s3vra1 0 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Potwierdzone na E3.. Edytowane 1 czerwca 2009 przez s3vra1 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 I to chyba coś zupełnie nowego, a nie MGS4. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 MGS4 pozostaje ex dla PS3 i dobrze... Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 To chyba multiplatforma, wielu ludzi się ucieszy. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 pewnie tak. nic nie mówili o exclusive dla X360. chociaż z drugiej strony, wszystko co teraz pokazują to eksluziwy dla konsoli M$. chyba, że ekskluziwy skończyli, ale nic nie powiedizeli ; ] Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Sam fakt że marka Metal gear pojawia sie na konsoli M$ jest powalający xD Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Wypas. szkoda tylko, ze to bedzie cos zupelnie innego Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Byc moze. Jednak tak na dobra sprawe wciaz o grze praktycznie nic nie wiadomo, a znajac Kojime i jego tempo robienia gier, nowy MGS pojawi sie na rynku najwczesniej w 2011 roku. Nie ma sie na razie czym podniecac Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Sam fakt że marka Metal gear pojawia sie na konsoli M$ jest powalający xD Nie zapominasz przypadkiem o MGS2 Substance? Edytowane 1 czerwca 2009 przez DJ1988 Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Nie zapominasz przypadkiem o MGS2 Substance? Nie wiedziałem. sorry nie bardzo interesuje się tą serią Cytuj
teddy 6 891 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 To chyba jednak nie jest exlcusive dla X-a. W sumie to usłyszałem coś w stylu "bringing the MGS franchise to Xbox made our console complete". Umknęła mi informacja o xclusive o ile się taka pojawiła. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Nie bylo takiej informacji. To będzie multiplatforma. M$ chciał zatrzymać odpływ co niektórych grup graczy, ja tam nie wróżę tej marce jakiś fenomenalnych sprzedaży na X360, ale Sony pewnie ma nie tęgą minę, że kolejna marka dla której kupowało się PS3 odpływa. Cytuj
Iron 18 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Niedługo pojęcie exclusive odejdzie do lamusa jeśli Xbox będzie kontynuował tą politykę, jedynie szkoda mi sony bo z ich konsolami spędziłem piękne chwile, a firma nie dość, że traci $ na produkcji PS3 to jeszcze ten blue ray który może pogrążyć cała firmę jak FF spirit within zniszczyło Squaresoft ... z drugiej strony pogram w MGSa na X0 yeah Cytuj
papi 2 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Pojęcie ekskluziwa nie odejdzie do lamusa bo zawsze będą gry robione przez wewnętrzne studia, a jak wiadomo MGS takim nie był i tylko fanboje mówili, że zrobienie MGS'a na X0 jest niemożliwe. M$ sprawił mi dziś ładną niespodziankę, jutro sony na pewno też da popalić i w ostatecznym rozrachunku wszyscy na tym dobrze wyjdą. Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 No tak ale na teaser stronce był też BigBoss A na konferencji MS nic o nim nie wspominali. Może Kojima robi całą serię gier Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Druga bedzie na PSP. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Generalnie mamy dwa topici na temat tej samej gry. Tutaj i w dziale MGS. Any sugestions? Cytuj
Shago 3 578 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Przeniesc sie tam, tak jak Ninja Gaiden nadal urzeduje jako subforum Microsoft. Cytuj
Słupek 2 169 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Pierwszy raz słowa Metal Gear Solid nie wywołują u mnie żadnych emocji. Aktualnie jestem prawie przy końcówce MGS4 i obiecałem że, nie będę go oceniał przed skończeniem. Ale to co Hideo namieszał, spier... w 4 to jest po prostu żenada. A MGS Rising hmm mnie już sam tytuł odrzuca, a granie kobiecym Raidenem kompletnie do mnie nie przemawia.Już w dwójce dosyć się nim nagrałem. Oczywiście że, kupię-skończę twór zwany Rising ale stawiam już teraz że, będzie to konkretny shit. Liczyłem na MGS4:S na XO... Edytowane 1 czerwca 2009 przez Slupek88 Cytuj
Szymek 1 049 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Nie bylo takiej informacji. To będzie multiplatforma. M$ chciał zatrzymać odpływ co niektórych grup graczy, ja tam nie wróżę tej marce jakiś fenomenalnych sprzedaży na X360, ale Sony pewnie ma nie tęgą minę, że kolejna marka dla której kupowało się PS3 odpływa. kto mial kupic ps3 dla mgs to juz to zrobil slupek88...w pelni sie zgadzam co do mgs4 Edytowane 1 czerwca 2009 przez Szymek_PL_ Cytuj
teddy 6 891 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Mnie ten tytuł tak naprawdę ani ziębi ani grzeje bo nigdy nie byłem jego fanem/przeciwnikiem, ale można zauważyć tutaj kolejny mały kroczek MS-u. To, że nowy MGS nie jest exclusivem dla Xboxa nie jest tak naprawdę ważne, ważne jest to, że pan Kojima przyszedł na konferencję i cieszył japę na lewo i prawo. Oznacza to ni mniej ni więcej jak to, że panowie się dogadali i wygląda już, że MGS stale zagości na klocku, a nie jak było to w przypadku MGS2 taki pojedynczy wyskok. Cytuj
Shago 3 578 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Njawzaniejsze w tym wszystkim jest to, ze pojawi sie gdzie indziej, niz tylko u Sony . Ale zaraz jak przeczytalem o tym newsa, bylem pewien ze to tak naprawde GOTP z nowa nazwa . Troche sie sam zawiodlem, ale w koncu to nowy MGS w ktorego w koncu zagram - i to oinfo mnie podnosi na duchu ps. http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=216329 tutaj sugeruja ze to exclusive. Edytowane 1 czerwca 2009 przez Shagohad Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Ech, niektórzy będą upierać się, że to jest exclusive for 360... Nie ma na co liczyć. Raz, że ta gra kojarzy mi się z takim "kolejnym wyskokiem" bo będzie też na PC, a dwa... jakoś nie sądzę, by był to taki poważny, pełnoprawny MGS, prędzej gra na bazie mega znanego tytułu, która nijak będzie się miała do zabawy w stylu MGS4... http://g4tv.com/thefeed/blog/post/696050/M...ive-To-360.html Polecam przeczytać. Cytuj
Shago 3 578 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Ja sie nie upieram. Ja uwazam, ze to nie jest exclusive. Podaje tylko info. A czy prawdziwe to sie pewnie niebawem dowiemy. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Szymek_PL_: Są jeszcze hordy ludzi, którzy gierzą na PS2 i nie zamierzają zmieniać konsoli do momentu kiedy nie stanieją i nie będzie od cholery tanich znanych gier :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi