Skocz do zawartości

Kinect

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

Aw shit - faktycznie taka okładka była w ich cyfrowym sklepie. Czyli następnym razem jak w Cytadeli wejdziemy do baru będziemy mogli zobaczyć Dance Dance Krogan :teehee:

Albo

"Prepare to have sex with Tali Comandor Shepard and let me scan your penis for better interaction"

Wow wow wow :teehee:

albo

Rapelay: Mass Effect Edition :P

Edytowane przez donsterydo
Opublikowano

Takie pytanko , bo jakos Kinectem sie w ogole nie interesuje. Ile juz mniej wiecej gier pod to wyszlo? I czy sa jakies warte uwagi do gry na pare osob poza Sports i DDC?

Opublikowano

Zrecenzowałem z 10 "tych mniejszych" tytułów na Kinecta i... bardzo czekam na tegoroczne E3 :D Oprócz tego, co wymieniłeś praktycznie nic nie jest godne uwagi. No, może na jakieś tam propsy zasługuje Crossboard 7 i ewentualnie Sports Island Freedom. Reszta to albo fitnessy, albo krapowate mini-gierki. A, no i Majkel Dżekson ma też jakiś tam potencjał, ale to i tak tylko biedny klon Dance Central.

Opublikowano

po tych SW spodziewałem się crapa a nie wygląda to tak źle, opóźnienie na kinecta patrząc na gry z boku wydaje się duże ale samemu grając zupełnie nie przeszkadza, zobaczymy co z tego będzie

Kudo i jego legendarne okulary :teehee:

Gość DonSterydo
Opublikowano

Tylko wygląda na to, że walka mieczem to będzie najsłabszy element gry - takie napie@dalanie na pałę + god mode on.

Opublikowano

po tych SW spodziewałem się crapa a nie wygląda to tak źle

Slucham ? Jak dla mnie wyglada to MEGA tragicznie, nie dosc ze gameplay ssie sam w sobie to jeszcze spore opoznienie, nie liczac tej minigierki z pistolecikami (nie wiem z jakiej to gry) nie widzialem niczego gorszego do tej pory.

Gość DonSterydo
Opublikowano

100x lepiej zrobione i przemyślane niż Star Wars Kinect, który ma być block busterem :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wasze kinecty też są dosyć ciepłe po 30 minutach używania? W środku jest mały wentylator ale nigdy nie zauważyłem żeby chodził (sprawdzałem kila razy po różnym czasie).