MaZZeo 14 180 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Mapa Pier17 się nazywa, nie mam pojęcia jak tam się dostać. http://attackofthefanboy.com/news/crysis-2-demo-map-slips-rotation/ łosz (pipi)a GOW 3 nie będzie wiele ładniejsze od Bulleta Wejdź w temat o Gearsach, ostatnio Keymaker wrzucił filmik gdzie widać urywki gameplayu, już teraz widać że będzie wyglądać to sporo lepiej. Tylko teraz pojawia się pytanie. Czy: a)ludzie z Crytek użyli jakichś supermagicznych sztuczek i są naprawdę tak genialni, że wycisnęli tyle z current-genów b)tę moc można było jeszcze spokojnie wykorzystać, tyle że... no właśnie- co? Myślę że jest to wynik kombinacji obu czynników. Pamiętajcie jeszcze o Battlefieldzie 3, on również ma mieć nowy engine (frostbite 2.0) i już w kuluarach ludzie którzy go widzieli mówią że jest rewelacyjny, więc może jeszcze jeden kozak graficzny dojść. Edytowane 26 Stycznia 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Niech dadza do wyboru Pier17, bo male Skyline juz mnie nuzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Lagi mi przeszkadzają Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 dziś pograłem jeszcze trochę i grafika na naprawdę zachwyca, najładniejszy konsolowy fpp, silnik jest konkretny, ciekawy jestem co pokażą w Codname Kingdoms który jest robiony tylko pod x360 i maksymalnie dopieszczany Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Do poprawy jest jednak pu-pop czy jak to sie pisze. Troszke raza wyskakujase cienie i pojedyncze drzewka. Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 WTF ... gra nadal mi wiesza klocka nie moge tego dema obczaic .Jak obejsc ten problem? . Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 WTF ... gra nadal mi wiesza klocka nie moge tego dema obczaic .Jak obejsc ten problem? . podlacz se x;a kablem do routera Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 dosc dlugo pogralem w demko nic mi sie nie wieszalo i zero lagow, grafika naprawde daje rade, mapka troche mala ale ogolnie spoko co do samej rozgrywki to jest dobrze ale bez jakis rewelacji, wkurza mnie troche kamuflaz bo mam obawy ze pojawia sie jakies perki ze nie wiadomo ile to bedzie trwalo chcialbym zeby wypuscili demko singla bo bardziej mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 WTF ... gra nadal mi wiesza klocka nie moge tego dema obczaic .Jak obejsc ten problem? . może ściągnij demo od nowa albo wyczyść pamięć Cache Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 (edytowane) Sporo osob zglaszalo ten problem, Crytek szykuje poprawke: Fix incoming for buggy Crysis 2 demo Edytowane 27 Stycznia 2011 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Martwi mnie ten pop-up i i takie zamulone sterowanie. Pewnie da sie do tego przyzwyczaic ale nie czulem tego komfortu jak przy graniu w Halo czy CoD. Cytuj Odnośnik do komentarza
JoZi 14 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Słuchajcie, mam pytanie bo przejrzałem ostatnie 4 strony tego tematu i nikt nic o tym (chyba) nie pisał. Czy demo w multi jest jakoś ograniczone czasowo? W stylu że można grać tylko x czasu a potem koniec (coś jak demo battlefield 1943) albo że zapowiedzieli jakąś datę kiedy wyłączą serwery dema? Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Grasz ile chcesz, do czasu aż wyłączą serwery dla bety - a kiedy to będzie tego nie wie nikt z poza EA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Demko nie jest czasowe a co do daty końca beta to puki co chyba nic oficjalnie potwierdzono. Ale gdzieś czytałem że bodajrze w marcu się kończy beta. Cytuj Odnośnik do komentarza
FalsoVero 3 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Strasznie długo muszę czekać na dobranie graczy do meczu a czasem nie wyszukuje w ogóle. Udało mi się zagrać jeden i muszę przyznać, że dostałem prosto na brode ze względu na grafike. Czekam z niecierpliwością ! Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 (edytowane) Dzis wreszcie zagralem i powiem bez bicia demo C2 jest ladniejsze od dema Killzone 3 ! Bez gadania. Rano pogralem teraz now zwis konsoli ...raz dziala raz nie . Edytowane 27 Stycznia 2011 przez oskar_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Jak zrobić ślizg?? Gram od wczoraj i nadal nie wiem :confused: Btw mogli by dać drugą mapkę bo skyline robi się już nudny:P Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 (edytowane) Jak biegniesz sprintem naciskając i wychylając lewą gałkę to naciskasz B. Edytowane 27 Stycznia 2011 przez sosnaa Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Hmm jak tak robiłem to mi gostek podskakiwał. Mój błąd zapewne jutro spróbuję raz jeszcze. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Dziś dałem sobie kolejną szansę..Odpaliłem demko i tak jakoś dziwnie lecz, nie czułem tego mega opóźnienia w ruchach.Może to było w 1szy dzień spowodowane.Pograłem dłużej i ta gra naprawdę zaczęła wciągać, pewnie dlatego że w końcu mogłem sobie broń oraz perki dobrać a także zgrać się ze swoimi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Nie wiem czy to moja chora wyobraźnia, ale im mniejszy lag tym ruchy mojej postaci są płynniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Dla mnie multi to jedna wielka modyfikacja MW... niby fajne jednak już to gdzieś widziałem Fajnym patentem jest to że do killstreak potrzeba zebrać medaliony... koniec z nabijaniem przez kamperów Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Co do modifikacji to tak już przez parę lat będzie.MW zaewulował tworzenie perek w FPS-ch, tak jak to Super Street Fighter powerki w bijatykach, więc wprawdzie nie ma się czego czepiać . No także dobrze z tymi medalionami to wykombinowali lecz, jest perka która za Ciebie zbiera te medaliony. Ogólnie perki są także bardzo spoko przemyślane... Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Dziś dałem sobie kolejną szansę..Odpaliłem demko i tak jakoś dziwnie lecz, nie czułem tego mega opóźnienia w ruchach.Może to było w 1szy dzień spowodowane.Pograłem dłużej i ta gra naprawdę zaczęła wciągać, pewnie dlatego że w końcu mogłem sobie broń oraz perki dobrać a także zgrać się ze swoimi. Ponownie spróbowałem i po ost. lagach jest zdecydowanie lepiej.Nie wiązałem jakichkolwiek z nią nadziei a demo wciągnęło jak cholera i już powedrowała na listę zakupów, mam tylko nadzieje że poprawią animacje bo jak na razie jest tragiczna.Szykuję się Nam niezły hit Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Wczoraj pograłem i jest bardzo dobrze ; tylko mam nadzieję że (przynajmniej) w kampani nie wszystkie etapy będą miały tak stechnicyzowany/urbanistyczny design/lokacje jakie ma mapka z dema . Jedna sprawa jest do znacznej poprawki - opóźnienie przy podskoku i meele , od naciśnięcia do efektu mija z 1 sekunda - grubo za dużo . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi