Opublikowano 11 grudnia 201014 l Mam promkę Pottera właśnie do zrecenzowania i chciałem sprawdzić na Kinekcie. No ale MS nie chce
Opublikowano 11 grudnia 201014 l W jednym z dwóch Media Marktów w mieście Poznań. Oczywiście o 20:00 na sklepie nie było już ani jednego Kinecta. Tydzień temu w Saturnie w Pestce, kinecty leżały i pies z kulawą nogą się nie zainteresował - podjedź, zobacz.
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Kinect to w ogóle będzie gigantyczny sukces. Ludzie sobie nawet nie zdają sprawy jak wielki - wystarczy powiedzieć, że w USA w listopadzie POŁOWA wszystkich kupionych X360 to były bundle z Kinect.
Opublikowano 11 grudnia 201014 l ciekawe czy jeszcze coś wyjdzie w grudniu? bo niema w co grać sprawdzał ktoś w akcji potera? oceny nie zachęcaja do kupna:( raczej nic, fala nowych gier na kinecta będzie w pierwszej polowie 2011 HP to średniak ale Torba w PE napisał że rzucanie czarów przy pomocy kinecta w dodatkowym trybie świetnie się sprawdza Pojawiły się plotki że niby nowy Deux Ex wykorzystna kinecta
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Ale tylko z odpowiednią przejściówką/zasilaczem Która jest w zestawie?
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Dlatego trzeba uważnie sprawdzać aukcje i ich opisy, jeśli chce się kupić.
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Jeszcze pytanie apropos komend głosowych. Rozumiem, że komendy nie działają na obsługiwanie dasha, ale czy w grach również nie działają? Jeżeli tak to czy znacznie to utrudnia zabawę w takim Kinectimals?
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Dzięki qb3k - czyli wystarczy dać grę po angielsku. A jeszcze na temat odległości. Niby w instrukcji jest napisane, że wymaga się około 2,4 metra, a jak jest w praktyce? Ile starczy? Ktoś już może testował ten temat ?
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Podobno do komfortowego grania wystarczy odległość co najmniej 1.80m od tv. Ale niech któryś szczęśliwy właściciel to potwierdzi.
Opublikowano 11 grudnia 201014 l bo ja dysponuję jakoś +/- 2 m (2.10m dokładniej) no i teraz nie wiem czy jest w ogóle sens.
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Ja mam mniej więcej tyle samo (raczej trochę mniej) i dzisiaj zamówiłem swoją sztukę na Ultimie :] Pier.dolę, najwyżej jakoś inaczej ustawię meble czy coś...
Opublikowano 11 grudnia 201014 l No ja właśnie mam problem, bo nowe meble już mam i nie po to wybierałem, żeby teraz coś zmieniać, (pipi) stanę po przekątnej trochę i powinno być git .
Opublikowano 11 grudnia 201014 l No ale sama odległość to nie wszystko, trzeba mieć jeszcze z półtora metra, do dwóch po bokach do co bardziej zwariowanych kombinacji, no i gry w dwie osoby.
Opublikowano 11 grudnia 201014 l U mnie od około 2 metrów w Kinect Adventures wykrywa już możliwość grania w dwie osoby. Wygodnie można grać tak w okolicach 1.7 metra już.
Opublikowano 11 grudnia 201014 l A szerokość? Bo ja to mam chyba większy problem z szerokością Na jedną osobę jest dużo miejsca, ale jak dojdzie druga to będzie trochę ciasno
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Hmm, szerokość to jakieś 1,5-2m, nie potrafię teraz powiedzieć dokładnie. Nie jest tego dużo, ale można swobodnie poskakać.
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Hmm, prawdę mówiąc to trzeba sobie wyznaczyć takie pole - 1,5-2m od Kinecta, ok 2 metry szerokości, 1,5m na ruchy przód-tył i bron Boże pod żyrandolem - kontuzja ręki więcej niż pewna. To powinno starczyć dla dwóch graczy w większość "sportówek" (Adventures, Kinect Sports), w sumie jeden gracz tez lepiej jakby miał więcej "szerokości".
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Dobra, tak jak qb3k, zamówiłem z Ultimy, razem z Dance Central . Mam nadzieję, że nie będą przekładać tej dostawy, bo fajnie by było mieć przed świętami .