Mops 0 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 derp? ja zamawialem w piatek limitke z odbiorem osobistym w wwa. efekt? 6 h (pipi)nia po okolicach arkadii zeby znow sie dowiedziec ze kurier jeszcze im do sklepu nie dowiozl. generalnie to facepalm i rage Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Qbek Zamówiłem limitke i powiedzieli mi że jutro dopiero wysyłają paczki więc albo mnie kłamał sprzedawca albo masz bujną wyobraźnie Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Qbek Zamówiłem limitke i powiedzieli mi że jutro dopiero wysyłają paczki więc albo mnie kłamał sprzedawca albo masz bujną wyobraźnie No srsly pisałem dzisiaj z sojerem na gg (archiwum na drugim kompie, tak bym screena wrzucił) i powiedział: "Gry już mamy, czekamy na torby. Jak do południa torby nie dotrą, to wyślemy same gry." Moje zamówienie: Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 :o Dziwne mi jeden to odpisywać nie chciał pajac a drugi napisał że gra zostanie wysłana jutro. Cytuj
Raz 19 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 (edytowane) Proszony wielokrotnie o zdradzenie tajemnicy moich niesamowitych mocy związanych z różnorodnością wulgaryzmów wypluwanych przeze mnie z ogromną częstotliwością podczas grania w Halo, zmiękłem i zamierzam przedstawić wam moją recepturę. Uwaga na wysoką jakość. Edytowane 14 września 2010 przez Raz Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 ok, ale nie mam miejsca na dysku ;] Cytuj
Gość Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Wszedzie w Empikach cena 189.90 zl? Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Ktoś mi wytłumaczy na jakiej właściwie zasadzie działają egzekucje ? Przeciwnik musi być osłabiony i trzeba go odpowiednio zajść od tyłu, czy nie musi być osłabiony ? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Wszedzie w Empikach cena 189.90 zl? Ja widzialem po 219zl (przecena z 239!) w wawie @Pchela: Tez nie mialem... wywalilem wszystko zwiazane z Halo3 Cytuj
barth 70 Opublikowano 14 września 2010 Autor Opublikowano 14 września 2010 Ktoś mi wytłumaczy na jakiej właściwie zasadzie działają egzekucje ? Przeciwnik musi być osłabiony i trzeba go odpowiednio zajść od tyłu, czy nie musi być osłabiony ? Podchodzisz do niego odd tyłu i zamiast klepnąć w klawisz melee przytrzymujesz go - volia, masz egzekucję. Możesz to zrobić nawet gdy ma pełne życie i overshielda. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 (edytowane) Qbek Zamówiłem limitke i powiedzieli mi że jutro dopiero wysyłają paczki więc albo mnie kłamał sprzedawca albo masz bujną wyobraźnie No srsly pisałem dzisiaj z sojerem na gg (archiwum na drugim kompie, tak bym screena wrzucił) i powiedział: "Gry już mamy, czekamy na torby. Jak do południa torby nie dotrą, to wyślemy same gry." Moje zamówienie: Ciekawe czy warte swojej ceny ? Edytowane 14 września 2010 przez Bushisan Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Właśnie dostałem swoją limitkę ze sklepu PE- cudo edycja, mnóstwo rzeczy do poczytania + mistrzowskie wykonanie. Lecę grać. Cytuj
Gość Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Bylem sklonny dzisiaj kupic za te 190 zl, bylem w Empiku, Tesco, RTV MiX AGD w Jeleniej Gorze i pusto, komedia. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 http://kotaku.com/5639005/snoop-dogg-chuck-ll-cool-j-boom-dizzle-in-best-halo-reach-vid-ever Cytuj
Diverso 0 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Zirytowałem się, kupiłem tą grę 12, zapłaciłem za nią 12, a do tej pory nie mam nawet statusu, że wysłane. Slogan sklepu "Dzisiaj zamawiasz, jutro grasz" jest kłamliwy ;d Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Theme wygląda super ( a na pewno lepiej niż mój stary darmowy z HALO 1 ).Ja swoja drogą skończyłem z dwoma egzemplarzami gry. Wczoraj kupiłem Limited, a dzisiaj przypadkowo natknąłem się po wyjściu z pracy na ostatnią sztukę Legendary . Myślałem ze ta figurka będzie znacznie mniejsza, będzie ciężko postawić na jednej półce z Halo 3 legendary które mam już zaklepane u kolesia z Ebay'a. Tak czy inaczej gierka super. Wczoraj sprawdziłem multi ( nakombinowałem się chyba godzinę żeby znaleźć jak dołączyć do jakiejś gry ) i jak na razie jest najlepsze z tych w które do tej pory grałem, a gold kończy się za 2 dni - miałem odnowić dla MOH ale będzie trzeba zrobić to wcześniej. 1 Cytuj
Beck 3 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Właśnie zamówiłem HR Legendary, będzie ładnie wyglądało koło H3 Legendary ;P Teraz tylko czekam na odświeżone H1 i H2 w jakimś fajnym "legandarnym" wydaniu. Nikt chyba nie wątpi w to że prędzej czy później to nastąpi Cytuj
Raz 19 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 (edytowane) LOL WTF Edytowane 16 września 2010 przez Raz Cytuj
waveform 5 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Raz, przerost formy nad treścią? ;] Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 No dwie pierwsze części Halo mogliby wydać w odświeżonej wersji, podciągnięte do standardu H3. Cytuj
kant1983pl 7 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Jestem za. Ciekawe ile kopii udałoby się sprzedać, gdyby MS zdecydował się na odświeżenie H1&2 Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 HR na poly dostał 4+ niby niczym sie nie różni od H3 i tym którym nie pasowało h3/2/odst to hr również nie podejdzie. A to ciekawe bo ja należę do tej grupy i HR cholernie mi się spodobał ale pewnie się nie znam ;/ Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 (edytowane) Przeczytalem ta "recke" na Poly i ogarnal mnie pusty smiech ;] Nie ma co, fachowcow tam maja. Wymiany ognia są fajne, pełne akcji i emocji, ale są też bardzo chaotyczne i frustrujące, zwłaszcza gdy walicie do kolesia przez minutę, a on kładzie was jednym strzałem w głowę Chyba nie musze tego komentowac prawda ? Jak sie jest piz.da to taka sie pozostanie chocby sie gralo w Tetrisa. Przez cały czas czułem się, jakbym grał w lekko odmieniony Unreal Tournament Tutaj komentarz rowniez zbedny ... skad oni takich ludzi biora to ja nie wiem, ale widac ze koles o UT i Halo ma takie pojecie jak ja o lotach w kosmos. Edytowane 19 września 2010 przez Ins Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 A ten sam many wystawił Modern Warfare 2 5- Śmiech na sali, jak minusem jest to, że Reach jest podobne do poprzednich gier z serii to jak się wytłumaczą z oceny God of War 3, heh. Nie ma co prawie same zjeby na Poly. Jeden Piotr Gnyp ich nie ratuje. Śmieszne, że najbardziej zróznicowany, z największymi walkami, z najlepszym AI, z największą ilością trybów FPS na rynku dostaje taką ocenę Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 Przez cały czas czułem się, jakbym grał w lekko odmieniony Unreal Tournament Tutaj komentarz rowniez zbedny ... skad oni takich ludzi biora to ja nie wiem, ale widac ze koles o UT i Halo ma takie pojecie jak ja o lotach w kosmos. A nie jest? Przecież i tu i tu się strzela xD, niezły rodzyn Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi