Gość bigdaddy Opublikowano 12 września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 września 2010 no faktycznie nawet eurogamer dał 9/10 niezły szok spodziewałem się od nich 7/8 na 23 ocen średnia 93% więc spoko, ta gra w multiplayer to prawdziwy kombajn będzie > ilość trybów/opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 września 2010 (edytowane) I called it a monument at the start, and that's just it. Reach is an encore, a victory lap, a crowd-pleasing last hurrah for a series that most definitely won't end here, but will just as definitely never be the same again. Halo deserves another game this good, and Reach is a deserving tribute. Szacun dla Bungie za żegnanie się z serią w takim stylu. To wzbudza respekt. Recenzja od GT. http://www.gametrailers.com/video/review-hd-halo-reach/704383 9.3 Edytowane 12 września 2010 przez VoytecCFC Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 12 września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 września 2010 Ocena 10 od IGN i Neo+ mocno mnie podbudowała i ta cena na allegro http://allegro.pl/halo-reach-x360-polskie-wydanie-szybka-dostawa-i1224927844.html I jak tu nie stać się szczęśliwym posiadaczem i to w dniu premiery a tak się zaklinałem i strzegłem przed jej zakupem no i dupa mamy widocznie hicior tylko czy na miarę jedynki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 12 września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 września 2010 Ciekawe na jakiej zasadzie teraz będą wystawiali oceny innym FPS'om. Chodzi mi o to, że Reach prawidłowo dostało oceny na poziomie 90% za całokształt, a przecież wiadomo, że nie będzie żadnego FPS'a który będzie miał dobrą grafikę, gameplay, multi + takie AI, edytor map, tryb na wzór firefight gdzie można ustawić wszystko, co-op w kampanii na 4 osoby. Teoretycznie każdy inny FPS powinien teraz dostać noty niższe od Reach Wiem, że tak nie będzie, ale na zdrowy rozum powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 12 września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 września 2010 Black Ops dostanie 95% za filmowa kampanię . Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 12 września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 września 2010 Ile zajmuje instalacja na dysku? Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 12 września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 września 2010 @MaZZeo - to filmowa znaczy totalnie głupia i naiwna (przynajmniej patrząc na tą z MW2)? @YETI - 6,6 GB Cytuj Odnośnik do komentarza
Raz 19 Opublikowano 12 września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 września 2010 Instalka zajmuje 6,6GB. Jeśli ktoś jeszcze nie wiedział, to łapcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 12 września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 września 2010 @MaZZeo - to filmowa znaczy totalnie głupia i naiwna (przynajmniej patrząc na tą z MW2)? Dokładnie tak . Ale i tak dostanie +/- 95% kur.wa, czy tylko u mnie firefight jest w tym momencie niegrywalny? Skosztowałem 4 meczy i na kazdym lagowało strasznie :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 12 września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 września 2010 Poczekaj do premiery z osądami. Może się coś zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 12 września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 września 2010 Pewnie się zmieni, wszystkie tryby będą lagować, albo padną serwery całkowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 12 września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 września 2010 Aż chce się grać Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 12 września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 września 2010 kur.wa, czy tylko u mnie firefight jest w tym momencie niegrywalny? Skosztowałem 4 meczy i na kazdym lagowało strasznie :| Ja mam od bardzo dobrych gier, do masakrycznych, w których przeciwnicy są niezniszczalni. Ale to przez to, że w tej chwili większość graczy to burgery. Jakoś we wtorek/środę powinno grać się lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 http://n4g.com/news/603981/where-did-10-000-halo-reach-players-come-from Chyba nie będą banować tych co dostali swoją wersje kilka dni przed premierą? Maja możliwość sprawdzenia kto gra na piracie? Bo moje Reach właśnie do mnie jedzie i zastanawiam się czy wstrzymać się z zabawą po sieci do jutrzejszego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 Masz oryginała, możesz grać spokojnie - zawsze tak jest. Kredytów też już nie stracisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 (edytowane) Ja w MW2 grałem tydzień przed premierą i mnie nie zbanowali oczywiście na ORG Także nie ma co grzać fryty, można śmiało grac. Edytowane 13 września 2010 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 pograłem trochę samemu w Firefight, ustawiłem żeby byli tylko Elici. Cholera, jakie te bydlaki są mocne i inteligentne :| Jeśli sami będziecie grać to weźcie np. zdolność niewidzialności i popatrzcie co one wtedy robią, jak się rozglądają i przeszukują teren, normalnie masakra! AI moim zdaniem bije FEAR'a na łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 @barth mógłbyś dać to całe info z pierwszego postu do spoilera ? bo dużo przewijania jest zostawić daty premier, 1 trailer, małe info i styka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 Stefan z chłopakami w jednostce już grają od tygodnia i jako pierwszy na świecie ma już generała w MM O_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 - nice Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 (edytowane) Właśnie Reach zapukało do mych drzwi Jak to mawiał klasyk "Yupi ka yeah motherfucker" Torba promocyjna nawet fajna, dobra na książki na uczelnię tylko ten nadruk jest gigantyczny Edytowane 13 września 2010 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Moore 0 Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 Przed chwilą doszło do mnie Halo Reach Tylko mam pytanie. Czy za granie przed premiera można dostać bana ? Słyszałem ,że ci co jechali na piratach dostają ale co do orginalnych to nie jestem pewien :| Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 JEŻELI MASZ RACHUNEK ZE SKLEPU NA ORYGINALNĄ GRĘ NIE DOSTANIESZ BANA! Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 Naprawdę wierzycie, że dostaniecie bana za granie w grę kupioną w sklepie dzień przed oficjalną premierą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 (edytowane) Odpaliłem na chwilę klasycznego Firefighta na Heroic i od razu parę spostrzeżeń: - Grafa ostra jak żyleta, aż dziwnie jak na Halo , - Kapitalne mapy, - Niesamowite tempo gry, - Wy(pipi)iste AI, jak wchodzą na arenę Elici to zamiatają mną jak jakąś szmatą - Nie wiem czy dobrze kombinuję, ale naraz chyba ze dwa razy więcej przeciwników jest, generalnie to człowiek jest osaczony z każdej strony i nie ma czasu się podrapać Jak zobaczyłem ile opcji jest do ustawienia to dałem sobie spokój Trzeba dłużej posiedzieć bo jest tego od cholery. Reasumując to czułem się jak dziecko we mgle, jakbym nigdy w Firefight wcześniej nie grał. Zaraz odpalam kampanię. Edytowane 13 września 2010 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi