S!N 14 Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 (edytowane) W rzeszowskim MM Halo Reach za 169zł (jest jeszcze z 30 pudełek), kolekcjonerska 199zł (4 pudełka) i legendary 399zł (1 pudło). Przynajmniej to było na wystawce. Jeśli ktoś jeszcze nie kupił to polecam wersje kolekcjonerską, dokładka 30zł, ale zawartość przednia, chociaż tylko dla geeków Halo. Edytowane 13 września 2010 przez S!N Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 (edytowane) Gdyby kolekcjonerka miała Soundtrack albo jakiś konkretny Artbook to bym wziął. Zapiski Dr H mnie nie interesują bo dosyć słabo znam całe uniwersum. EDYTA: Pierwsza misja - Malowany obraz w ruchu, tak bym to określił Normalnie nie wiem gdzie mam się patrzeć Teren rozgrywki jest bardzo duży z różnymi drogami dojścia do celu, można sobie okolice pozwiedzać Edytowane 13 września 2010 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 W rzeszowskim MM Halo Reach za 169zł (jest jeszcze z 30 pudełek), kolekcjonerska 199zł (4 pudełka) i legendary 399zł (1 pudło). Przynajmniej to było na wystawce. Jeśli ktoś jeszcze nie kupił to polecam wersje kolekcjonerską, dokładka 30zł, ale zawartość przednia, chociaż tylko dla geeków Halo. Właśnie co wróciłem z MM w rzeszowie i z tego co widziałem została 1 Limitka na półce (której już nie ma bo ją nabyłem) a Legendarnej nie widziałem (chociaż się za bardzo nie rozglądałem bo chciałem szybko wracać do domu ;]) za to zwykłych dosyć sporo było. Dziennik Dr Hasley zniszczył mnie wykonaniem. Mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 13 września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 Jeśli ktoś kupił wersję Legendarną i tak jak ja nie dostał zabawki Falcon'a dla avatara to jest na to sposób: -Odpalamy Halo Waypoint (tylko na koncie Gold) -Wchodzimy w zakładkę Intel -Wybieramy ostatnią opcję - Archive -Wybieramy pierwszą opcję - Games -Wybieramy pierwszą opcję - Halo Reach -Falcon powinien być na pierwszym miejscu, wystarczy kliknąć i się pobierze Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 Edycja Legendarna jest mistrzowska - tę z Halo 3 połyka bez popity. Jak dla mnie rewelacja, począwszy od figurek produkcji McFarlane'a, a na dzienniku obecnym też w zwykłej kolekcjonerce kończąc*. Szkoda, że mam jutro egzamin i termin oddania projektu, bo bym dzisiaj pykał całą noc. Dawno nie byłem tak podjarany nową grą. * Powiem więcej: te zapiski są tak fajnie zrobione i tak podnoszą poziom "wczuty", że kupna gołej wersji nie polecam nikomu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 Ten notatnik jest tak za(pipi)iście zrobiony, że aż strach. Te karteczki co się wyjmuje z boku to myślałem, że się nie skończą - tyle ich jest. Serio, chyba najlepiej wydany artbook z jakim miałem kiedykolwiek do czynienia. Pora odpalić to cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 mam i pograłem całe 10 minut bo w firmie dalej siedzę i mam inną robotę. dodam tylko od siebie że w momencie kiedy dostałem od sprzedawcy pudełko to hype minął... początek kampanii robi, multi też dostarczy mnóstwo zabawy, a ja chyba nie umiem się cieszyć bo mam tonę innych rzeczy na głowie ;/ widać zanim na dobre doświadczę zagłady planety Reach minie troszkę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 Dla mnie to na razie to co widziałem, czyli pierwsza misja i Firefight to przerosło nawet to czego się spodziewałem, ale nic wracam do nauki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 Wow, po pierwszej misji jestem zachwycony. Jest dobrze. Mam nadzieję, że soundtrack z gry będzie wypuszczony :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza
S!N 14 Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 (edytowane) Właśnie co wróciłem z MM w rzeszowie i z tego co widziałem została 1 Limitka na półce (której już nie ma bo ją nabyłem) a Legendarnej nie widziałem (chociaż się za bardzo nie rozglądałem bo chciałem szybko wracać do domu ;]) za to zwykłych dosyć sporo było. Dziennik Dr Hasley zniszczył mnie wykonaniem. Mistrzostwo Byłeś pewnie na głównej półce z grami na X360. Na samym początku regału (froncie) z grami PC, w głównym przejściu jest cała wystawka Halo Reach. Wątpię żeby w ciągu 2h wszystko zniknęło. Przyznam, że jestem pod wrażeniem postawy rzeszowskiego MM. Chciałem kupić u nich ostatnio gry i albo nie mieli w dniu premiery albo cena była taka, że sam dystrybutor by się przestraszył, a tu dzień przed premierą i to do tego w internetowej cenie. Jeszcze brakowało, żeby w informacji bidon albo torbę dorzucali tak jak do Wiedźmina bestiariusz. Edytowane 13 września 2010 przez S!N Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 A i tu masz racje. Faktycznie nie patrzyłem na regał z grami PC ;] Ogólnie nawet facet przy stanowisku był ogarnięty bo jak dzwoniłem się zapytać to nawet nazwy przeliterować nie musiałem Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 13 września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 VG Charts określa, że w przybliżeniu, na tydzień przed premierą na Halo Reach zostało W SAMYCH STANACH złożone prawie 2 MILIONY pre-orderów. Rekord ustanowiony przez Modern Warfare 2 padł już dawno, teraz Reach leci na rekord ustawiony przez multiplatformowe zamówienia na Moderna 2. Jeśli na całym świecie uda się tej grze zarobić więcej niż 72mln dolarów w pierwszym tygodniu, to gra która wyszła tylko na Xbox'a 360 pobije grę, która wyszła na wielką trójcę (X, PS3, PC). To może być historyczne wydarzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 Fajne to nowe Halo jest. Tylko te mapy zrobione przez Bungie w Forge w.k.u.r.w.i.a.j.a mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 Od wczoraj wieczorem łupie. Jest po prostu pięknie. Klimat miażdży. Gra odpicowana na medal. Pierwsze wory pod oczami już obecne Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 Fajne to nowe Halo jest. popieram mnie wkorwiaja tylko 2 rzeczy: 1. je.bane niewidzialne sciany, obiecano mi ze bede mogl isc gdzie chce a tu hu.j, na daszek se nie wejde bo mnie wiatr spycha. 2. framerate, nie chodzi o to ze nie ma 60fps, ale o to ze rwie jak sam skorwiel, i nie mowi tu o czkawce przy loadingu czy sejwie, ale o "stalych" 20fpsach przez pol minuty walki z obca rasa. tak czy siak jest spoko, wrazenie pozytywne. gdyby nie te ww. hujozy to by bylo wykorwiscie w korwe, a tak jest tylko wyje.biscie. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 14 września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 Zainstaluj gre na dysku, to troche zmniejsza rwanie (ale nie likwiduje go całkiem) Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 Witam w Szczecińskim empiku widziałem limitke za szybką tylko jedną ale może reszta na składzie. PS. Zamawiał ktoś na psx extreme ? Nie mam pojęcia czemu grę dopiero 17 będą mieli bynajmniej taka u nich premiera Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 Zapożyczyłem konsole do weekendu aby po ciorać w nowe Halo do czasu aż slima se nie załatwie:D Puki co same pozytywne wrażenia ale skąd ja utrzaskam 300000000ck na ekfekty dla zbroji ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ugala 0 Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 Siema, również podpinam się pod pytanie " szarku123", także zamówiłem grę w sklepie psx extreme (poprzez allegro) i gry do tej pory nie ma, a wybrałem przesyłkę kurierską. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 Do ludzi zamawiajacych w sklepie PE: http://www.psxextreme.info/topic/28406-sklep-zgredow/ Tam mozecie wszelkie pytania zadawac odnosnie zamowien, chlopaki dosc czesto odpisuja. Ja swoje dzis kupilem w Ultimie - przeszedlem sie, wzielem, zaplacilem, pojechalem do domu - i po sprawie, a i dosc tanio . Nic nie rezerowalem/allegro/www - po prostu poszedlem sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 zdjecia legendary... chociaz pewnie wiekszosc z was ja ma http://zeratulpl.blogspot.com/2010/09/legendary-halo-reach.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 (edytowane) Darmowy Theme do dasha: http://marketplace.xbox.com/en-US/games/media/66acd000-77fe-1000-9115-d8024d53085b/?p=1&partner=RSS&of=6&bt=0&sb=1&did=f0000037-0000-4000-8000-00004d53085b Edytowane 14 września 2010 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 Siema, również podpinam się pod pytanie " szarku123", także zamówiłem grę w sklepie psx extreme (poprzez allegro) i gry do tej pory nie ma, a wybrałem przesyłkę kurierską. Zamawiałem w sklepie PE w piątek i dzisiaj mi wysłali, także nie wiem o co Wam chodzi O_o Gadałem dzisiaj z sojerem na GG i mieli problem z dostawą toreb, ale ok. 14 zmienił mi się status zamówienia na "wysłane" zatem jutro prawdopodobnie będę już ciorał Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 Dziwne mi napisali że reach dopiero jutro wyślą... Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 Dziwne mi napisali że reach dopiero jutro wyślą... Może zamówiłeś zwykłą wersję i po prostu kopie im się skończyły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi