Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 925
  • Wyświetleń 101,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie sposób nie zgodzić się z canuksem. W przypadku głaskania kotka czy innych popierdółek, które bądź co bądź - sprawdzają się świetnie pod względem zajmowania czasu. Jednak nie widzę grania w sportow

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

jutro w gadzet na tvn turbo będzie test kinecta o 17:30   co do tych gier to wszystkie mnie interesują poza mechami, zobaczymy co z tego wyjdzie. Warto podkreślić że to tylko garstka gier z okazji T

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Idealny zestaw do Kinecta             Masz Dance Central i wszystkie laski twoje  

Opublikowano

80 procent to wersje OEM bez zasilacza dla starych modeli Xboxa (nie każdy ma slima), zaś reszta ma zazwyczaj zawyżone ceny w okolicach 700 złotych za zestaw.

Opublikowano

Yup, jest dokładnie jak mówi Szatanek. Solidaryzuję się z tobą w polowaniach, bo też chciałbym sobie zrobić prezent na święta, a tu jak na złość kompletnie nigdzie nie idzie dostać tego badziewia. Już nawet rozważałem kupno nowej konsoli, no ale bez jaj...

Opublikowano

qbek, to niezbyt rozsądne - przy takim popycie, wzmożonym zbliżającymi się świętami, nic dziwnego, że są tego typu kłopoty. Ja liczę, że za jakiś miesiąc, dwa - poświąteczne wyprzedaże, nietrafione prezenty czy inne wietrzenie magazynów, (a może opad hype'u związanego z nowością), pozwoli cenom zejść do rozsądnych wartości.

Moim marzeniem i akceptowalną ceną jest jakieś cztery i pół stówki, nawet za tzw. wersję oem (ale oczywiście ze skanem paragonu) ;)

Opublikowano

Yup, ale mnie w sumie cena pier.doli, gdyż że tak powiem całkowicie sam kasy na to nie wykładam ;) Jak widzisz ja też czekam, bo przecież jakbym chciał to bym mógł dawno już kupić- stówę drożej, ale jednak. Także jeżeli najbliższe dostawy nie zawiodą- biorę teraz, jeżeli okaże się, że znowu będzie po parę sztuk na sklep- poczekam jeszcze z miesiąc.

Opublikowano

Rzućcie okiem na cenę :) ---> http://allegro.pl/kinect-xbox-360-gra-zaslacz-nowy-gdynia-i1358651420.html

Mnie napawa optymizmem, że Slima Arcade można kupić bez problemu za 679 zł. Jak kiedyś konsola padnie to się wymieni za psie pieniądze :P

Taniej niż Wii w pizdę jego mać, heh.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Yup, ale mnie w sumie cena pier.doli, gdyż że tak powiem całkowicie sam kasy na to nie wykładam ;)

Ech, te ciężkie życie nastolatka :D

Rzućcie okiem na cenę :)

Nie, no - za tę cenę to tylko MrSatan może kupić ;)

Opublikowano

W styczniu już mnie nie będziesz mógł tak nazwać ;)

Opublikowano

masakra, tyle co arcade slim...ciesze się że kupiłem w dniu premiery ponad półtora stówki taniej :P

niby w Polsce kinect za taką kasę miał się nie sprzedawać a wczoraj na allegro na jednej aukcji ponad 40 sztuk poleciało

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano
Opublikowano

Wygląda na to, że oczekiwana przez licznych dostawa w końcu pojawiła się w naszych sklepach. Więc jutro- LET THE HUNT BEGIN :diablo:

Opublikowano

Media Markt przy Tesco Warszawa, dziś, godzina ok. 14 - zdjąłem z półki ostatniego Kinecta w boxie... nawet nie pytałem, czy jeszcze mają w magazynie do dołożenia. Ale to, że w ogóle był to już dobra nowina dla poszukujących.

Opublikowano

w jakiej cenie były?

Opublikowano

Jakby ktoś podczas weekendowych zakupów zobaczył gdzieś w Poznaniu zestawy box Kinecta to proszę o info ;)

Opublikowano

Widzieliście, że zasilacze do kinecta na allegro chodzą za ponad stówę? Ci, co mają slimkę część kosztów mogą odzyskać ze sprzedaży niepotrzebnej części.

Opublikowano

jakie zasilacze ? o co chodzi jakby? mam slimke i nic poza kamera nie było w pudełku :teehee:

Opublikowano

Bo do bundla tego nie dają. Jak kupujesz Kinecta samego to masz też zasilacz, który jest potrzebny w przypadku starych konsol.

Opublikowano

te zasilacze nawet ponad 160zł

jedyna aukcja gdzie jest trochę taniej, ale to licytacja więc pewnie pójdzie za więcej

allegro.pl/zasilacz-do-kinect-nowy-bcm-przedluzacz-usb-i1356626244.html

wogóle na allegro po 699zł Kinecty, a nawet po 709zł i ludzie kupują ;)

Edytowane przez soggare_PL

Opublikowano

Śmiech na sali z tym sprzętem :D Akurat dzisiaj nie mogłem wybrać się do MM wcześniej niż wieczorem. Efekt- po krótkiej rozmowie z ziomkiem z działu Oprogramowanie okazało się, że było 7 (słownie "siedem") sztuk na sklep ^^ W jednym z dwóch Media Marktów w mieście Poznań. Oczywiście o 20:00 na sklepie nie było już ani jednego Kinecta.

More fun facts: na Allegro ze dwa dni temu pojawiła się aukcja- koleś sprzedawał sensory po 499zł za sztukę. Ktoś wykupił wszystkie, ziomek skończył z zawieszonym kontem- albo dobrała się do niego konkurencja, albo faktycznie chciał oszukiwać i ktoś mu w tym przeszkodził. Druga sytuacja- wczoraj ok. południa na Allegro pojawia się kolejnych 20 sztuk w cenie 599zł, ale dzisiaj aukcja już nie istnieje. Zakończyła się z jedną sprzedaną sztuką.

Cuda niewidy xD

Opublikowano

Aż nie dowierzam xD

A co było przed premierą? Kinect miał być wielką porażką(dla większości osób), a sprzedaje się tak, że ludzie kupują o 200zł drożej od ceny sugerowanej :D

Jest Moc :D

Mam nadzieję, że po świętach będzie, bo wtedy może sobie kupię sorcerer.gif

Opublikowano

ciekawe czy jeszcze coś wyjdzie w grudniu? bo niema w co grać :teehee:

sprawdzał ktoś w akcji potera? oceny nie zachęcaja do kupna:(