Crying_Wolf 56 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Heh i Supersoldier skończony. Poziom porównywalny do Elite w KZ3 lub nawet łatwiejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Ech, a ja liczyłem na jakieś dużo większe wyzwanie, skoro gra nie jest łatwa przy 1 podejściu na Veteranie. Może to przez to, że przechodzą wszystkie upgrade'y Nanosuita? Poki co jestem zachwycony Crysisem. Poczatkowo myslalem ze slabe AI sprawi ze gra bedzie zbyt prosta. Jakze sie mylilem. Juz dawno tak czesto nie ginalem z FPP. Glupote nadrabiaja celnoscia i liczebnoscia. No i ten speed obcych. Lokacje sa bardzo obszerne i trza miec oczy do okola glowy. Do tej gry trzeba podejsc spokojnie. Planowac atak, wykorzystywac teren, pobawic sie w predatora. Skrypty i oprawa urywaja glowe a im dalej tym lepiej. Muza z miejsca wskoczyla na liste moich ulubionych OST. Podpisuje się pod tym. Veteran zmusza do kombinowania, i wiele razy powtarzalem jeden fragment. Zabawa w predatora wymiata, gameplay jest bardzo przyjemny, kładzie CoDa na łopatki. Grafika zachwyca, skrypty zrywają kapcie ze stóp. Jest przednio Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Fakt ja też jestem pozytywnie zaskoczony, jedynkę skończyłem głównie, żeby grafikę pooglądać, ale tutaj gra się dużo przyjemniej. Strasznie fajnie wypada patent z "sandboxowymi" większymi partiami i tactical options, można sobie fajnie pokombinować i przechodzić niektóre prawie nie zabijając nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 (edytowane) Ech, a ja liczyłem na jakieś dużo większe wyzwanie, skoro gra nie jest łatwa przy 1 podejściu na Veteranie. Może to przez to, że przechodzą wszystkie upgrade'y Nanosuita? Też ale jak grasz za pierwszym razem to się bawisz, sprawdzasz kąty i zabijasz przeciwników. A na Supersoldier włączasz niewidzialność i po prostu idziesz. Na dobrą sprawę strzelać trzeba tylko kilka razy. BTW pomyliłem działy. Powinno być w PySy3. Edytowane 24 Marca 2011 przez Crying_Wolf Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 691 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Heh i Supersoldier skończony. Poziom porównywalny do Elite w KZ3 lub nawet łatwiejszy. Gram na Veteranie i jak dla mnie jest on o niebo trudniejszy niz ten w KZ3. No ale jezeli faktycznie na najtrudniejszym poziomie, przy drugim podejscu jest latwiej tak jak w przypadku Elite w KZ3 (tam przelecialem przez gre bez zaciec w 3.5H i bylo mega prosto) to wielka szkoda. Dobrze przynajmniej, ze pierwsze podejscie jest sporo trudniejsze niz w przypadku wiekszosci gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawepek 0 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 @ blantman brawo nawróciłeś się synu;) Etap w nocy WOW OMG najładniejsze coś na konsolach . Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Ja tam od razu zacząłem na superżołnierzu i wcale tak łatwo nie jest. Może gdybym tylko chciał przejść przez level to pewnie byłoby łatwo, bo niewidzialność i jazda, ale nie ma to jak pobawić się z przeciwnikami i powbijać kilka kos Dzieki za wyjasnienie. Czyli rozumiem, ze jak zbiore np 5 niesmiertelnikow to prawym krzyzakiem odpalam nagrode i nie jest istotne czy np po zebraniu 3 zginalem? Musisz zebrać 3, 5 lub 7 (różne nagrody) na jednym życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Uuuu!No to w takim razie jest to duzo trudniejsza sztuka jak w CoD-ie Jeszcze raz dzieki... Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Możesz sobie później odblokować moduł, dzięki któremu dostajesz nieśmiertelnik automatycznie po killu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Odżywam! Najczesciej ginie sie w drodze po niesmiertelnik, bo takich sępów jest wiecej, wiec uzbieranie kilku pod rzad jest zadaniem bardzo trudnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Nigdy wczesniej nie gralem w Crysisa, ale pomijajac juz graficzne wodotryski, gra jest trudna. Gram na poziomie Soldier i nie ejst to zaden spacerek, wystarczy wyjsc na otwarte pole i CELL robi z Alcatraza kotlety. Non stop trzeba kombinowac z budowa leveli i mozliwosciami nanosuit'a. Nie powiem, nie spodziewalem sie takiego obrotu sprawy. pogralem dzisiaj troche i dopiero 6 chapter, jeszcze cale 13, oczywiscie gra pokazuje czas spedzony w niej bez powtorzen, a ginie sie nader czesto. Przeciwnicy zauwazaja automatycznie jak glowa wystaje nawet o 2 mm nad mur i sa zadziwiajaca celni. Nadrabiaja brak AI. Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Gra skończona. Na normalu 8:30h. No i to jeden z najlepszych i najładniejszych FPS-ów ever. Niektóre akcje powodują banana na twarzy. Fabularnie też zakręcone niczym Bioshock czy Half-Life. Brawo dla Cryteka! Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 wersja kupiona w Eu nie ma polskiej wersji językowej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 691 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 (edytowane) Singiel skonczony a veteranie (niesamowita gra). Wedlug licznika zajelo mi to 9 godzin i 15 minut. Rzeczywisty czas bedzie wynosil 14 lub 15 godzin. Genialny wynik jak na FPS'a w dzisiejszych czasach. W ogole nie przeszkadzal mi polski dubbing wiec nie zaluje. Bluznierstwa pierwsza klasa Ogolnie mam zamiar przejsc kampanie na PC, wiec tam sobie sprawdze angielski dubbing. Edytowane 31 Marca 2011 przez Mastah Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Często Wam na X360 znajduje Polaków do gry? Bo na PS3 bywa tak, że 12 Polaków gra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 A w multi nadal żenua <_< 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Często Wam na X360 znajduje Polaków do gry? Bo na PS3 bywa tak, że 12 Polaków gra ta...granie niczym na prywacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 (edytowane) Zaskoczyła mnie ta gra. Naprawde jest wiele sposobów na dojscie do celu. Bardzo często można całkiem ominąć przeciwników i przejsć niezauważonym. Na początku gra wydawała mi się bardzo liniowa ale wystarczy się dobrze rozglądać i kozystać z kombinezonu, a wejście na Rambo nawet na easy jest niebezpieczne. Wielka szkoda że nie zrobili jakiegoś intra które pokazało by co się działo w pierwszej części chyba że chcą zrobić remake pierwszej części. I tak ogram obie część na PC koło wakacji Edytowane 26 Marca 2011 przez Suboshi Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 691 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 (edytowane) Ha Trafilem na kolejnego easter egga, tylko szkoda ze nikt nie giba xD PS. Sorry za slaba jakosc. http://www.youtube.com/watch?v=DBTAFq-VSis Edytowane 26 Marca 2011 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 tak ogladam gameplaye na YT i moim zdaniem ten polski dubbing nie jest taki zly! Az sie zastanawiam, czy nie zainwestowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Podpowiadam: zainwestować Nie będziesz rozczarowany. Jest kilka drobnych słabizn, ale całokształt polskiej wersji wypada bardzo OK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Kraków - Bonarka - Auchan - Crysis 2 cena: 169.00 zł J.polski nie przeszkadza. Nawet w multi nie przeszkadza i zostanę przy nim, a wcześniej myślałem, że jedynie ang. do multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Damianos 10 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Zauważyłem u siebie dziwny ziarnisty filtr na obrazie w singlu. Raz jest a raz go nie ma. Też tak macie? Najbardziej widać w ciemnych miejscach i po włączeniu nano wizji. Ogólnie to przeszkadza bo zmniejsza ostrość obrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 691 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Zauwazylem to. Jest to jakis glitch. Tak mnie to irytowalo, ze az sprawdzilem czy we wczesniejszych poziomach tego nie bylo. No i okazalo sie, ze faktycznie nie bylo. No wiec odpalam chapter, na ktorym skonczylem (musialem od poczatku, bo checkpoint kasuje sie gdy wybniera sie inny etap) i nagle obraz czysty i ostry jak zyleta. Dwa razy mi sie tak zdarzylo i dwa razy pozbylem sie tego upierdliwego efektu wlasnie w ten sposob. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 (edytowane) Też miałem to ziarno na ekranie, szczególnie widoczne na niebie gdy było ciemno. W ostatniej misji było widoczne najbardziej, można powiedzieć, że wręcz przeszkadzało. Co do samej gry, to powiem krótko: RE-WE-LA-CJA! W tak dobrego FPSa nie grałem już dawno. Ogromne brawa dla Crytek. Edytowane 28 Marca 2011 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi