Skocz do zawartości

1 vs 100

MrNorbi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy jest taki temat czy nie ale nie widzialem. ktos wie na czym to bedzie dokladnie polegac. gdzies na jakiejs zagranicznej stronie znalazlem newsa na temat jakiejs bety. nie wczytywalem sie dokladnie ale czy nie wystartuje ona dzisiaj przypadkiem??

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Grałem wczoraj i muszę przyznać, że będziemy mieli do czynienia z cudem jeżeli zostaniemy wylosowani do The Mob (o zostaniu The One nie wspominając) ;) W pierwszej becie na UK i Irlandię uczestniczyło ponad 70 tys. graczy. Niektóre pytania były banalne i ogólnikowe, a niektóre dotyczyły kultury/historii UK i Iralndii (np. Dzięki komu UK zajęło 5te miejsce na konkursie Eurowizji w 2009r.? Kto był prowadzącym Big Brother's Mouth?)

• Plusik 1
Opublikowano

Taka ciekawostka:

Pytanie na którym wyłożyło się najwięcej osób (poprawnie odpowiedziało zaledwie 5.000/70.000 dotyczyło mieszania kolorów. Co powstanie z pomieszania zielonego i niebieskiego? Odpowiedzi były: turkusowy, brązowy i żółty (chyba). Prawidłowa była turkusowy...

Ogólnie całkiem fajne, kolejne odcinki mają być mniej brytyjskie (Pan Euro, Football Fans) więc może będzie lepiej. Jeśli będzie cały czas w ramach golda to w takim układzie ma to sens :).

Opublikowano

Gralem tylko pol h, bo dolaczylem w trakcie. Pytania troche ogolnych, troche o grach, a niestety wiekszosc mialem o UK, tutaj teraz mieszkam i nie wiem czy to z tym związane. Od poniedzialku rusza regularnie.

Opublikowano (edytowane)

Ja to znalazłem tak: Spotlight -> otwierasz reklamę 1 vs 100 i chyba trzeba ustawić sobie przynajmniej w jednym z tych "konkursów" przypomnienie i wtedy zacznie się ściąganie dwóch plików.

Na razie jestem po Pan European (tym o 19:30) i muszę przyznać, że pomysł bardzo fajny, o ile pozostaną przy tym, że wystarczy mieć golda aby uczestniczyć ;]

Edytowane przez iwanek
Opublikowano
dzisiaj wygralem z 3 kolesiami, potem gralem sam i tez wygralem. Nadrill, kiedy dostane Microsoft pointsy? ;>

Jeśli odpowiadałeś od razu za 3k punktów, ani razu się nie pomyliłeś to możesz się czuć lepszy. Ale i tak MSP nie dostaniesz :/

Opublikowano

No cóż, trivia jak to trivia, ma jakiś tam walor edukacyjny.

Niestety "tele"turniej jest zlokalizowany na UK bo pobrany z UK Marketplace.

Nie ma się jednak co łudzić że uda nam się coś wygrać od MS.

Żeby mieć jakiekolwiek szanse, trzeba grać w wersję live którą prowadzi żywy prezenter. Grałem z 3 ziomalami i tylko ja słyszałem tego prezentera.

Tak czy inaczej, gralo ok 60 tysiecy graczy. Znalezienie się w 100 graczy która ma szansę coś wygrać wynosi zatem 1/600

Do tego jeszcze trzeba potem się wykazać wiedzą typową dla Londyńczyka (wiele pytań było o Londynie np. której dzielnicy londynu policja ma motto: "Bezpieczenstwo cośtam cośtam").

Żeby to dla polaka miało sens, to musiałby najpierw powstać polski Marketplace, a później biznesowy sens organizowania takich eventów w Polsce.

Za 10 lat może....

Opublikowano

Hello, ja gralem wlasnie tylko ze wersje niemiecka bo na takiej jestem zarejestrowany i ten jezyk mi lepiej wchodzi. Niestety nie rozumie kiedy i w jaki sposob mam dostac pkt. Udalo mi sie 2 razy wygrac przeciw kandydatowi. Raz zostalo nas 19 za co podobnoc mielismy dostac po 400 pkt, a raz zostalo nas tylu ze podobnoc mielismy dostac po 160 pkt, sprawdzalem stan po zakonczeniu, niestety jeszcze nic nie ma. Jak to dziala?

Opublikowano (edytowane)

Przecież to jest wersja beta, więc punkty, które "zdobywacie" nie wpadają na wasze konto.

Edytowane przez jasiopatryk
Opublikowano

Sporo odcinkow jest takich chyba treningowych, niektore jednak nazywaja sie oficjalnie, ze sa z nagrodami, with prizes, zeby cos dostac trzeba byc w najlepszej trojce lub nie odpasc przed wybrancem i wtedy jego punkty sie dostanie.

Opublikowano (edytowane)

Hej, jak pobrać tą grę ? Ustawiłem sobie z 10 przypomnień i nic się nie pojawiło w kolejce pobierań :\

Ok, już nie trzeba - "element niedostępny z twojej lokalizacji"

Edytowane przez garam
  • 2 tygodnie później...