Opublikowano 22 czerwca 201113 l A propos Star Wars. GT E3 Award: Most Disappointing Uzasadnienie werdyktu gniecie kulki. :tongue:
Opublikowano 26 listopada 201113 l Ministerstwo Gospodarki i Kinect - co mają ze sobą wspólnego? Czekam na głosy oburzenia, że woli na Kinekcie grać zamiast dbać o polską gospodarkę!1!1
Opublikowano 4 grudnia 201113 l ostatnio dostałem troche gierek pod kinecta i oto moje spostrzeżenia: Dance central 2: dla mnie hardcore, cholernie skillowa gra. jakbym chcial wymaksowac jedna piosenke bym musial z tydzien nad sobą pracować na plus tracklista i fun na minus imo trudne, nie dla kazdego, bandyckie ceny za nowe kawałki od 240msp za sztukę! 8/10 Kinect disneyland: chyba najfajniesza gra na kinecta w jaką grałem, słitaśna do bólu, jest to sandbox z elementami rpg i akcji rodem z mw3 (twisty fabularne). gra wymaga nieludzkiego refleksu i tężyzny fizycznej, (kinect sportsy wysiadają), oprócz głównego wątku mozemy robic misje pobczne zwiazane z produkcjami disneya (przed sekundą robiłem samobójczą misje piotrusia pana) odpoczywam i biore sie dalej. 9/10 po cichu jako stary zboczeniec liczyłem na macanie hannahy Montany za pomocą kinecta Kinect sports 2- nuuuuuuuuuuda jedynka ciekawsza, rzutki bardzo fajne reszta nic co by przykuło dłużej niz 5 minut. za cene koło 100zł mozna pograć za 199 omijac szerokim łukiem 5/10 Edytowane 4 grudnia 201113 l przez Orzeszek87
Opublikowano 4 grudnia 201113 l Kinect disneyland: chyba najfajniesza gra na kinecta w jaką grałem, słitaśna do bólu, jest to sandbox z elementami rpg i akcji rodem z mw3 (twisty fabularne). Yebłem Gunstringer podobno też dobre.
Opublikowano 4 grudnia 201113 l (pipi)sz z tymi rzutkami. Najgorsza rzecz w tej grze. KS2 ratuje golf. Nie ma nic lepszego jak piwko i trzydołkowy turniej z trzema innymi osobami na jednej konsoli
Opublikowano 5 grudnia 201113 l z KS2 się zgadzam gra robiona pod Hamburgerów z kiepskimi konkurencjami, o ile wszystko działa lepiej i szybciej niż poprzednik to gra poległa w najważniejszej kwestii czyli konkurencjach...poza golfem i rzutkami dla mnie reszta niegrywalna jest, średniak. kinect disneyland ma świetną oprawę AV, zupełnie jak gry AAA z górnej półki, dla dzieciaków pewnie raj. gunstringer jeden z lepszych pomysłów na rogrywkę i sterowanie za pomocą kinecta + humor twisted pixel i mamy bardzo dobrą grę, tylko oprawa graficzna jest słaba, widać że gra była robiona pod XBLA.
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Jestem niemalże pewien, że M$ zrezygnuje z corocznego wydawania kolejnych odsłon Kinect Sports i Dance Central. Dlaczego ? Pierwsze części obu gier w ostatnim tygdniu sprzedały się lepiej w UK niż ich sequele - ludzie najwidoczniej nie widzą powodu do kupowania po roku nowych odsłon obu gier. Wydawanie co 2 lata + rozszerzenia w formie DLC to jak widać rozsądniejszy pomysł. Tak jak to zrobili z Kinectimals.
Opublikowano 6 grudnia 201113 l Wydawanie co 2 lata + rozszerzenia w formie DLC to jak widać rozsądniejszy pomysł. Tak jak to zrobili z Kinectimals. Wiesz, jakby wydali dodatek do Kinectimals jako drugą odsłonę serii, to ludzie by ich śmiechem zabili - przecież średniorozgarnięte, pięcioletnie dziecko przejdzie go w trzy godziny.
Opublikowano 6 grudnia 201113 l Ciekawe kiedy większość gier będzie obsługiwana choćby w ten sposób przy pomocy kinecta:
Opublikowano 7 grudnia 201113 l Nigdy, bo to tylko ciekawostka na 5 minut. Od razu byś do pada wrócił.
Opublikowano 9 grudnia 201113 l nie ma startu do disneylandu. Naprawdę ten Disneyland jest taki odjechany? Bo mam 6-letnią córkę i się zastanawiam?
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Panowie, zarzuci ktoś małą listą top5 na kinecta - mam 4-ro letnią córkę i tak się zastanawiam czy nie sprezentować jej jakiegoś małego zestawu (no dobra, sam jestem też ciekaw i jak bym powyginał się troszkę przed tv to nic by się nie stało)
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Panowie, zarzuci ktoś małą listą top5 na kinecta - mam 4-ro letnią córkę No to ja przedstawiam swoją krótką listę - jak pisałem wyżej moja córa jest dwa lata starsza ale od kilku - kilkunastu miesięcy świetnie bawimy się przy: 1. Kinect Sport (pierwsza część - w kręglach jest lepsza ode mnie), 2. Kinectimals - zarówno z tygrysami jak i od niedawna z misiami, 3. Adventures 4. Kinect Joyride, Nie podobały nam się dema: Dance Central, Twister, Hole in the wall (czy jakoś tak), Sport 2, Fruit Ninja (czy jakoś tak)
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Polecam tak jak Miłosz Kinect Sports. Drugą częścią też można się zainteresować, ale głównie ze względu na zaje.bistego golfa. Ograłem z 15 gier na samego Kinecta lub Kinect ready i w sumie z czystym sumieniem mogę polecić tylko Sportsy e: chociaż jeszcze ostatnio podobała mi się Leela, ale tutaj trzeba mieć przynajmniej minimalne zainteresowania typu joga, medytacja itp. Edytowane 9 grudnia 201113 l przez qb3k
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Your Shape nikt nie wymienia, a to był najlepszy tytuł startowy i jedna z najbardziej udanych i pożytecznych rzeczy na Kinekcie
Opublikowano 9 grudnia 201113 l po przykładzie 4letniego siostrzeńca u mnie to najlepsze gry dla dzieci/rodziny: 1. kinectimals 2. kinect sports 3. joy ride 4. kinect fruit ninja z xbla za 800msp 5. chyba ten kinect disneyland advetures pierwsze cztery to starsze gry za małe pieniądze więc dodatkowy plus dla starszych graczy gunstringer, your shape, child of eden
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Your Shape nikt nie wymienia, a to był najlepszy tytuł startowy i jedna z najbardziej udanych i pożytecznych rzeczy na Kinekcie Wymieniłbym ale nie sądzę, że czteroletnia dziewczynka będzie się dobrze bawić przy fitnes
Opublikowano 9 grudnia 201113 l YourShape ma fajne minigierki w stylu hula hop, więc nie byłbym taki pewien
Opublikowano 9 grudnia 201113 l YourShape ma fajne minigierki w stylu hula hop, więc nie byłbym taki pewien Qbek - "nie ucz ojca dzieci robić" :blum1: - zażartowałem, bo daję sobie rękę uciąć, że Key nie załapał tematu i nie miał na myśli tych trzech marnych mini-gierek. Co do nich samych, moja córa, hula - hopem bawiła się dwie minuty, kostki rozwaliła raz a utrzymywanie spadającego tetrisa nawet jej nie zainteresowało. Oczywiście nie jest ona ani wyrocznią ani grupą reprezentatywną ale z jakiegoś tam doświadczenia nie sądzę, że jest to dobra propozycja by wywalać ponad stówę dla dziecka na denne minigierki, kiedy są naprawdę lepsze propozycje .
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Wszystko co związane z fizycznym wysiłkiem szybko się nudzi Z nowym rokiem zaczynam codziennie ćwiczyć przez miesiąc i mocno się trzymać tego postanowienia. Oczywiście z You Shapem :potter:
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Wszystko co związane z fizycznym wysiłkiem szybko się nudzi Z nowym rokiem zaczynam codziennie ćwiczyć przez miesiąc i mocno się trzymać tego postanowienia. Oczywiście z You Shapem Też miałem takie postanowienie - skończyło się po jakichś 3000 kalorii
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Z gier dla dzieci świetna jest też Sesame Street: Once Upon a Monster, ale gra chyba nie jest w ogóle przetłumaczona, więc to ją dyskwalifikuje.