Opublikowano 19 sierpnia 201014 l I to co rzadko się widuje w grach - krzaczki się uginają jak się przez nie przechodzi W RDR to jest chociażby dzieki temu łatwo było można zlokalizować zwierzaki. e tam, i tak nie obejrze. btw gdzie składaliście pre-order? Edytowane 19 sierpnia 201014 l przez MaZZeo
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l Ale wiesz jaki teraz jest trend, w niektórych grach nawet nie ma trawy a co tu dopiero mówić o poruszaniu krzakami Ja złożyłem w Ultimie. Edytowane 19 sierpnia 201014 l przez donsterydo
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l Nie chcę straszyć, ale przeglądam neogaf, coś się dzieje i nie wiem czy przypadkiem coś do sieci nie wyciekło więc radzę być ostrożnym. A tak na marginesie ofensywa marketingowa się rozpoczęła. Pisma anglojęzyczne wypuszczają specjalne wydania poświęcone Reach, jedno widziałem gdzie jest 17 stron o samym Reach a drugie 30 stron
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l czas nie wchodzić na neogafa ani inne takie, bo kur.wa mać będzie coraz gorzej z jakimiś wyciekami, właśnie zobaczyłem jedną zimową mapę...
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l The modders are saying the version they have is playable on retail boxes. But they won't leak it anyway - they're going to put up MP/FF streams and footage, but no campaign vids or leaks. If there's a leak it will be coming from an alternate community who also got in before MS closed the gate.
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l Autor OSTRZEGAM - Nieotagowane spoilery będą nagradzane minusami i może banami
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l Patrzcie na to, fejsbuk dla Spartan http://xbox360.ign.com/articles/111/1114803p1.html świetnie to wygląda, ciekawe czy te rozbudowane statystyki da się przeglądać z poziomu gry.
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l Ja pier^%&*$ już nie mogę się doczekać, nareszcie obsram tego COD'a bo szlak człowieka trafia, a pewno Black Ops okaże się tym samym shitem.... ps na Bungie pojawił się nowy up, stronki, jest trochę filmików z FireFight'a. Edytowane 21 sierpnia 201014 l przez Soul
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l Witam wszystkich! składam dzisiaj pre order na Reach i tak się zastanawiam: wiem że poprzednie części czyli H3 i ODST dzielą ze sobą multi, czy podobnie gracze H:R będą mogli grać z tymi co mają dajmy na to ODST??
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l To będzie naprawdę świetna gra i nie wiem czy jest sens rozwodzić się nad wątpliwościami. Oby tylko 343Indust. nie pokpiło sprawy i nie odcinało kuponów za bardzo.
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Będzie ostro ,z tym Fb tez dowalili ale cos nowego i fajnie sie prezentuje na pierwszy rzut oka
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l no właśnie kurde, jedynym całkiem bezpiecznym miejscem jest neogaf, bo na forum bungie już niektórzy bawią się w spojlerowanie, oby to nie przybrało rozmiaru spojlerowania Heavy Rain --__-- najgorsze, że to jeszcze aż 3 tygodnie czekania.
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Powiem tyle z tego co widzę, szykuje się najładniejsza gra na X360.
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Z gory uprzedzam, wedle regulaminu piractwo jest nietolerowane na forum. Wszelkie linki zwiazane z zakonczeniami reach, czy torrentami gry, czy "juz gram..." i temu podobne beda nagradzane warnami/blokada postowania na forum do 14 wrzesnia.
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Z gory uprzedzam, wedle regulaminu piractwo jest nietolerowane na forum. Wszelkie linki zwiazane z zakonczeniami reach, czy torrentami gry, czy "juz gram..." i temu podobne beda nagradzane warnami/blokada postowania na forum do 14 wrzesnia. Rozumiem, ze za pisanie swoich odczuc zwiazanych z gra warna nie bedzie ?
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Bez jaj, jak ktos gra to miech wrzuca info o grze w spoiler tagach, czy tez jakies video. Ja chetnie zobacze.
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Szkoda że przecieki są jedynie z kóncówki kampani.. Bardziej mnie ciekawią nowe mapy do multi jak i zapewne jakieś extrasy... Edytowane 23 sierpnia 201014 l przez Salwador
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l bodajże 9 + 8 map do firefighta ciekaw jestem czy beda wydawane mappacki? Bungie się teraz zajmuje niby nowym projektem. Mam nadzieję że tak, bo DLC do Halo 3 były całkiem rozsądne Edytowane 23 sierpnia 201014 l przez MaZZeo
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Z gory uprzedzam, wedle regulaminu piractwo jest nietolerowane na forum. Wszelkie linki zwiazane z zakonczeniami reach, czy torrentami gry, czy "juz gram..." i temu podobne beda nagradzane warnami/blokada postowania na forum do 14 wrzesnia. Rozumiem, ze za pisanie swoich odczuc zwiazanych z gra warna nie bedzie ? Po XFD2010, gdzie sporo osob zagra... nie.
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l A czemu niby teraz za to ze ktos sie podzieli wrazeniami, to co trzeba ospoileruje ma byc karany?