Xboxie są słabe. Edytowane 29 lipca 201014 l przez Neo5601
Opublikowano 29 lipca 201014 l Ten trailer pełny jest "WTF" Kampania jak widać będzie dramatyczna, w jednym z momentów Noble Six trzyma nieśmiertelniki, więc prawdopodobnie co najmniej dwóch naszych kompanów zginie, a może nawet wszyscy. Kadr z miasta był kapitalny.
Opublikowano 29 lipca 201014 l @geoffkeighley GameTrailers is sayin' our hot new trailer is CG? Thanks for the compliment, but nope...that's all in engine! Gitara gra Jeszcze HD jak ktoś chce - http://edelmanadmin.psni.com/public/Halo%20Reach/Campaign%20trailer%20July%2029/HALO_REACH_Battle_Begins_WEB2_PEGI_720pST.wmv
Opublikowano 29 lipca 201014 l dokładnie, napiszę jak to w nowych psx extreme-ach te tandetne ikonki: ,,ZA(pipi)ONGO''
Opublikowano 29 lipca 201014 l W HD wygląda o niebo lepiej. Ta kolorystyka i światło - MIODZIO ! Jak zobaczyłem tych przekozacznych Elite'ów wskakujących do tego jakiegoś śmigłowca to sobie pomyślałem, że kapitalnie będzie z nimi walczyć w Firefight Niech tylko dadzą jeszcze Brute'y.
Opublikowano 29 lipca 201014 l w jednym z momentów Noble Six trzyma nieśmiertelniki, więc prawdopodobnie co najmniej dwóch naszych kompanów zginie, a może nawet wszyscy. W 36 sekundzie Elite skacze na lezacego Jeorge'a...zgaduje ze go wykonczy
Opublikowano 29 lipca 201014 l Zobaczcie sobie porównanie grafiki z pierwszego trailera z identyczną sceną z najnowszej wersji gry: http://onebitrocket.co.uk/misc/reachshotcomplrg.png Różnica jest kolosalna, te detale i jakość szczegółów. Bungie rządzi
Opublikowano 29 lipca 201014 l Tylko, że wcześniej wyglądało to bardziej filmowo, a teraz wygląda na maksa dopieszczone specjalnie pod trailer. Nie chce mi się wierzyć, że aż tak dobrze będzie wyglądać sama gra, przecież już pierwszy trailer wyglądał kosmicznie w HD pod względem grafiki, a teraz to już normalnie masakra - obczajcie w HD jak Spartanie się naradzają i obejrzyjcie sobie ich twarze, nie ma bata by tak to wyglądało w grze. Przykro mi Edytowane 29 lipca 201014 l przez donsterydo
Opublikowano 29 lipca 201014 l A ja jestem przekonany ze to bedzie wlasnie tak wygladalo... Pierwszy trailer nie lecial real-time co potwierdzilo samo Bungie...ta sama scena teraz ubozsza techicznie (obcieli bloom, cien pod Warthogiem, kurz).