MaZZeo 14 183 Opublikowano 9 września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 września 2010 a tryb MLG do Halo 3 po jakim czasie został dodany? sprint mógłby zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 9 września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 września 2010 Cały czas 5 strzałów. Dobrze wiedzieć zacząłem już w H3 biegać z samym pistolem i walić 5ki tak w ramach treningu i całkiem całkiem idzie :-/ A może już się dowiedziałeś albo ktokolwiek inny już wie co to za kawałek leci w tym Deliver Hope ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 9 września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 września 2010 Jakby było pięknie gdyby jutro Ultima zaczęła rozsyłać gry i już w sobotę można by się cieszyć rozwałką Znając moje szczęście to pewnie dostanę grę 15 września Początek "Tip of the Spear" http://www.youtube.com/watch?v=ICQhLl7P6BU Jutro ma na marketplace się pojawić materiał o Firefight. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 9 września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 września 2010 (edytowane) a tryb MLG do Halo 3 po jakim czasie został dodany? sprint mógłby zostać. 4-5 miesiecy po premierze? W kazdym razie, nie spodziewac sie playlisty mlg na start, bo MLG zacznie tworzyc zasady dopiero po 14 wrzesnia Edytowane 9 września 2010 przez Kerlo Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 9 września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 września 2010 a nie dopiero jak skonczy sie u nich sezon z h3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 9 września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 września 2010 Nie, już na następnym evencie mają zaplanowane turnieje w Reach na zasadach 4v4 i 1v1, więc zasady pojawią się na początku października najpóźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 9 września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 września 2010 a nie dopiero jak skonczy sie u nich sezon z h3 ? Mam nadzieje, ze nie :o Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczuruLive 1 Opublikowano 9 września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 września 2010 Witam! Mam pytanie do graczy którzy prowadzą intensywną konwersacje na temat HALO REACH od długiego czasu ,a chodzi mi dokładniej o to czy BUNGIE wróciło do starej opcji z H2 "Zakładam gre (Custom) mam Hosta" ??????? plis answer fast bo nie wiem czy mam jutro kupywać gre bo jest u mnie na stocku Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 9 września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 września 2010 Moim zdaniem bedzie to tak samo jak w H3, chociaz mam nadzieje, ze sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 9 września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 września 2010 (edytowane) MM już działa? http://www.justin.tv/lg1t/b/269715386 Edytowane 9 września 2010 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 9 września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 września 2010 działa działa juz wczoraj oglądałem jak typy grają Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 9 września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 września 2010 Moim zdaniem bedzie to tak samo jak w H3, chociaz mam nadzieje, ze sie myle Jak to milo zrobic upgrade do Neo6 (a raczej 6,5! ) . Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 9 września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 września 2010 Jezeli liczysz na hosty to zapomnij jezeli masz host spree zrąbany, nawet lącze 50/50 nic nieda czesc eSo Blade PS> Chyba ze przy Reach beda zerowali Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 9 września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 września 2010 Mysle, ze beda zerowali. Ale jesli mnie pamiec nie myli to dawalo rade je troche zboostowac customami (dolaczajacymi sie ludzmi do ciebie po paru sekundach)? Plus raczej z polakami (ten sam region) zapowiada sie gra MM. Zwlaszcza, ze nareszcie podlaczyli mnie na ADSL2+ karcie (stad download zamiast 6, mam 6.5 ). Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 9 września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 września 2010 MM już działa? http://www.justin.tv/lg1t/b/269715386 ciekawe czy tym gościom nie wyskoczył banhammer Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 9 września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 września 2010 Dalej graja sobie edit: E... chyba dostal... odpalilem po 30min przerwie i to zwykly filmik streamowany (bo od nowa mi to samo zaczal odpalac). Not live feed. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 9 września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 września 2010 MS pewnie specjalnie uruchomił MM, aby porozdawać trochę banów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 A ja mam wrażenie że xlive będzie masakrycznie obciążony, mam nadzieję że nieco wzmocnią servery jeszcze przed premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 Ja zakupiłem wczoraj na Allegro nówkę po 157 i powiem szczerze, że zmusił mnie do takiego czynu krótki urywek gameplay'u. Bodajże początku gry. No przyjemnie mi się to oglądało i jak przy niewielu grach po prostu chciałem w to juz zagrać. Gameplay Halo jest magiczny. Rzekłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 Ultima dzisiaj wysyła W zakładce "zamówienia" mam napisane, że właśnie realizują i dzisiaj będą wysyłać Niech tylko kurier nie nawali i jutro dostarczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 (edytowane) klik recka od DC_GT czyli dosc_glupot na poly, chyba każdy wie kim one jest na tym portalu ale można się pośmiać z jego głupoty, na starcie to że listonosz przyniósł my HR na 1.5tyg przed premierą xD Edytowane 10 września 2010 przez bigdaddy Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 (edytowane) Ultima dzisiaj wysyła W zakładce "zamówienia" mam napisane, że właśnie realizują i dzisiaj będą wysyłać Niech tylko kurier nie nawali i jutro dostarczy ja nic takiego u siebie nie widzę.Od kąd złożyłem zamówienie to jest napisane ''zamówienie w trakcie realizacji'' i nic więcej. No recka z poly jest konkretna;) zupełna odwrotność recki z neo+, jak myślicie kto ma rację? Edytowane 10 września 2010 przez 44bronx Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 Teraz mi się zmieniło na "Zamówienie zostało zaakceptowane", hmmm... A wcześniej na pewno się nie pomyliłem bo dwa razy sprawdzałem i było napisane, że w dniu dzisiejszym zostanie wysłane. A ten many z Poly nawet w grę nie grał. Zresztą marne prowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 obyś miał rację, bo miło by było gdybym jutro dostał reacha w swoje łapska;) w sam raz na weekendzik Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 Jak coś majstrują przy zamówieniach to znaczy, że już grę mają. Pytanie tylko czy wyślą dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi