.:marioo:. 104 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Bedziemy po pokoju biegać? kiedy premiera? Cytuj
soggare_PL 0 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Tytułowym bohaterem zostanie nasz awatar - powalczymy z konsolą, a także z żywym przeciwnikiem zarówno na jednym Xboksie, jak i przez XBL. Wygrana podnosi doświadczenie, które można spożytkować na nowe moce w formie super-kombinezonów, których ma być dwadzieścia. Oczywiście namachamy się całym ciałem. Źródło: polygamia Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Całkiem fajnie to wygląda. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 (edytowane) A kiedy będzie ta super łatka zmniejszająca opóźnienie? PowerUp Heroes wygląda bardzo fajnie, ale obecne opóźnienie psuło by zabawę. Edytowane 15 kwietnia 2011 przez Norbi13 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 jakie opóźnienie ? to zalezy od gry w dance central czy your shape za uj nie mogłem wyczuć opóźnienia, zaś joy ride jest wyczuwalne a ten power up nadaje sie na gre arcade za 800msp a nie grę na płycie za 200zł Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Pytasz jakie opóźnienie, a w następnym zdaniu mówisz, że jest ono wyczuwalne. Nie ma się co oszukiwać. Opóźnienie w niektórych grach psuje zabawę. W takich grach jak DC to opóźnienie nie przeszkadza, bo gra tylko pokazuje, czy dobrze wykonałeś dany ruch, ale w takich grach jak sonic, kinect sports, joy ride i jeszcze w paru grach widać znaczne opóźnienie. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 to jakiś cyborg jesteś jak znaczne opóźnienie odczuwasz, your shape pokazuje tylko dobrze zaliczone ruchy ? a to ciekawe nie ma gry w której to by przeszkadzało Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 to jakiś cyborg jesteś jak znaczne opóźnienie odczuwasz, your shape pokazuje tylko dobrze zaliczone ruchy ? a to ciekawe Naucz się czytać ze zrozumieniem. Nie napisałem nigdzie o Your Shape.... nie ma gry w której to by przeszkadzało Hahaha. Żartujesz? Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 w grach na kinecta liczy się fun, mi tam nie przeszkadzało nic w sportsach poza skaszanioną piłką kopana. wymieniłeś sonica, grałem w demo i po prostu gra nie nadaje sie pod kinecta :confused: jest za szybka jest chaos. pytanko sprawdzał ktoś tego hita widzałem dzisiaj w sklepie dla idiotów. warto zapowiada się na imprezy Cytuj
milekp 78 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 (edytowane) nie ma gry w której to by przeszkadzało Przesadzasz. Z góry zaznaczam, że jestem osobą, która ma polewkę z osób, które kupują TV pod kątem laga, którego różnica pomiędzy modelami wynosi 10 - 20 ms (moim zdaniem ludzkie oko nie wychwyci przy 30 lub nawet 60 fpsach, opóźnionej klatki). Jednak w niektórych produkcjach lag jest widoczny i wynosi pewnie, co najmniej, "kilkaset" ms (np. Adventures, JoyRide czy Kinectimals) a przeszkadza przynajmniej w dwóch pierwszych przykładach. To fakt, że najmniej widoczny jest przy fitness evolved. Edytowane 19 kwietnia 2011 przez milekp Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 3 maja 2011 Opublikowano 3 maja 2011 http://www.dualpixels.com/profiles/blogs/microsoft-working-on-kinect MS i ich nowe studio robią grę AAA na kinecta lub hybryda pad + kinect Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=AP1xfYTdltA i fajne tapety z gry http://www.destructo...post_key=200355 ktoś grał w virtua tennis na kinectcie ? Edytowane 6 maja 2011 przez Daddy Cytuj
Manifestus 2 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 A jak ze sterowaniem głosem w Polsce? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Jeżeli masz konto nie-polskie to nie ma problemu. Nawet kalecznie powiedziane "iksboks" nie robi Kinectowi różnicy. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 25 maja 2011 Opublikowano 25 maja 2011 ze strony MS, czyli plotki się potwierdziły Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 26 maja 2011 Opublikowano 26 maja 2011 Fajnie by było jakby broń miała takie hologramy jak na okładce i ręcznie można by wybierać jakieś opcje. Ciekawe czy wymyślą coś ciekawego. Kolejny FPS robiony na Kinecta: http://www.kinectaku.com/news/2011/05/blacklight_team_working_on_kinect_zero_person_shooter Nie wiem po co się w FPS'y devi pchają zamiast jakieś gry przygodowe robić. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 26 maja 2011 Opublikowano 26 maja 2011 nie widze kinecta w typowych fpsach chyba że tylko jako dodatak w rzucaniu granatami, komendy itd. przygodówki, horrory to jest dobry kierunek dla kinecta. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 27 maja 2011 Opublikowano 27 maja 2011 Świetna cena kinecta w amazon.co.uk (około 375-380zł z darmowym kurierem): amazon.co.uk Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 29 maja 2011 Opublikowano 29 maja 2011 (edytowane) FEATURES Horrifying and compelling. An unashamedly mature title in a sea of family-friendly offerings on Kinect for the first time, Rise of Nightmares takes you into a cinematic world of horrific blood and violence. Unique motion controls. Use your whole body to fight the undead horde with physical brutality. Rise of Nightmares is an intensely immersive experience that brings horror to life like never before. Explore and investigate. Navigate through Viktor’s castle with free movement control, uncover the secrets held within and delve deeper into his the mind of a madman. Deep and varied gameplay. Master the different fighting styles and various weapons, stealthy sneaking and puzzle-solving. Will you fall into the mansion’s traps or lure the undead into one of your own? A complete experience. A full, cinematic gaming experience set in a twisted and astonishing world that grips you from the very start. Źródło: http://galaxynextdoor.com/post/5972776618/new-rise-of-nightmares-details-emerge Z opisu wynika, że nie jest to gra na szynach. EDYTA: Trole z N4G miażdżą, najpierw przy jakiejkolwiek wzmiance o grach na Kinecta drą japy "on rails", a jak gra daje swobodę poruszania to się okazuje, że też źle. Ja pierdolę szkoda słów PS. Wiecie jaką ta gra mogłaby mieć wbudowaną funkcję - że przed momentami nastawionymi na wystraszenie gracza włączałaby się rejestracja obrazu i później takie filmiki możnaby wrzucac do netu jak te z Kinect Adventures Edytowane 30 maja 2011 przez donsterydo Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 Z innej mańki - szykuje się chyba spora obniżka cen bundli od MS na E3: http://www.examiner.com/console-gaming-in-national/xbox-360-250gb-kinect-bundle-price-could-drop-by-100 To będzie z półek znikać tak szybko, że nie nadążą dokładać. Z taką ceną wywrócą rynek do góry nogami. Szkoda tylko, że to jest pewnie 50$ obniżki na konsoli + 50$ obniżki na Kinect, a nie 100$ na samej konsoli Samodzielny Kinect też będzie musiał o 50$ potanieć. Cytuj
Netor 0 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 Hmm, tylko czy aby na pewno cena samego Kinecta spadnie? Mam zamiar kupić dziś tego Kinecta z promocji na amazonie (ok. 380zł), gdzie dostaje się 3miesięcznego golda gratis (czyli ok. 50zł mniej po odsprzedaniu). I teraz sie zastanawiam czy po E3 będzie można go kupić taniej niż te 330zł, które mi wyjdzie przy zakupie dzisiaj? Jak myślicie? Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 to tylko plota ale możesz poczekać do poniedziałku, obniżenie cen konsol i kinecta o 50$ to i tak bardzo dużo, wtedy kinect będzie u nas po ok 300-350zl, slim 4gb po 600-650zl i slim 250gb ok 800zl Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 Jak obetną o te 50$ to i tak kupisz za ok. 300 zł więc nie wiem czy jest sens czekać dla 30 zł jak Ci się promocja na Amazon może skończyć. Pamiętaj, to co napisałem to domysły. Równie dobrze może to być błąd sklepu w co ja osobiście na tydzień przed E3 raczej nie uwierzę. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 kiedy będzie avatar kinect ? chyba miał być do 31.05 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi