easye 3 356 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 (edytowane) a juz sie podjaralem, ze moge pojechac juz dzisiaj gre odebrac. Dajcie znac, kiedy bedzie do odbioru ! Chcialbym juz pograc z kims na Legendary ! Recka spoko - szczegolnie minusy: - kiepsciutka grafika - tragiczne AI - króciutka kampania - słabe multi Edytowane 10 września 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 Ja myślałem, że tanio płace za reach na gram.pl (170zł), a tu okazuje się, że na allegro najtańsza oferta to 147 zł o.0 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 (edytowane) W Ultimie nie ma mozliwosci odbioru wczesniej gry. Wlasnie do nich dzwonilem. EDIT: Ja zrezygnowalem - normalne sklepy beda mialy po 159 i na bank wczesniej... Edytowane 10 września 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 Rado nie martw się, na pocieszenie dostałeś poradnik Mafia Wars i bukłak xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 A piczel, Ty też zamówiłeś stamtąd? ja mam napisane, że dostane jeszcze demo wspaniałej gry splinter-cell CONVICTION!! Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 W Ultimie nie ma mozliwosci odbioru wczesniej gry. Wlasnie do nich dzwonilem. EDIT: Ja zrezygnowalem - normalne sklepy beda mialy po 159 i na bank wczesniej... nie pytałeś przypadkiem kiedy bedą preordery kurierem wysyłac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 W Ultimie nie ma mozliwosci odbioru wczesniej gry. Wlasnie do nich dzwonilem. EDIT: Ja zrezygnowalem - normalne sklepy beda mialy po 159 i na bank wczesniej... Moze nie 159, ale po 169 (MM i Saturn powinny po tyle miec - zazwyczaj maja cene sugerowana, a ta wynosi 169) i od reki... zadnego cackania sie, ze kurier paczke zgubil czy cos. No chyba, ze walna jakas promocje Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 Mam przykre info dla wielce podnieconych: kurierzy nie jeżdżą w sobotę, chyba że za dopłatą ;] (bo chyba nie zamawialiście dostawy pocztą) Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 Tyle wytrzymaliscie to dacie rade te marne 3-4 dni , ja i tak przed premiera bym nie odpalal na xbl, licho nie spi Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 Co innego odpalić 2 dni, a co innego 2 tygodnie przed premierą ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 A tam nie ma czego sie bac. U Lecha w sklepie cena okolo 159 zl. Jak bedzie mial to sie odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 A piczel, Ty też zamówiłeś stamtąd? ja mam napisane, że dostane jeszcze demo wspaniałej gry splinter-cell CONVICTION!! Taa, kurde ja nie dostane demka tej wspaniałej gry więc pier.dole, rezygnuje z preordera na gram.pl xD BTW. na ile czasu wystarcza kampania (heroic/legendary) ? Barth? Anyone ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 (edytowane) (pipi) wyłożyłem, wysłałem żeby mi anulowali preordera. Jak mówicie, że w MM powinno być po 169zł to polecę we wtorek bo mam rzut beretem z domu. Jak ktoś usłyszy, że w MM mają szybciej to niech da znać bo dzwoniłem i tam sami nie wiedzą kiedy będą mieć i po ile PS. Czemu w Szczecinie (pipi)a Saturna nie ma Edytowane 10 września 2010 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 Taa, kurde ja nie dostane demka tej wspaniałej gry więc pier.dole, rezygnuje z preordera na gram.pl xD BTW. na ile czasu wystarcza kampania (heroic/legendary) ? Barth? Anyone ? Według paru recek 6-8 godzin. Również słyszałem że aby mieć zaliczonego achiva za przejście na Legendary trzeba grę ukończyć samemu bez co-opa.. Czy może ktoś to również potwierdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 szczerze to wątpie w to, że Reach będzie w MM za 169 zł, obstawiam 199. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 Od biedy jest jeszcze Vobis. Tam gra stoi po 169zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 (edytowane) w Radomiu nie ma innego wyboru niz MM, więc chyba jednak zostanę przy preorderze. o, a jednak jest Vobis w Radomiu, ciekawe czy będą mieli Reacha na premierę. dzwoniłem do nich, to niestety nie sa w stanie mi powiedziec czy będzie i kiedy, tak więc zostaje preorder, no chyba, że rzeczywiście w MM cena nie przekroczy 169 zł. Edytowane 10 września 2010 przez 44bronx Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 (pipi) wyłożyłem, wysłałem żeby mi anulowali preordera. Jak mówicie, że w MM powinno być po 169zł to polecę we wtorek bo mam rzut beretem z domu. Jak ktoś usłyszy, że w MM mają szybciej to niech da znać bo dzwoniłem i tam sami nie wiedzą kiedy będą mieć i po ile PS. Czemu w Szczecinie (pipi)a Saturna nie ma Wiesz, ze Saturn i MM to jedna i ta sama firma? Ja sie we wtorek rano przejade do MM i innych (bo i tak bede musial latac po miescie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 Nie wiedziałem Firefight Preview. http://www.youtube.com/watch?v=QgZGxE1WZAs Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 Sklep PE będzie wysyłał najszybciej we wtorek ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 Ja w PE nie zamawiam po tym jak przez półtorej tygodnia czekania na L4D (akurat wchodziło do klasyków i za tę samą cenę można było dostać w premierowej okładce) zadzwoniłem by się dowiedzieć, że nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 dodzwoniłem się w końcu do ultimy i babka powiedizała mi, że dziś dostali bardzo niewielka ilość egzemplarzy, czyli ludzie, którzy zamówili gre jako pierwsi powinni mięć ja już w poniedizałek, reszta będzie miała na wtorek/środę.Niestety ja się zaliczam do tych drugich Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 Srode... dobry preorder Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 (edytowane) huh, na gram.pl przynajmniej jest ta pewność że we wtorek będzie ; ] gratsy dla szczęśliwców którzy dostaną od ultimy hr w poniedziałek. I wyrazy współczucia dla męczenników z środy xD Edytowane 10 września 2010 przez Pchela Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 Z gram.pl bywa roznie. Pamietam jak tam zamawialem TBC, ktore mialo byc z rana najpozniej dostarczone... do wieczora nie mialem. Kolejny dodatek kupilem sobie normalnie w Empiku z rana. Tak samo tera planuje z halo reach. Po prostu pojde do sklepu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi