Gość _Be_ Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Hans Zimmer komponował tylko main theme. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 11 maja 2011 Opublikowano 11 maja 2011 [inSaNe] identyczne mam zdanie o tej grze. Teren jest rozległy i niby można kombinować np zrzucając samochód na przeciwników, tylko po co, kiedy z niewidzialnością zrobi się to znacznie szybciej i tak w sumie przez całą grę. Dlatego mnie w pewnym momencie znużył Crysis 2 na tyle, że grałem tylko dla oprawy i chciałem zobaczyć kolejne fragmenty zniszczonego miasta. 1 1 Cytuj
Gość Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 Klimat NY fajny, grafika daje dobrze po galach ale gra IMO bez duszy i wlasnego charakteru. O to to. Gram teraz znowu W Reach i fun plynacy z Halo jest nieporownywalnie lepszy od tego z Crysisa. Cytuj
Manifestus 2 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Początek niezły (pierwsze wyjście z budynku ), potem schemat i trochę nudnawy - włączasz niewidzialność i idziesz. Poza tym b. krótki. + za polskie "(pipi)". Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 O to to. Gram teraz znowu W Reach i fun plynacy z Halo jest nieporownywalnie lepszy od tego z Crysisa. Hehe jak już tak bezsensownie porównywać to fun płynący z Bulletstorma jest nieporównywalnie lepszy od tego z Crysisa i Halo ; ] Cytuj
Damianos 10 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Oj tam pierdolicie. Bawić się grą nie umiecie czy co? Swoboda pomykania przez grę to dla nie których zbyt nudne zajęcie. Lepiej siedzieć z popcornem i piwem w ręku, oglądając festiwal skryptów - do tego zapierdalać wąskim korytarzem, co by się zbytnio nie nudzić. 1 1 Cytuj
Damianos 10 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 To zależy co masz na myśli mówiąc o schematach. Że nie widzialność jest schematyczna, że pancerz, że coś tam? A czy ktoś wam każe go używać? Co takiego porywającego robisz w wielu innych fpsach prócz gnania przed siebie z palcem na spuście? Każda sekwencja w C2 będzie schematyczna jeśli ją sobie taką uczynisz. Nie jest to gra dla wszystkich. Jeśli chcesz czerpać fun, musisz chcieć się bawić. Nie ma tu prawie w ogóle prowadzenia za rączkę. Dostajesz lokacje zaprojektowane jak mapy do multi, obsadzone wrogami i bawisz się - grasz na własnych zasadach. 1 Cytuj
Gość majsterrPL Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Jest jakiś perk, który pokazuje na radarze wrogów? Bo mnie to wku.rwia, że ciągle skądś wyskakują na mnie ch.ujki. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Nie pokazuje ale "pika". Jest też pokazujący skąd lecą pociski. Cytuj
oddball66 18 Opublikowano 16 lipca 2011 Opublikowano 16 lipca 2011 Zakupiłem grę wczoraj, singiel świetny Jednak chciałem pograc w multi i mam problem że nie znajduje mi żadnych gier... ( pytanie do was tez macie ten problem? Typ Nat otwarty. Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 19 lipca 2011 Opublikowano 19 lipca 2011 bardzo długo wyszukuje mi mecze Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Wczoraj ukończyłem singla. Otwarte tereny i swoboda ich przejścia wcale nie mnie nie nudziły, jak większość z hejterów tutaj, lecz bardzo wciągnęły w grę i dalsze kombinowanie. Grafika i całkiem dobry polski dubbing bardzo rekompensują ogólnie słabą fabułę. Jestem mile zaskoczony. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 (edytowane) Kupiłem dzisiaj grę i pierwsze wrażenia są bardzo negatywne. Przeciwnicy o IQ ameby, ale widzą nas z odległości kilometra gdzie my po zoomie ich ledwo dostrzegamy, a do tego w niektórych miejscach się chyba respawnują. No i mapa jest (pipi)owa, zlewa się z jasnym otoczeniem i (pipi) na niej widać. Edytowane 24 listopada 2011 przez DonSterydo Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 mam podobne odczucia, jakis czas temu zakupilem i lezy na polce ;/ raczej dam jeszcze jedna szanse bo chcialbym dokonczyc ( tylko ze nie lubie grac na sile ) jak nic z tego nie wyniknie to leci na wymiane Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 Dorzucam nagminne błędy z przeciwnikami teleportującymi się na murki, strzelanie przez ściany i betonowe zapory, błędy z mapą kiedy puste pojazdy na krawędzi pokazuje jako zagrożenie, no i czasem czuć, że chodzi poniżej 30 FPS. Fajnie się strzela, ale "statycznie" ładna grafika to nie wszystko. Cytuj
grykom 283 Opublikowano 2 stycznia 2012 Opublikowano 2 stycznia 2012 Czy da się jakoś zmienić polski dubbing na angielski? Polskie co najwyżej napisy. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 2 stycznia 2012 Opublikowano 2 stycznia 2012 Nie niestety nie idzie :empathy3: Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 stycznia 2012 Opublikowano 2 stycznia 2012 jakis czas temu skonczylem gre i w sumie chu*owa jesli mam byc szczery ok grafika za(pipi)ista tylko szkoda ze w niektorych momentach konsola nie wyrabia, co do fabuly to bez kitu black ops mialo lepssza Cytuj
grykom 283 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Ok, skoro już kontynuujemy temat - dopiero grę zakupiłem - czy poziom najtrudniejszy w grze jest naprawdę trudny? Gram obecnie na normalu aby 'nabić' postać - w jakie elementy kostiumu najlepiej inwestować? Cytuj
Netor 0 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Ok, skoro już kontynuujemy temat - dopiero grę zakupiłem - czy poziom najtrudniejszy w grze jest naprawdę trudny? Gram obecnie na normalu aby 'nabić' postać - w jakie elementy kostiumu najlepiej inwestować? Nie, nie jest trudny. Śmiało możesz zacząć grać na najwyższym poziomie od początku. Będziesz musiał się jedynie więcej skradać po niewidoku . Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 4 stycznia 2012 Opublikowano 4 stycznia 2012 Co do elementów w które inwestować - wiadomo cloak i śledzenie wrogów, ale ogólnie jest ich (jak dla mnie) tak skandalicznie mało, że nawet nie trzeba się zastanawiać, ot kilka umiejętności i koniec...jak i cała gra ;/ Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 Wróciłem wczoraj do Crysis'a pierwszy mecz na Skyline i gra mnie pożarła, jak ktoś chętny do Multi do walić na GT: Darth krizz ^_^ Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 (edytowane) Jak wygląda frekwencja multi na dzień dzisiejszy , mocno są oblegane serwery ? Bo obok BF i Gow to jedyne multi, które naprawdę wciąga. Stęskniłem się i chcę wziąć ponownie Edytowane 1 marca 2012 przez Bushisan Cytuj
milekp 78 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Jak wygląda frekwencja multi na dzień dzisiejszy , mocno są oblegane serwery ? Bo obok BF i Gow to jedyne multi, które naprawdę wciąga. Stęskniłem się i chcę wziąć ponownie Ostatnio grałem - nie było żadnych problemów ze znalezieniem meczy. Może nie wyszukuje błyskawicznie jak kiedyś ale problemu nie ma 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi