Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 648
  • Wyświetleń 95,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Prosiliście o próbkę jak prezentuje się polski dubbing. Nagrałem fragment z początku gry, więc myślę, że jesteście teraz w stanie stwierdzić.   http://w654.wrzuta.pl/audio/0nTYc0k6Rd3/crysis_2_dubbi

• Buuuuuuulshit. Jeżeli gra prowadzi za rączke to jest biadolenie, że gracz jest traktowany jak debil. Jeżeli daje możliwośi do kombinowania, różnych taktycznych podejść i nie wykłada ich na talerzu i n

• Zauwazylem to. Jest to jakis glitch. Tak mnie to irytowalo, ze az sprawdzilem czy we wczesniejszych poziomach tego nie bylo. No i okazalo sie, ze faktycznie nie bylo. No wiec odpalam chapter, na ktory

Opublikowano

Jak ktos juz bedzie miec wydanie PL, to niech potwierdzi czy faktycznie nie da sie zmienic jezyka (np. poprzez zmiane regionu/jezyka w dashboardzie).

Opublikowano

A ja prosiłbym kogoś żeby napisał/wrzucił filmik jak wypada polska wersja.

Czy da się tego słuchać i jak brzmi głos nanokombinezonu bo to najważniejsze:P

Opublikowano

dokladnie - jedyne co mnie interesuje to kombinezon. Nano Kombinezon Włączony! LOL.

Opublikowano

Gra jest świetna, wizualnie robi niesamowite wrażenie. Sama rozgrywka też oczywiście na plus. Zdecydowanie jedna a najlepszych FPP ostatnich lat.

Opublikowano

Nie jest aż tak źle, ale i też bez rewelacji, jak kto lubi ;)

Opublikowano

Ja zamówiłem wersje na xboxa z tym dubbingiem. Teoretycznie jutro powinna być. Dubbingu nie cierpię więc dam znać jak to wypadło. Zabrakło miejsca na płycie na więcej ścieżek - innego wyjścia nie widzę. EA powinno teraz wrzucić na live oryginalną ścieżkę do pobrania na konsole.

Opublikowano

No wlasnie sek w tym, ze miejsca nie zabraklo. Na piracie ktory lata po sieci jest do wyboru angielski i francuski dubbing.

Opublikowano

Czy da się tego słuchać i jak brzmi głos nanokombinezonu bo to najważniejsze:P

Mysle ze w tej kwestii powinno byc ok...w hiszpanskiej i niemieckiej wersji glosy nanosuit sa praktycznie takie same jak w angolu...podejrzewam ze w kazdym jezyku bedzie uzyty ten sam syntezator.

Edit.

http://www.youtube.com/watch?v=LpU3OdL24Ns&feature=player_embedded

0:40 - hiszpan ;)

Edytowane przez Magik

Opublikowano

Zabrakło miejsca na płycie? Nie wierzę w tą opcję. Nośnik DVD 9 może pomieścić do 7,9GB - a mało która gra tyle zajmuje...

EA POLSKA wszystko potrafi schrzanić.down.gif

Edytowane przez Darth Krizzo

Opublikowano

Polskie wydanie na X360 zawiera j. polski i rosyjski. Sprawdzone osobiście. O jakości dubbingu się nie wypowiem, bo zdążyłem tylko włączyć grę i muszę zaraz wyjść z domu.

Edytowane przez wrog

Opublikowano

No to w takim razie EA PL moich pieniedzy nie zobaczy. Barany. Jakby chociaz cena byla nizsza to czlowiek moglby rozwazyc zakup, ale oczywiscie wychodzi drozej niz zakup wersji z oryginalnym dubbingiem :angry:

down:

No i dlatego ja mam wy(pipi)ane na nich. Mam tylko nadzieje, ze wersja na X360 sprzeda sie w PL beznadziejnie. Nie bede musial przy nastepnej grze kombinowac z zakupem.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
Mysle ze w tej kwestii powinno byc ok...w hiszpanskiej i niemieckiej wersji glosy nanosuit sa praktycznie takie same jak w angolu...podejrzewam ze w kazdym jezyku bedzie uzyty ten sam syntezator.

No nie wiem żeby to nie była kicha ,znając możliwości polskich "gwiazd" to spodziewam sie charczącego Milowicza w roli kombinezonu :verymad:. Reszta dubbingu mi wisi ale jak spaprają głos kombinezonu to idę się powiesić.

Opublikowano

Nie no nie mówcie mi, że zamiast angielskiej ścieżki dali rosyjską :P

Opublikowano

Nie wiem, czemu tak przeżywacie. Kupi się wersje ENG i będzie dobrze :)

Opublikowano

tyle ze w sklepach pewnie nie dostaniesz angielskiej wersji i trzeba szukac na allegro. Chcialbym zobaczyc na YT polski dubing.

Ale moze nie ma co siac paniki. Jak dubbing sie okaze na takim poziomie co Bad Company 2 ? heee ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie no nie mówcie mi, że zamiast angielskiej ścieżki dali rosyjską :P

No dobra nie mówimy :P

Ale doebali z tym rosyjskim wierzyć mi się nie chce :confused:

Opublikowano

No to mnie wkur.wili.

Patrzcie tylko co napisała do mnie "pomoc" wcześniej

zjcdu1.jpg

jak widać podałem platformę, a oni mimo tego wprowadzili mnie w błąd. Pajace.

Nie wiem, czemu tak przeżywacie. Kupi się wersje ENG i będzie dobrze :)

Ale gdzie? w tym playspocie już nie ma ponoć. Żeby ich szlag, napisaliby od razu że nie ma angielskiej ścieżki, to bym zamówił tam albo zavvi i bym miał do końca tygodnia :/

Zamiast tego dali rosyjski język... no ku.rwa dla mnie niepojęte to jest.

Opublikowano

polskie dzwieki nano sa to bani...dosyc ze zalaczaja sie z opoznieniem to jeszcze glos ma sie nijak do angielskiej wersji

Opublikowano

No nic,pozostaje tylko szukać anglika albo liczyć ze nie spierd@lą polskiej wersji.

Tym czasem przeczesuję internet w poszukiwaniu filmiku z polskim dubbingiem.

Dzisiaj albo jutro powinny się jakieś pokazać :geek:

Edit: Szymek_PL_

Ogrywasz właśnie wersję PL?

Mógłbyś zarzucić jakiś filmik na YT??

Nawet komórczakiem nagrane z tv byle żeby było słychać głosy....

Swoją droga to wiedziałem że spierd@lą głos nano :angry2:

Polska reklama Crysisa 2:

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

nie mam mozliwosci..sam dubong jest jak najbardzoej ok tylko ten glos nano...moze to kwestia pogrania dluzej...dziwnie to po polsku brzmi

ALE samo opening urywa dupe

Opublikowano

Moze pojda po rozum do glowy i dadsa angielski jako dlc. Oby, bo jak nie to tez olewam polska dystrybucje...