.:marioo:. 104 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 Póki co mam kinecta i gier na horyzoncie nie widać. Gram z żoną w kręgle i jest fajnie, ale chyba nie wydałem 600zł aby ciągle rzucać kulkami. Za te pieniądze to miałbym karnet na kręgielnie na 2 lata i status VIP-a Microsoft do dzieła, bo za kilka miesięcy schowam kinecta do szafy lub puszę na allegro za krocie. Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 Mam dokladnie tak samo jedynie kregle przyciagnely mnie na tyle ze jeszcze nie pogonilem sprzetu na allegro. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 W Dance Central grać, a nie w kręgle. ;p Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Dla głębiej zainteresowanych tematem: Developer Kinecta odchodzi do Google Johnny Chung Lee, jeden z głównych developerów stojących za stworzeniem Kinecta, opuścił Microsoft na rzecz Google. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 Hybrydowe sterowanie na Kinekcie domowej roboty O tym, jak pewien facet poradził sobie ze zrobieniem domowej hybrydy dwóch kontrolerów. Fajny pomysł, mam nadzieję, że u dużych developerów już dawno pomyśleli o tym W sumie całe GoW: Exile mogłoby tak wyglądać, o ile okaże sięgrą na Kinecta :potter: Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 21 stycznia 2011 Opublikowano 21 stycznia 2011 (edytowane) całkiem spoko, widziałem też fpp na kinecta i da się zrobić http://www.youtube.com/watch?v=oK9tLiSDVos&feature=rec-LGOUT-exp_r2-2r-11-HM virtua tenis 4 również na kinecta, premiera w marcu Edytowane 21 stycznia 2011 przez bigdaddy 1 Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 42& sprzedaży Kinecta zawdzięczamy deveoperom z UK Bystrzaki :potter: Cytuj
HolylegendPL 3 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Czy gra ktos na monitorze (okolo 22 cali) we dwie osoby to czy dobrze widzicie wszystko na ekranie(np w kinect adventures) Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Ja gram na TV Kineskopowym 21 cali, gram nieraz we dwie osoby, no ale to nie to samo co na 40 calowym TV Ogólnie da się grać i nawet zabawa na takim małym TV sprawia frajdę Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 Nowa gra taneczna od Ubisoftu dla Kinecta Broadway'owskie musicale? To może być ciekawe! Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 UWAGA! Mam ważne pytanko Czy KINECT SPORTS NTSC z USA będzie na mojej konsoli z polskimi napisami? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi Z góry dzięki Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 30 stycznia 2011 Opublikowano 30 stycznia 2011 SSX, Sims i Lips na Kinecta? http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,9025514,Simsy__SSX_i_Lipsy_na_Kinecta_.html#opinions SSX na kinecta może się kapitalnie sprawdzić :potter: Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 30 stycznia 2011 Opublikowano 30 stycznia 2011 Odkad kupilem Kinecta po cichu liczylem wlasnie na polaczenie go z Lipsami, ktore sa dosc czesto u mnie uzywane Mam nadzieje, ze przyloza sie do tego i wymysla cos ciekawego. Pewnie i tak bedzie to wygladac tak, ze nagle w trakcie piosenki trzeba bedzie zrobic jakis ruch, kamerka pstryknie fotke i bedzie mozna sie nia delektowac w menusach ... Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 31 stycznia 2011 Opublikowano 31 stycznia 2011 Halo na Kinect ? http://n4g.com/news/690519/kinect-halo-on-the-way Coś mi się wydaje, że część z tych domen jest rejestrowana tak na wszelki wypadek. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 Fight Night na Kinecta faktem? Odpowiedni to zaprogramować i bezmózga młócka z Kinect Sports mogłaby spokojnie odejść w cień :potter: Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 Yebniecie "Twisted Pixel has announced The Gunstringer, a game featuring an undead cowboy in both 2D and 3D for Kinect. This was the game the studio planned to announce before March’s PAX East. According to the game’s lead designer, Dan Teasdale, The Gunstringer is a Kinect game where you get to “marionette a kick-ass undead cowboy puppet through action packed stage performances.” It is played like an “actual play performance, complete with hand crafted actors and props,” and it all takes place through a western-themed revenge story filled with action, drama, and mildly creepy puppet love. “Being able to perform this story with puppets and stage props lets us get away with some pretty far out characters, settings, and plot twists that would just seem insane in a straight western story,” said Teasdale on the game’s official website. “The Gunstringer marries all of this with really fresh and fun gameplay mechanics. “From the start of this project, we’ve focused on getting across the feel of marionetting a puppet’s movement through a 3D world, then mixing that with the fun and mayhem of targeting-focused shooters like Rez. One minute you’ll be navigating the Gunstringer over tricky ravines or towards secret paths, the next you’ll be ducking behind cover to take out a half-dozen clockwork alligators with your six shooter.” Teasdale goes on to say that there are no “minigames, forced gestures, or end of level photos of you in your underwear,” in the game, and that players can stand or sit while playing the game with “precision not seen in any of the Kinect launch titles, and with a speed and feel that’s just not possible with a traditional controller.”" Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 Fight Night na Kinecta!! łooo na to czekałem, ulepszenie bosku z kinect sports i będzie grubo Gunstringer reklama dobra ale gra wygląda średnio, na 99% arcade Cytuj
soggare_PL 0 Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 Gunstringer z taką oprawą zapewne będzie arcade, tym bardziej, że data wydania zapowiedzania jest jeszcze w tym roku. Swoją drogą wcale nie byłoby mi smutno gdyby powstawało dużo gier arcade na Kinecta, bo napewno nie jedne rozwiązania byłyby ciekawe.. Pozostaje czekać, a Kinect się kurzy :| Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 tego jeszcze nie było, gra o pływaniu na kinecta xD http://www.youtube.com/watch?v=Ofy0QlnY2KE&feature=player_embedded Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 To będzie zyebane na max'a Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 Żal. Niech jeszcze dodają do zestawu dmuchany basen. Cytuj
soggare_PL 0 Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 mimo wszystko trailer naprawdę za(pipi)iście zrealizowany ; ) Cytuj
miki77 16 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 Testował ktoś Get Fit with Mel B? Zastanawiam się bardziej nad Your Shapem, ale to "coś" jest dużo tańsze Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 14 lutego 2011 Opublikowano 14 lutego 2011 Integracja Kinecta z Windows Phone 7? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi