Roofiii 6 Opublikowano 22 lipca 2010 Opublikowano 22 lipca 2010 Nie nic co mógłbyś odczuć. Szkoda że tak zrobili bo mogliby dodać jeszcze jakiś patent nio ale cóż. Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 w jedynce chyba byl achieve za zmaksowanie wszystkich statystyk. Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 tutaj też jest ale nie gram dla achive'mentów ( czy jak to się tam pisze ). Skoro można zdobyć 6 kropke to powinni dać 6 lvl. Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Mam problem ze zdobyciem ostatniej pozycji strategicznej. Przed Hope Tower. Wybijam wszystkich co stoją przed budynkiem a reszta kropek na radarze stoi jakby na dachu budynku. Nie można tam wejść bo jak się oddale to mam komunikat ze desant odwołany;/ Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Miałem ten sam problem. Spoko, do zrobienia. Nie oddalaj się za bardzo od budynku i wspinaj się patrząc od frontu prawą fasadą wieżowca do góry po takich zielonkawych ( jeśli dobrze pamiętam) gzymsach. Jak się gzymsy kończą to musisz po takich kolumnach w lewo się kierować ( trochę gimnastyki ) Dojdziesz do poziomu pełnego wesołego ścierwa ale to tylko przedsionek bo później masz wyżej jeszcze jedną ekipę, już gorszą te puszki z obrotówkami dają czadu. Rozwalasz ekipę i masz pozycje odhaczoną. Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 16,5 godziny. Wyłomy, pozycje, latarnie zrobione. Czekam tylko teraz na pierwszą część i może jakieś DLC do tej. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 (edytowane) Mam pytanie. Kupiłem grę z UK i już dostałem. W środku mam na dodatkowym kartoniku kod na helikopter Agencji. W polskiej wersji to jest na płycie czy dostałem jakiś bonus ? EDYTA: Aaaa już wiem co to jest. Zabawka dla Avatara Edytowane 18 października 2010 przez donsterydo Cytuj
milekp 78 Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 Masz w polskiej wersji językowej? Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 (edytowane) O dziwo tak. Pełny dubbing Nawet dobrze zrobiony więc nie kombinuję, ze zmianą na angielską ścieżkę. PS. Z przesyłką do Polski 76-80zł. Edytowane 18 października 2010 przez donsterydo Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 Używanej bym z UK nie sprowadzał Co do gry. W swych założeniach prosta jak budowa cepa, a wciąga jak diabli Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 Niezła cena. W IE nowej poniżej 40e nie spotkałem. Sprowadzałeś przez kogoś czy przez neta ? ( jak co to adres może się przydać ). A co do używek to te z GAME niczym się od nówek nie różnią. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 sprawdz zavvi.com ,play.com oraz amazon.co.uk a co do game to niektore uzywki sa drogie taniej wychodza inne komisy na wyspach Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 Oczywiście Zavvi.com Myślałem, że ten sklep znają już wszyscy Gry mają tanie jak barszcz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi