Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Skorzystałem dzisiaj z tej oferty na Amazonie. Niestety czas realizacji zamowienia podany to 29 czerwca :/ Nie moge sie doczekac :)

• Odpowiedzi 925
  • Wyświetleń 100,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie sposób nie zgodzić się z canuksem. W przypadku głaskania kotka czy innych popierdółek, które bądź co bądź - sprawdzają się świetnie pod względem zajmowania czasu. Jednak nie widzę grania w sportow

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

jutro w gadzet na tvn turbo będzie test kinecta o 17:30   co do tych gier to wszystkie mnie interesują poza mechami, zobaczymy co z tego wyjdzie. Warto podkreślić że to tylko garstka gier z okazji T

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Idealny zestaw do Kinecta             Masz Dance Central i wszystkie laski twoje  

Opublikowano

aqspA.jpg

podobno ze strony EA, na E3 pewnie sporo takich hybryd poznamy :D

Opublikowano

Bullshit na 110% :)

Opublikowano

Ja wiem? Ja bym bardzo chętnie zobaczył wszystkie QTE zastąpione interakcją z Kinectem :P

Opublikowano

Aw shit - faktycznie taka okładka była w ich cyfrowym sklepie. Czyli następnym razem jak w Cytadeli wejdziemy do baru będziemy mogli zobaczyć Dance Dance Krogan :teehee:

Albo

"Prepare to have sex with Tali Comandor Shepard and let me scan your penis for better interaction"

Wow wow wow :teehee:

albo

Rapelay: Mass Effect Edition :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Takie pytanko , bo jakos Kinectem sie w ogole nie interesuje. Ile juz mniej wiecej gier pod to wyszlo? I czy sa jakies warte uwagi do gry na pare osob poza Sports i DDC?

Opublikowano

Zrecenzowałem z 10 "tych mniejszych" tytułów na Kinecta i... bardzo czekam na tegoroczne E3 :D Oprócz tego, co wymieniłeś praktycznie nic nie jest godne uwagi. No, może na jakieś tam propsy zasługuje Crossboard 7 i ewentualnie Sports Island Freedom. Reszta to albo fitnessy, albo krapowate mini-gierki. A, no i Majkel Dżekson ma też jakiś tam potencjał, ale to i tak tylko biedny klon Dance Central.

Opublikowano

Haha, Kinect rok później :teehee:

Edytowane przez Hela

Opublikowano

po tych SW spodziewałem się crapa a nie wygląda to tak źle, opóźnienie na kinecta patrząc na gry z boku wydaje się duże ale samemu grając zupełnie nie przeszkadza, zobaczymy co z tego będzie

Kudo i jego legendarne okulary :teehee:

Opublikowano

Tylko wygląda na to, że walka mieczem to będzie najsłabszy element gry - takie napie@dalanie na pałę + god mode on.

Opublikowano

po tych SW spodziewałem się crapa a nie wygląda to tak źle

Slucham ? Jak dla mnie wyglada to MEGA tragicznie, nie dosc ze gameplay ssie sam w sobie to jeszcze spore opoznienie, nie liczac tej minigierki z pistolecikami (nie wiem z jakiej to gry) nie widzialem niczego gorszego do tej pory.

Opublikowano

bardziej chodzi mi o oprawę graficzną, nie lubię SW a sam trailer biedny jedynie te wyścigi fajnie wyglądają

Opublikowano

Jesli walka na miecze w Kinect Star Wars bedzie polegalo na napierdalaniu z gory na dol jak jakas maczuga to ja z ogromnym smutkiem rezygnuje. Bez mlynkow mieczem bedzie to crap jak nie wiem.

Opublikowano

100x lepiej zrobione i przemyślane niż Star Wars Kinect, który ma być block busterem :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wasze kinecty też są dosyć ciepłe po 30 minutach używania? W środku jest mały wentylator ale nigdy nie zauważyłem żeby chodził (sprawdzałem kila razy po różnym czasie).