Skocz do zawartości

Crysis 2

TomisH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taaa dubbing jako DLC pewnie za 800msp lecę pędzę kupić.

No chyba że za darmo to bym był happy ale to by ich trzeba zasypać mailami żeby jakoś dali ściągnąć angielski dubbing.

Opublikowano

Przestańcie płakać już o braku angielskiej wersji - bana na allegro macie, amazon.co.uk na wasz widok serwery wyłącza czy karty płatnicze blokuje? :whistling:

Przypominam, że wysyłka na brytyjskim amazonie powyżej 25 funtów jest za darmo.

Nie kupujcie polskiej wersji, jeśli nie chcecie, przynajmniej na wynikach sprzedaży EA PL się to odbije i tyle.

Opublikowano (edytowane)

A dojdzie paczka z gra juz jutro albo chociaz na piatek ? No wlasnie. Placz jest bo EA Polska sciemnialo i przez to niektorzy zagraja przynajmniej tydzien pozniej niz reszta.

EDIT:

EA Polska jest zalosne. 10 min temu odpisali kumplowi, ze na X360 bedzie do wyboru polski i angielski ...

Edytowane przez Ins
Opublikowano

Polskie wydanie na X360 zawiera j. polski i rosyjski. Sprawdzone osobiście. O jakości dubbingu się nie wypowiem, bo zdążyłem tylko włączyć grę i muszę zaraz wyjść z domu.

Jezusicku ale mam szczęście :shok:

• Plusik 1
Opublikowano

A dojdzie paczka z gra juz jutro albo chociaz na piatek ? No wlasnie. Placz jest bo EA Polska sciemnialo i przez to niektorzy zagraja przynajmniej tydzien pozniej niz reszta.

Bez przesady, zdarza się, że paczka z UK idzie szybciej niż przesyłka krajowa, więc nie zakładaj z góry, że dostaniesz po tygodniu (choć i tak oczywiście może się zdarzyć).

Opublikowano

Roznie bywa z tym. Raz dostalem po 3 dniach, a raz musialem czekac 2 tygodnie. Nie ma nic pewnego. Dlatego nie przesadzam i mam prawo byc wqrwionym na ta bande idiotow.

Opublikowano

Weźcie się ogarnijcie, jakieś płacze, bełkoty. Zamówię sobie po premierze na spokojnie i jakoś wielkiej różnicy nie będzie, czy zagram 2 dni później, czy wcześniej. Jeśli komuś naprawdę zależało, to już dawno zainteresował się tą sprawą i miał mnóstwo czasu, aby grę zakupić na zagranicznych stronach.

Opublikowano (edytowane)

Tak, bylo mnostwo czasu zeby zamowic gre z zagranicy, ale nikt tego nie robil bo EA Polska uparcie twierdzilo (i nadal twierdzi) ze do wyboru w naszej wersji bedzie angielski dubbing . Tak trudno to pojac ?

PS. Tu nie chodzi o roznice 2 dni tylko tygodnia lub nawet dwoch.

Edytowane przez Ins
Opublikowano (edytowane)

Chyba się im pozamieniały ikonki w tym porównaniu grafiki :P A poważnie niezłe zaskoczenie spodziewałem się że na pleju będzie gorzej niż na klocku

http://www.lensoftruth.com/head2head/verdictscreen-shot-comparison/head2head-crysis-2-retail-screenshot-comparison/

Mefi23-> Ja na obsługę z EA Polska złego słowa nie powiem ale Ins ma racje, tym razem ktoś leci w kuśkę i to równo. <_<

Edytowane przez kudlaty88
Opublikowano (edytowane)

hmm, ja pogralem u kumpla z 30 minut i jedyne co mi bardzo przeszkadza, to 30 klatek na sec, ktore niestety rzucaja sie w oczy... Szkoda, ze ta gra nie wyciaga chociaz 50, bo przez brak ultra plynnosci az takiego wrazenia nie zrobila...

EDIT: Polski dubing mi sie nie podoba, tmbardziej nanokombinezonu!

Edytowane przez easye
Opublikowano (edytowane)

Prosiliście o próbkę jak prezentuje się polski dubbing. Nagrałem fragment z początku gry, więc myślę, że jesteście teraz w stanie stwierdzić.

http://w654.wrzuta.pl/audio/0nTYc0k6Rd3/crysis_2_dubbing_pl

Dzięki za to. Jak oni to zrobili, że w niektórych momentach nanosuit brzmi dobrze, a raz jakby gimbus bawił się syntezatorem w audacity... oczywiście inne głosy to również kibel.

Trza szukać anglika.

EDIT: "włączono maskowanie"

facedesk.jpg

Edytowane przez MaZZeo