Skocz do zawartości

Crysis 2

TomisH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przepieknie to wyglada. Jezeli nie bedzie problemow z frameratem to wielkie brawa dla Crytek.

Jezeli chodzi o AI to nie ma co sie sugerowac tym filmikiem, poziom tak niski bo koles ledwo co celowac potrafi ;P

Edytowane przez Ins
Opublikowano

Też mam betę na PC, nie ruszam singla ani multi - pogram na konsoli .Ale w wersji PC jest coś co będzie rządzić - Sandbox editor 3 a dzięki niemu - MODY.

Mogliby umieścić uproszczony edytor map na konsole na wzór tego z Far Cry 2.

No ale który z wydawców dałby graczom konsolowym takie narzędzie? EA też liczy na kasę z map-packów.

BTW: W plikach gry znalazłem folder DLC a w nim 4 puste foldery o nazwach: Central Station, Roosevelt, Subway oraz Tankerwhistling.gif

BTW2: Zamówiłbym preorder ale słyszałem że gra ma być dubbingowana i czekam na jakieś konkretne info.

Wiecie coś na ten temat?

Opublikowano (edytowane)

Nie no gierka jst naprawde mocna, efekty dzwiekowe rządzą. Ja bym ja okreslił jako bardzo profesjonalna produkcję dopracowaną w każdym calu, dodatkowo ciekawe poziomy oraz walki uliczne. Jasne ze mozna napisac " ale to juz było" pewnie ciezko wymyslic cos nowego z tym ze Crysis 2 wyroznia sie perfekcyjnym dopracowaniem szczegołow, no i co Nowy York to Nowy York a lokacje sa odzwierciedlone idealnie, naprawde mocna gierka i napewno nie nudna , caly czas cos sie dzieje bardzo duzo akcji ze snajperką,a to ze musimy przejsc pare metrow z jednej lokacji do druguej chyba nie dziwi. W tej becie jest mnostwo bugow ale jak to doszlifuja to bedzie pozycja must have

Edytowane przez Apollo302
Opublikowano

Panowie jak to jest wkoncu z PL wersja ? Z tego co pamietam to bedzie to pelna lokalizacja czyli wlacznie z dubbingiem. Wiadomo juz czy na plycie bedzie rowniez angielska wersja ? Nie wiem czy skladac preordera w Ultimie czy szukac UK wersji.

Gość donsterydo
Opublikowano

Ja bym nie inwestował w preordera. Preordery w USA są tak niskie, że gra pewnie wy(pipi)i się na pysk jeszcze gorzej niż Bulletstorm. Wniosek ? Cena szybko spadnie, a jak kogoś interesuje online to może się okazać, że nie będzie za bardzo z kim grać :P

Opublikowano (edytowane)

Co to ma być ? ten ranking to chyba z dupy wzięli milion preorderów na Pokemona ? a 50k na crysis'a ?... lepiej poczekać na finalne wyniki sprzedaży w pierwszych dwóch tygodniach a przede wszystkim na recenzje

Bynajmniej ja kupuję tą grę w ciemno i nie ma h*ja we wsi wink.gif

Edytowane przez Darth Krizzo
Opublikowano (edytowane)

Jakoś cholernie mało pre-orderów na C2, czyżby EA nie potrafiło dobrze rozreklamować gry?

Kto jak kto ale EA ??? Bedzie wszędzie w gazecie, w tv, wc...a może małe (za)parcie jest na nią ? ...poczekajmy jeszcze trochę.

Edytowane przez Bushisan