Gość bigdaddy Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 MW2 ładniejszy od C2 bez takich kawałów http://www.youtube.com/watch?v=f0SfBzfiSa0 http://www.youtube.com/watch?v=cerwNdnwtIU&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) Tak sobie oglądam powyższe filmiki i szukam jednego elementu grafiki/designu w którym MW jest lepszy od C2. I wiecie co, nie znalazłem żadnego. A poczytajcie sobie wypowiedzi pecetowców na temat wymagań crysisa. Beka jak cholera najpierw płacz że przez konsole gra będzie miała słabą grafikę a zaraz potem jeszcze większy płacz że przez dobrą grafikę gra ma wysokie wymagania. Podano dopiero minimalne wymagania a ci jasnowidze już wiedz że na wysokich detalach będzie potrzebny smok a nie PC Edytowane 2 Lutego 2011 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Tak CoD chodzi w 60 klatkach, ale wyglada spoooro gorzej od Crysisa 2. Rozumie, twoje zdanie i twoje odczucia, ale nie zmienia to faktu, ze z prawda nie maja nic wspolnego ;] Poza tym w CRYSIS 2 będzie znacznie większa interakcja z otoczeniem (taka jak w CRYSIS 1 ?) niż w COD: MW2 . A co do oceny grafy i porównań z innymi grami to raczej trza poczekać do pełnej wersji i obejrzenia kampani . Myślę że poziom wizualny będzie porównywalny w C2 i MW2 ; już koderzy dużo więcej nie wyciągną z X360/PS3 - mogą tylko inaczej rozłożyć akcenty w aspektach : wielkość poziomów , interakcja z otoczeniem , jakość textur i ilość efektów , ilość przeciwników + ew. pojazdy , rozdzielczość obrazu (np. 640p w HALO 3) , ilość FPS , itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Oj nie mogę się z Tobą zgodzić. Z całym szacunkiem, ale wygadujesz duby smalone. Wszystko zależy od silnika a ten w Crysis 2 jest potężny. MW2 śmiga na silniku z COD2, który jest archaiczny. W C2 są efekty, które generowane w real time wyglądają ładniej niż renderowane sceny w MW2. W MW2 nie masz takich ładnych tekstur, takich kozackich efektów cząstkowych (dym, ciepłe powietrze lecące z lufy, woda). Dodajmy, że w Crysis 2 zastosowany jest nawet v-sync, który jest niezwykle zasobożerny. Nie da się porównać MW2 do Crysis2, bo to przepaść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Widzieli już ? Dłuuuugi kawałek z tej drugiej mapy w dobrej jakości. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-crysis2-demo-secret-level-blog-entry Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Mapka wyglada cudownie. Przed chwila ogrywalem otwarta bete Killzone 3 i Prior 17 jest zdecydowanie ladniejsze od tej snieznej mapy z KZ3. Tekstury, zniszczalnosc otoczenia, ilosc detali i przede wszystkim oswietlenie sa lepsze w C2. Jedyna rzecz, ktora lepiej wypada w KZ3 to animacja postaci. Jestem pod olbrzymim wrazeniem tego co udalo sie wycisnac Crytek z 360tki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Budżet mały, czasu jeszcze mniej, a szykuję się wyśmienita gra. Nie wiem, skąd te pomysły o porównywaniu COD'a do tego tytułu, ale teza o lepszym wyglądzie tego pierwszego w porównaniu z Crysis 2 jest, co najmniej wyolbrzymiona. Na pierwszy rzut oka widać, że różnica jest ogromna. Oglądałem filmik z tej drugiej mapy i jestem pod wrażeniem, aczkolwiek przed ostateczna decyzją się zastanowię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 (edytowane) Oj nie mogę się z Tobą zgodzić. Z całym szacunkiem, ale wygadujesz duby smalone. Wszystko zależy od silnika a ten w Crysis 2 jest potężny. MW2 śmiga na silniku z COD2, który jest archaiczny. W C2 są efekty, które generowane w real time wyglądają ładniej niż renderowane sceny w MW2. W MW2 nie masz takich ładnych tekstur, takich kozackich efektów cząstkowych (dym, ciepłe powietrze lecące z lufy, woda). Dodajmy, że w Crysis 2 zastosowany jest nawet v-sync, który jest niezwykle zasobożerny. Nie da się porównać MW2 do Crysis2, bo to przepaść. Dokładam swoje i dla porównania zrobiłem już to przyrównanie z MW 2 grając w tamten weekend.I Dokładnie, po oczach daje już archaizm.....I tak jak już wspomniałem wcześniej do szczęścia brakuje tylko płynnej animacji i mogę już umierać Edit: Spróbujcie strzelić w korę drzewa ...zdziwieni ? : Edytowane 3 Lutego 2011 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
JoZi 14 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 demo ma jakąś blokadę czasową? Demo kończy 5 lutego z rana (już) Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Heh to miałem farta trial golda skończył mi się 2 lutego. Pograłem sobie trochę i czekam na grę z wywieszonym jęzorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Po obejrzeniu zapowiedzi trailera z singla, wydaje mi się że przeciwnika AI jest nieco słabe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Mam nadziej że nie jest to jakaś bolączka Cryengine ? Z Far Cry 2 od Ubisoftu również tym się nie popisał w sumie zaliczyłem dwa epizody i przez to grze podziękowałem, zachowanie przeciwników były wrecz paradoksalne, zresztą gry Ubi zawsze traktuje z przymrużeniem łoka i na dystans, nawet dość długi Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 No tak , AI i zachowanie położyło dla wielu graczy Far Cry 2 ; ja tam ją skończyłem , ale gdyby te 2 aspekty (+ zmniejszenie odradzania się posterunków ) zrobili dobrze to byłaby WIELKA gra . Co do CRYSIS 2 to jakoś nie chce mi się wierzyć żeby były w niej (= kampani) : - przynajmniej średniej wielkości poziomy - przynajmniej zadowalająca AI przeciwników - taka oprawa i ingerencja w środowisko jak w mapce multi przy , cały czas , płynnej animacji Obym się mylił . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Dlatego trzeba czekać na recenzje, nie ma co się wpierniczać na ślepo - no chyba, że ktoś kupuje dla samego multi to teraz już właściwie może podjąć decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Ja już decyzje podjąłem za dużo frajdy wyniosłem po demie a singiel może być ucztą dla oczu (wyższa rozdziałka)i oby dla całej reszty.Trzymam kciuki i mocno wierze w ten tytuł.O wiele większe ryzyko powędrowało z RDR, zamawiając preorder 2 miechy przed premiera w zupełnie w ciemno, tytuł mnie ani trochę nie zawiódł i mam nadzieje że tym razem też tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 http://www.youtube.com/watch?v=oAFG3zhdX0c&feature=player_embedded Multiplayer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 No przynajmniej jest perk, że można wykryć niewidzialnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 (edytowane) Chyba będę musiał się pożegnać z serią call of duty Nie wiem czy coś ze mną jest nie tak ale na filmikach wystarczy parę strzałów żeby zabić przeciwnika a jak ja grałem w betę to musiałem czasami cały magazynek wystrzelać. Więc jak to w końcu jest? Edytowane 12 Lutego 2011 przez terror Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
Damianos 10 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Ciekawe z której platformy pochodzi ten gameplay. Obstawiam Pc. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Jest to z PC, gra wyciekła do sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yCEBLjJ-2l0&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=LdNjXKfF1xo&feature=related Mnie sie bardzo podoba...pierwszy numer przypominial mi Headhuntera z DC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Fajna muzyka, możliwie ciekawa fabuła, niezła otoczka, dobry gameplay...czyżby nowy Crysis nie miał być tylko Benchmarkiem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja pierdziu !!! Robi to wrażenie !!! Mam tylko mały dylemat czy nie skupić się na only English version... bo mam wrażenie że po polskiemu z(pipi)ane będą gadki i przez to klimat Cytuj Odnośnik do komentarza
Damianos 10 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Muza świetna, gameplay robi wrażenie. Mam nadzieję że będzie można wybrać polskie napisy. Na dubbing mam uczulenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi