piteros29 3 Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 Jasne że sprawdzałem, nie ma W każdym razie, gra i tak dobra Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 Wciąż braki, Kinectów ni ma, na ogromny MM rzucili trzy sztuki, rozeszły się w parę minut ... Cytuj
milekp 78 Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 Na allegro trochę tego leży - chcecie powiedzieć, że to wirtualne propozycje? Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 80 procent to wersje OEM bez zasilacza dla starych modeli Xboxa (nie każdy ma slima), zaś reszta ma zazwyczaj zawyżone ceny w okolicach 700 złotych za zestaw. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 Yup, jest dokładnie jak mówi Szatanek. Solidaryzuję się z tobą w polowaniach, bo też chciałbym sobie zrobić prezent na święta, a tu jak na złość kompletnie nigdzie nie idzie dostać tego badziewia. Już nawet rozważałem kupno nowej konsoli, no ale bez jaj... Cytuj
milekp 78 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 qbek, to niezbyt rozsądne - przy takim popycie, wzmożonym zbliżającymi się świętami, nic dziwnego, że są tego typu kłopoty. Ja liczę, że za jakiś miesiąc, dwa - poświąteczne wyprzedaże, nietrafione prezenty czy inne wietrzenie magazynów, (a może opad hype'u związanego z nowością), pozwoli cenom zejść do rozsądnych wartości. Moim marzeniem i akceptowalną ceną jest jakieś cztery i pół stówki, nawet za tzw. wersję oem (ale oczywiście ze skanem paragonu) Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 Yup, ale mnie w sumie cena pier.doli, gdyż że tak powiem całkowicie sam kasy na to nie wykładam Jak widzisz ja też czekam, bo przecież jakbym chciał to bym mógł dawno już kupić- stówę drożej, ale jednak. Także jeżeli najbliższe dostawy nie zawiodą- biorę teraz, jeżeli okaże się, że znowu będzie po parę sztuk na sklep- poczekam jeszcze z miesiąc. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 (edytowane) Rzućcie okiem na cenę ---> http://allegro.pl/kinect-xbox-360-gra-zaslacz-nowy-gdynia-i1358651420.html Mnie napawa optymizmem, że Slima Arcade można kupić bez problemu za 679 zł. Jak kiedyś konsola padnie to się wymieni za psie pieniądze Taniej niż Wii w pizdę jego mać, heh. Edytowane 8 grudnia 2010 przez donsterydo Cytuj
milekp 78 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 Yup, ale mnie w sumie cena pier.doli, gdyż że tak powiem całkowicie sam kasy na to nie wykładam Ech, te ciężkie życie nastolatka Rzućcie okiem na cenę Nie, no - za tę cenę to tylko MrSatan może kupić Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 W styczniu już mnie nie będziesz mógł tak nazwać Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 (edytowane) Rzućcie okiem na cenę ---> http://allegro.pl/kinect-xbox-360-gra-zaslacz-nowy-gdynia-i1358651420.html masakra, tyle co arcade slim...ciesze się że kupiłem w dniu premiery ponad półtora stówki taniej niby w Polsce kinect za taką kasę miał się nie sprzedawać a wczoraj na allegro na jednej aukcji ponad 40 sztuk poleciało Edytowane 8 grudnia 2010 przez bigdaddy Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 9 grudnia 2010 Opublikowano 9 grudnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=eWmVrfjDCyw&feature=player_embedded Taki latający niumniuś. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 9 grudnia 2010 Opublikowano 9 grudnia 2010 Wygląda na to, że oczekiwana przez licznych dostawa w końcu pojawiła się w naszych sklepach. Więc jutro- LET THE HUNT BEGIN Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 9 grudnia 2010 Opublikowano 9 grudnia 2010 Media Markt przy Tesco Warszawa, dziś, godzina ok. 14 - zdjąłem z półki ostatniego Kinecta w boxie... nawet nie pytałem, czy jeszcze mają w magazynie do dołożenia. Ale to, że w ogóle był to już dobra nowina dla poszukujących. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 Jakby ktoś podczas weekendowych zakupów zobaczył gdzieś w Poznaniu zestawy box Kinecta to proszę o info Cytuj
milekp 78 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 Widzieliście, że zasilacze do kinecta na allegro chodzą za ponad stówę? Ci, co mają slimkę część kosztów mogą odzyskać ze sprzedaży niepotrzebnej części. Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 jakie zasilacze ? o co chodzi jakby? mam slimke i nic poza kamera nie było w pudełku Cytuj
wrog 609 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 Bo do bundla tego nie dają. Jak kupujesz Kinecta samego to masz też zasilacz, który jest potrzebny w przypadku starych konsol. Cytuj
soggare_PL 0 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 (edytowane) te zasilacze nawet ponad 160zł jedyna aukcja gdzie jest trochę taniej, ale to licytacja więc pewnie pójdzie za więcej allegro.pl/zasilacz-do-kinect-nowy-bcm-przedluzacz-usb-i1356626244.html wogóle na allegro po 699zł Kinecty, a nawet po 709zł i ludzie kupują Edytowane 10 grudnia 2010 przez soggare_PL Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 Śmiech na sali z tym sprzętem Akurat dzisiaj nie mogłem wybrać się do MM wcześniej niż wieczorem. Efekt- po krótkiej rozmowie z ziomkiem z działu Oprogramowanie okazało się, że było 7 (słownie "siedem") sztuk na sklep W jednym z dwóch Media Marktów w mieście Poznań. Oczywiście o 20:00 na sklepie nie było już ani jednego Kinecta. More fun facts: na Allegro ze dwa dni temu pojawiła się aukcja- koleś sprzedawał sensory po 499zł za sztukę. Ktoś wykupił wszystkie, ziomek skończył z zawieszonym kontem- albo dobrała się do niego konkurencja, albo faktycznie chciał oszukiwać i ktoś mu w tym przeszkodził. Druga sytuacja- wczoraj ok. południa na Allegro pojawia się kolejnych 20 sztuk w cenie 599zł, ale dzisiaj aukcja już nie istnieje. Zakończyła się z jedną sprzedaną sztuką. Cuda niewidy xD Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 Aż nie dowierzam xD A co było przed premierą? Kinect miał być wielką porażką(dla większości osób), a sprzedaje się tak, że ludzie kupują o 200zł drożej od ceny sugerowanej Jest Moc Mam nadzieję, że po świętach będzie, bo wtedy może sobie kupię Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 ciekawe czy jeszcze coś wyjdzie w grudniu? bo niema w co grać sprawdzał ktoś w akcji potera? oceny nie zachęcaja do kupna:( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi