walek 96 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 mega pozytywnie zaskoczył mnie sam gameplay - na serio gra się fajnie i strzela się bardzo przyjemnie. Ja tez jestem pozytywnie zaskoczony. Myslalem ze multi to beda popluczyny, na sile wcisniety dodatek, a tutaj taki mily suprise. Podoba mi sie to, ze wysoki murek czy inny nieosiagalny obiekt, mozna pokonac wysokim jumpem. Widzisz typa, nie musisz dreptac okrezna droga by go sciagnac, ciach przez murek i koles jest twoj (fajna animacja przy pokonywaniu obiketow). Jedynie sterowanie jest jakies dziwne, jakby nasz postac plywala (przez to kiepsko namierzam, i czesto gine) ale to kwestia przyzwyczajenia. A grafa? Slabiznaaaa... mam wrazenie jakby to byl pierwszy CRYSIS bez wlaczonego ant-aliasing'u, na ustawieniach srednio-niskich, z chrupiaca animacja. Ten silnik totalnie nie pasuje na konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Mi też się spodobało,ale nie wiem czy jest warte moich 200zł,i podobnie jak Słupek kupuje gry głównie dla singla(wyjątek battlefield) ale lubie takie klimaty gdzie świat jest wyniszczony Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 PS3 vs X360 vs PC - wideo w 1080p http://www.ps3site.pl/crysis-2-na-ps3-najgorsza-wersja/66534/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 PS3 vs X360 vs PC - wideo w 1080p http://www.ps3site.pl/crysis-2-na-ps3-najgorsza-wersja/66534/ Trochę szkoda, że w miejscu stoi i nie można ocenić framerate'u. A tak to standard, PS3 ewidentnie odstaje od reszty, na niekorzyść ofc:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Beeeez kitu, ale mnie to demo zaskoczyło. Rzuca się w oczy aliasing i tak fatalny framerate, ale tak to gra wyglada swietnie. Poza tym sam gameplay zaskoczyl mnie najbardziej. Nie w premiere, ale gre zalicze na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 To co sie dzieje z wersją na PS3 jest dosyć śmieszne... Ogólnie wersja na PS3 wyglądem przypomina bardziej tą z PC niż ta z X360 (oświetlenie, kolorystyka, efekty). Szkoda tylko, że przy tym ma jeszcze niżsża rozdziałkę niż wersja na X'a, lipne (lub brak) wygładzanie krawędzi, gorsze tekstury i słaby framerate. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Beeeez kitu, ale mnie to demo zaskoczyło. Rzuca się w oczy aliasing i tak fatalny framerate, ale tak to gra wyglada swietnie. Czy świetnie to bym polemizował. Dla mnie to poziom FEAR 2 z lepszym oświetleniem. Braku płynności nie jestem w stanie zrozumieć szczególnie mając na uwadze słowa Yerli jak to konsole hamują rozwój branży. Jak są tak zacofane to chyba łatwo doprowadzić je do maximum wydajności? Niestety przerosło to team z Niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza
mrynk 110 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Łomatko ! Po ograniu dema, uważam że powinni sprzedawać tą grę od razu za 40$/40euro na premierze. Choć i tak pewnie rynek szybko do tego doprowadzi. Tak samo jak było z Haze. IQ (czyli Image Quality) jest TRAGICZNY ! Rozmazana, zablurowana i "niskorozdzielczowa" rozpacz. Gry na PS2 były wyraźniejsze. HD Gaming....my a$$ Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 No cóż, pozostaje żyć nadzieją, że grafa w singlu będzie lepsza. Złudną nadzieją. Prawda, że grafa nie powala. Lepsze wrażenie robi Bad Company 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Musze powiedzieć, że z każdym kolejnym meczem multi wkręca się coraz bardziej I można przymknąć oko na grafike, mimo że to rozmycie trochę mnie denerwuje. Spadek płynności miałem na razie tylko jeden taki duży, więc w tej sprawie się nie wypowiadam. Ale najlepsza z dema jest chyba muzyka. Rewelacyjna !! Cytuj Odnośnik do komentarza
oTOMo 19 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Oj, gdyby większość gier na ps3 wyglądał jak ten c2 to bym się cieszył. Podoba mi się "japoński" feeling tej gry - strasznie dynamiczna, przypomina mi lost planet 2 i vanquisha, ale trudno mi sprecyzować czemu. Możliwość znikania i całe to zarządzanie energią kombinezonu ciekawie urozmaica rozgrywkę. Pięknie wygląda świat widziany spod wody, po prostu wow! Ogólnie to całkiem fajnie, ale kupili mnie, deathmatch nudny jak flaki, jutro pogram w ten drugi tryb, może coś się zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Pograłem w multi i trzeba przyznać, że wciąga jak diabli, sam nie wiem czemu Po pewnym czasie na grafę nie zwraca się AŻ takiej uwagi ale spadki animacji ahhh...jakby ta gra chodziła płynnie byłoby super. Gameplay'owo naprawdę wysoki poziom. KZ3 to przy tym muł bagienny Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Może dlatego że C2 to bardziej COD(bynajmniej ja się tak czułem),czyli czysty arcade,są osoby co lubią sie wczuć,a są co lubią pobiegać na pałe. Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 PS3 vs X360 vs PC - wideo w 1080p http://www.ps3site.p...a-wersja/66534/ Nie widzialem gry na zywo, ale to co widze tutaj mozna okreslic dwoma slowami - czarna rozpacz. Framerate drops Low resolution Hit detection/Melee system issues Texture Popins Achieved with Cryengine 3! Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 (edytowane) mega pozytywnie zaskoczył mnie sam gameplay - na serio gra się fajnie i strzela się bardzo przyjemnie. Ja tez jestem pozytywnie zaskoczony. Myslalem ze multi to beda popluczyny, na sile wcisniety dodatek, a tutaj taki mily suprise. Podoba mi sie to, ze wysoki murek czy inny nieosiagalny obiekt, mozna pokonac wysokim jumpem. Widzisz typa, nie musisz dreptac okrezna droga by go sciagnac, ciach przez murek i koles jest twoj (fajna animacja przy pokonywaniu obiketow). Jedynie sterowanie jest jakies dziwne, jakby nasz postac plywala (przez to kiepsko namierzam, i czesto gine) ale to kwestia przyzwyczajenia. A grafa? Slabiznaaaa... mam wrazenie jakby to byl pierwszy CRYSIS bez wlaczonego ant-aliasing'u, na ustawieniach srednio-niskich, z chrupiaca animacja.Ten silnik totalnie nie pasuje na konsole. Singiel pod względem anty-aliasingu wygląda pewnie zdecydowanie lepiej.Nie rozumiem ,dlaczego silnik nie pasuje ??? Opeierajac się na tym co widzieliśmy, mam nadzieje że ostateczna wersja będzie od dema zdecydowanie się różnić, co jest wyraźnie w nim informowane .I porównując tak z BC2 też pod wzgledem aliasingu kuleje ale jakoś nie mam urazu, taka specyfikacja naszych już nieco wysłużonych konsol. Hmm moim zdaniem singiel to porażka, jest nuuuuuuddddddnnnnyyyyy i to strasznie.Niby zadyma jest,miasto się sypie,ufole szaleją ale czegoś zabrakło. Beta singla na pc mnie po prostu odrzuciła. Imo FarCry 2 oferował o wiele ciekawszy i "żywszy" tryb dla pojedynczego gracza. Jedyne co się dobrze prezentuje to właśnie multi ,gra się przyjemnie i jest w miarę dynamicznie (o grafice na PS3 się nie wypowiadam bo ograłem tylko na X360 i PC). Grę kupie ale jak mocno stanieje, dam jej czwartą szansę Co do singla to różne są gusta ale nie spodziewam się fajerwerków i wierze że będzie to lepsze od singla BC2 czy też Gearsów i żeby choć trochę zbliżyło się do genialnego Halo: Combat Evolved czy choćby do ostatniego Reach.A i gdyby nie Anglicy z byłego Free Radical, nie byłoby pewnie tego odjazdowego multi. Edytowane 17 Marca 2011 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Każdy producent pisze ze demo nie jest kodem finalnym i pełna gra może sie zdecydowanie różnić,ale ile było takich gier ostatnio,których dema były zwalone i nagle okazywało sie że pełna gra różni się całkowicie na plus? Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 (edytowane) To tylko potwierdza Nasze obawy... http://www.ppe.pl/news-6428-Crytek_rzuca_wyzwanie_X360_vs_PS3.html i skoro Crytek aż do tego stopnia się zarzeka to tylko pozostaje nadzieja , zresztą już dwie recenzje to podkreśliły i wypadły z dwoma dziewiątkami...czekam na dalsze Edytowane 17 Marca 2011 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 (edytowane) Znamy obsadę polskiej wersji Crysis 2 Od dłuższego czasu wiemy, że debiutujący w przyszłym tygodniu Crysis 2 zostanie u nas wydany w pełnej polskiej wersji językowej. Mimo że do premiery pozostało już tylko kilka dni, do tej pory nie znaliśmy nazwisk aktorów użyczających swoich głosów w tym tytule. Firma Electronic Arts Polska w końcu postanowiła jednak uchylić rąbka tajemnicy. Za sprawą udostępnionej reklamy prasowej dowiedzieliśmy się, że wśród osób dubbingujących bohaterów Crysis 2 znajdą się gwiazdy znane m.in. z ekranów kin. Warto podkreślić, że nie są to nowicjusze w temacie podkładania głosu, bo robili to już w wielu filmach animowanych. Jednym z nich jest Piotr Machalica, znany z kilkudziesięciu obrazów kinowych i seriali. Ostatnio brał udział w dubbingu trzech części serii Opowieści z Narnii. Obok niego w obsadzie znajdzie się również Krzysztof Stelmaszyk (Testosteron, Och Karol 2), Michał Milowicz (Killerów 2-óch, Chłopaki nie płaczą) oraz muzyk, Bartosz „Fisz” Wąglewski. Na tym lista się nie kończy, ale póki co polski dystrybutor zdecydował się na ujawnienie tych czterech nazwisk. Niestety nie sprecyzowano również, w kogo wcielą się poszczególni aktorzy. Z uwagi na ich popularność można spodziewać się, że będą to same pierwszoplanowe role. Crysis 2 ukaże się w Polsce 25 marca bieżącego roku na PlayStation 3, Xboksie 360 oraz pecetach. http://www.gry-onlin...13.asp?ID=57846 Edytowane 17 Marca 2011 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 No ale oczywiscie nadal nie wiadomo, czy na jednej plycie bedzie zarowno polska jak i angielska wersja jezykowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Na PS3 pewnie będą obie, a na X360 będzie trzeba kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Pograłem w demko i ta gra też mnie nie powaliła. Minusy: - Nie równa grafika, momentami jest przyzwoita a czasami aż odrzuca od TV. - Kiepska mapa promocyjna. Bieganie po szklarniach po kostki w kapustach? Litości... - Wszystko takie naćpane na ekranie, bardzo niechlujny HUD jak i menu. Plusy: - Na pewno jakaś innowacyjność z tym kostiumem. Wprowadzi to na pewno jakiś powiew świeżości w gatunku. Gry w wersji full nie kupie, przereklamowana z niespełnionymi obietnicami twórców gry. Miała być to jedna z ładniejszych gier na PS3, a gdzie jej tam do mojego lidera - Uncharted 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 No i miała być swoboda w niszczeniu,a mi sie tylko udało szklarnie rozwalić nalotem orbitalnym i zrobić dziure w ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 (edytowane) Drzewa tez scinac mozna, no chyba ze tylko na X360, bo na PS3 nie sprawdzalem ;] Czego ty sie spodziewales ? Rozwalania budynku na takich mapach ? W ogole kogo takie rzeczy obchodza w multi O_o No i miała być swoboda w niszczeniu ??? Nie przypominam sobie obietnic, ze srodowisko mialo byc jakos zayebiscie zniszczalne. Edytowane 17 Marca 2011 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Za bardzo to przypomina COD, do tego niewidzialność - ja podziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Nie wiem czemu tak narzekacie na tą niewidzialność. Fajny patent. Poza tym w kombinezonie można włączyć tryb termowizji, przez który widać chyba ukrytych przeciwników. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi