Mops 0 Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 derp? ja zamawialem w piatek limitke z odbiorem osobistym w wwa. efekt? 6 h (pipi)nia po okolicach arkadii zeby znow sie dowiedziec ze kurier jeszcze im do sklepu nie dowiozl. generalnie to facepalm i rage Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 Qbek Zamówiłem limitke i powiedzieli mi że jutro dopiero wysyłają paczki więc albo mnie kłamał sprzedawca albo masz bujną wyobraźnie Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 Qbek Zamówiłem limitke i powiedzieli mi że jutro dopiero wysyłają paczki więc albo mnie kłamał sprzedawca albo masz bujną wyobraźnie No srsly pisałem dzisiaj z sojerem na gg (archiwum na drugim kompie, tak bym screena wrzucił) i powiedział: "Gry już mamy, czekamy na torby. Jak do południa torby nie dotrą, to wyślemy same gry." Moje zamówienie: Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 :o Dziwne mi jeden to odpisywać nie chciał pajac a drugi napisał że gra zostanie wysłana jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raz 19 Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 (edytowane) Proszony wielokrotnie o zdradzenie tajemnicy moich niesamowitych mocy związanych z różnorodnością wulgaryzmów wypluwanych przeze mnie z ogromną częstotliwością podczas grania w Halo, zmiękłem i zamierzam przedstawić wam moją recepturę. Uwaga na wysoką jakość. Edytowane 14 września 2010 przez Raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 ok, ale nie mam miejsca na dysku ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 Wszedzie w Empikach cena 189.90 zl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 Ktoś mi wytłumaczy na jakiej właściwie zasadzie działają egzekucje ? Przeciwnik musi być osłabiony i trzeba go odpowiednio zajść od tyłu, czy nie musi być osłabiony ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 Wszedzie w Empikach cena 189.90 zl? Ja widzialem po 219zl (przecena z 239!) w wawie @Pchela: Tez nie mialem... wywalilem wszystko zwiazane z Halo3 Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 14 września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 Ktoś mi wytłumaczy na jakiej właściwie zasadzie działają egzekucje ? Przeciwnik musi być osłabiony i trzeba go odpowiednio zajść od tyłu, czy nie musi być osłabiony ? Podchodzisz do niego odd tyłu i zamiast klepnąć w klawisz melee przytrzymujesz go - volia, masz egzekucję. Możesz to zrobić nawet gdy ma pełne życie i overshielda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 14 września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 września 2010 (edytowane) Qbek Zamówiłem limitke i powiedzieli mi że jutro dopiero wysyłają paczki więc albo mnie kłamał sprzedawca albo masz bujną wyobraźnie No srsly pisałem dzisiaj z sojerem na gg (archiwum na drugim kompie, tak bym screena wrzucił) i powiedział: "Gry już mamy, czekamy na torby. Jak do południa torby nie dotrą, to wyślemy same gry." Moje zamówienie: Ciekawe czy warte swojej ceny ? Edytowane 14 września 2010 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 15 września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 września 2010 Właśnie dostałem swoją limitkę ze sklepu PE- cudo edycja, mnóstwo rzeczy do poczytania + mistrzowskie wykonanie. Lecę grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 września 2010 Bylem sklonny dzisiaj kupic za te 190 zl, bylem w Empiku, Tesco, RTV MiX AGD w Jeleniej Gorze i pusto, komedia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 15 września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 września 2010 http://kotaku.com/5639005/snoop-dogg-chuck-ll-cool-j-boom-dizzle-in-best-halo-reach-vid-ever Cytuj Odnośnik do komentarza
Diverso 0 Opublikowano 15 września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 września 2010 Zirytowałem się, kupiłem tą grę 12, zapłaciłem za nią 12, a do tej pory nie mam nawet statusu, że wysłane. Slogan sklepu "Dzisiaj zamawiasz, jutro grasz" jest kłamliwy ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 15 września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 września 2010 Theme wygląda super ( a na pewno lepiej niż mój stary darmowy z HALO 1 ).Ja swoja drogą skończyłem z dwoma egzemplarzami gry. Wczoraj kupiłem Limited, a dzisiaj przypadkowo natknąłem się po wyjściu z pracy na ostatnią sztukę Legendary . Myślałem ze ta figurka będzie znacznie mniejsza, będzie ciężko postawić na jednej półce z Halo 3 legendary które mam już zaklepane u kolesia z Ebay'a. Tak czy inaczej gierka super. Wczoraj sprawdziłem multi ( nakombinowałem się chyba godzinę żeby znaleźć jak dołączyć do jakiejś gry ) i jak na razie jest najlepsze z tych w które do tej pory grałem, a gold kończy się za 2 dni - miałem odnowić dla MOH ale będzie trzeba zrobić to wcześniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beck 3 Opublikowano 15 września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 września 2010 Właśnie zamówiłem HR Legendary, będzie ładnie wyglądało koło H3 Legendary ;P Teraz tylko czekam na odświeżone H1 i H2 w jakimś fajnym "legandarnym" wydaniu. Nikt chyba nie wątpi w to że prędzej czy później to nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza
Raz 19 Opublikowano 16 września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 września 2010 (edytowane) LOL WTF Edytowane 16 września 2010 przez Raz Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 17 września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 września 2010 Raz, przerost formy nad treścią? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 17 września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 września 2010 No dwie pierwsze części Halo mogliby wydać w odświeżonej wersji, podciągnięte do standardu H3. Cytuj Odnośnik do komentarza
kant1983pl 7 Opublikowano 19 września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 września 2010 Jestem za. Ciekawe ile kopii udałoby się sprzedać, gdyby MS zdecydował się na odświeżenie H1&2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 19 września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 września 2010 HR na poly dostał 4+ niby niczym sie nie różni od H3 i tym którym nie pasowało h3/2/odst to hr również nie podejdzie. A to ciekawe bo ja należę do tej grupy i HR cholernie mi się spodobał ale pewnie się nie znam ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 19 września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 września 2010 (edytowane) Przeczytalem ta "recke" na Poly i ogarnal mnie pusty smiech ;] Nie ma co, fachowcow tam maja. Wymiany ognia są fajne, pełne akcji i emocji, ale są też bardzo chaotyczne i frustrujące, zwłaszcza gdy walicie do kolesia przez minutę, a on kładzie was jednym strzałem w głowę Chyba nie musze tego komentowac prawda ? Jak sie jest piz.da to taka sie pozostanie chocby sie gralo w Tetrisa. Przez cały czas czułem się, jakbym grał w lekko odmieniony Unreal Tournament Tutaj komentarz rowniez zbedny ... skad oni takich ludzi biora to ja nie wiem, ale widac ze koles o UT i Halo ma takie pojecie jak ja o lotach w kosmos. Edytowane 19 września 2010 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 20 września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 września 2010 A ten sam many wystawił Modern Warfare 2 5- Śmiech na sali, jak minusem jest to, że Reach jest podobne do poprzednich gier z serii to jak się wytłumaczą z oceny God of War 3, heh. Nie ma co prawie same zjeby na Poly. Jeden Piotr Gnyp ich nie ratuje. Śmieszne, że najbardziej zróznicowany, z największymi walkami, z najlepszym AI, z największą ilością trybów FPS na rynku dostaje taką ocenę Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 20 września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 września 2010 Przez cały czas czułem się, jakbym grał w lekko odmieniony Unreal Tournament Tutaj komentarz rowniez zbedny ... skad oni takich ludzi biora to ja nie wiem, ale widac ze koles o UT i Halo ma takie pojecie jak ja o lotach w kosmos. A nie jest? Przecież i tu i tu się strzela xD, niezły rodzyn Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi