Zeratul 415 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Nowy projekt Molyneux nazywa sie Milo i jest robiony na silniku Unreal. Bedziemy wychowywac dzieci! Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Would you like some candy Milo? Sama gra wygląda słabo, technologie w niej zawarte wyznaczają praktycznie nowe trendy interaktywności o ile ścmieniacz Molyneaux nie nazmyślał znowu. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Technologia niesamowita, tylko trochę nie wiem o co chodzi z tym Milo, to bedzie jakaś osobna gra czy jakiś dodatek do czegoś ? Bo trudno mi uwierzyć, że będzie popyt nacoś takiego wśród okazyjnych graczy, ale może się mylę. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 1 czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 czerwca 2009 SMS do Lisy (moja laska) "U'll be able 2 have a baby on xbox and raise it. It's gonna be like virtual like tamagotchi". Odpowiedź "o cool. I want 1." I wszystko jasne... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi