Gość Mr. Blue Opublikowano 22 czerwca 2011 Opublikowano 22 czerwca 2011 A propos Star Wars. GT E3 Award: Most Disappointing Uzasadnienie werdyktu gniecie kulki. :tongue: 1 Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Ministerstwo Gospodarki i Kinect - co mają ze sobą wspólnego? Czekam na głosy oburzenia, że woli na Kinekcie grać zamiast dbać o polską gospodarkę!1!1 Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 4 grudnia 2011 Opublikowano 4 grudnia 2011 (edytowane) ostatnio dostałem troche gierek pod kinecta i oto moje spostrzeżenia: Dance central 2: dla mnie hardcore, cholernie skillowa gra. jakbym chcial wymaksowac jedna piosenke bym musial z tydzien nad sobą pracować na plus tracklista i fun na minus imo trudne, nie dla kazdego, bandyckie ceny za nowe kawałki od 240msp za sztukę! 8/10 Kinect disneyland: chyba najfajniesza gra na kinecta w jaką grałem, słitaśna do bólu, jest to sandbox z elementami rpg i akcji rodem z mw3 (twisty fabularne). gra wymaga nieludzkiego refleksu i tężyzny fizycznej, (kinect sportsy wysiadają), oprócz głównego wątku mozemy robic misje pobczne zwiazane z produkcjami disneya (przed sekundą robiłem samobójczą misje piotrusia pana) odpoczywam i biore sie dalej. 9/10 po cichu jako stary zboczeniec liczyłem na macanie hannahy Montany za pomocą kinecta Kinect sports 2- nuuuuuuuuuuda jedynka ciekawsza, rzutki bardzo fajne reszta nic co by przykuło dłużej niz 5 minut. za cene koło 100zł mozna pograć za 199 omijac szerokim łukiem 5/10 Edytowane 4 grudnia 2011 przez Orzeszek87 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 grudnia 2011 Opublikowano 4 grudnia 2011 Kinect disneyland: chyba najfajniesza gra na kinecta w jaką grałem, słitaśna do bólu, jest to sandbox z elementami rpg i akcji rodem z mw3 (twisty fabularne). Yebłem Gunstringer podobno też dobre. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 4 grudnia 2011 Opublikowano 4 grudnia 2011 (pipi)sz z tymi rzutkami. Najgorsza rzecz w tej grze. KS2 ratuje golf. Nie ma nic lepszego jak piwko i trzydołkowy turniej z trzema innymi osobami na jednej konsoli Cytuj
Daddy 4 240 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 z KS2 się zgadzam gra robiona pod Hamburgerów z kiepskimi konkurencjami, o ile wszystko działa lepiej i szybciej niż poprzednik to gra poległa w najważniejszej kwestii czyli konkurencjach...poza golfem i rzutkami dla mnie reszta niegrywalna jest, średniak. kinect disneyland ma świetną oprawę AV, zupełnie jak gry AAA z górnej półki, dla dzieciaków pewnie raj. gunstringer jeden z lepszych pomysłów na rogrywkę i sterowanie za pomocą kinecta + humor twisted pixel i mamy bardzo dobrą grę, tylko oprawa graficzna jest słaba, widać że gra była robiona pod XBLA. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 Jestem niemalże pewien, że M$ zrezygnuje z corocznego wydawania kolejnych odsłon Kinect Sports i Dance Central. Dlaczego ? Pierwsze części obu gier w ostatnim tygdniu sprzedały się lepiej w UK niż ich sequele - ludzie najwidoczniej nie widzą powodu do kupowania po roku nowych odsłon obu gier. Wydawanie co 2 lata + rozszerzenia w formie DLC to jak widać rozsądniejszy pomysł. Tak jak to zrobili z Kinectimals. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Wydawanie co 2 lata + rozszerzenia w formie DLC to jak widać rozsądniejszy pomysł. Tak jak to zrobili z Kinectimals. Wiesz, jakby wydali dodatek do Kinectimals jako drugą odsłonę serii, to ludzie by ich śmiechem zabili - przecież średniorozgarnięte, pięcioletnie dziecko przejdzie go w trzy godziny. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Ciekawe kiedy większość gier będzie obsługiwana choćby w ten sposób przy pomocy kinecta: Cytuj
wrog 640 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 Nigdy, bo to tylko ciekawostka na 5 minut. Od razu byś do pada wrócił. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 8 grudnia 2011 Opublikowano 8 grudnia 2011 nie ma startu do disneylandu. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 nie ma startu do disneylandu. Naprawdę ten Disneyland jest taki odjechany? Bo mam 6-letnią córkę i się zastanawiam? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Panowie, zarzuci ktoś małą listą top5 na kinecta - mam 4-ro letnią córkę i tak się zastanawiam czy nie sprezentować jej jakiegoś małego zestawu (no dobra, sam jestem też ciekaw i jak bym powyginał się troszkę przed tv to nic by się nie stało) Cytuj
milekp 78 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Panowie, zarzuci ktoś małą listą top5 na kinecta - mam 4-ro letnią córkę No to ja przedstawiam swoją krótką listę - jak pisałem wyżej moja córa jest dwa lata starsza ale od kilku - kilkunastu miesięcy świetnie bawimy się przy: 1. Kinect Sport (pierwsza część - w kręglach jest lepsza ode mnie), 2. Kinectimals - zarówno z tygrysami jak i od niedawna z misiami, 3. Adventures 4. Kinect Joyride, Nie podobały nam się dema: Dance Central, Twister, Hole in the wall (czy jakoś tak), Sport 2, Fruit Ninja (czy jakoś tak) 1 Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 (edytowane) Polecam tak jak Miłosz Kinect Sports. Drugą częścią też można się zainteresować, ale głównie ze względu na zaje.bistego golfa. Ograłem z 15 gier na samego Kinecta lub Kinect ready i w sumie z czystym sumieniem mogę polecić tylko Sportsy e: chociaż jeszcze ostatnio podobała mi się Leela, ale tutaj trzeba mieć przynajmniej minimalne zainteresowania typu joga, medytacja itp. Edytowane 9 grudnia 2011 przez qb3k 1 Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Your Shape nikt nie wymienia, a to był najlepszy tytuł startowy i jedna z najbardziej udanych i pożytecznych rzeczy na Kinekcie 1 Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Ale niestety szybko się nudzi. Cytuj
Daddy 4 240 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 po przykładzie 4letniego siostrzeńca u mnie to najlepsze gry dla dzieci/rodziny: 1. kinectimals 2. kinect sports 3. joy ride 4. kinect fruit ninja z xbla za 800msp 5. chyba ten kinect disneyland advetures pierwsze cztery to starsze gry za małe pieniądze więc dodatkowy plus dla starszych graczy gunstringer, your shape, child of eden Cytuj
milekp 78 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Your Shape nikt nie wymienia, a to był najlepszy tytuł startowy i jedna z najbardziej udanych i pożytecznych rzeczy na Kinekcie Wymieniłbym ale nie sądzę, że czteroletnia dziewczynka będzie się dobrze bawić przy fitnes Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 YourShape ma fajne minigierki w stylu hula hop, więc nie byłbym taki pewien Cytuj
milekp 78 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 YourShape ma fajne minigierki w stylu hula hop, więc nie byłbym taki pewien Qbek - "nie ucz ojca dzieci robić" :blum1: - zażartowałem, bo daję sobie rękę uciąć, że Key nie załapał tematu i nie miał na myśli tych trzech marnych mini-gierek. Co do nich samych, moja córa, hula - hopem bawiła się dwie minuty, kostki rozwaliła raz a utrzymywanie spadającego tetrisa nawet jej nie zainteresowało. Oczywiście nie jest ona ani wyrocznią ani grupą reprezentatywną ale z jakiegoś tam doświadczenia nie sądzę, że jest to dobra propozycja by wywalać ponad stówę dla dziecka na denne minigierki, kiedy są naprawdę lepsze propozycje . Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Wszystko co związane z fizycznym wysiłkiem szybko się nudzi Z nowym rokiem zaczynam codziennie ćwiczyć przez miesiąc i mocno się trzymać tego postanowienia. Oczywiście z You Shapem :potter: Cytuj
milekp 78 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Wszystko co związane z fizycznym wysiłkiem szybko się nudzi Z nowym rokiem zaczynam codziennie ćwiczyć przez miesiąc i mocno się trzymać tego postanowienia. Oczywiście z You Shapem Też miałem takie postanowienie - skończyło się po jakichś 3000 kalorii Cytuj
wrog 640 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Z gier dla dzieci świetna jest też Sesame Street: Once Upon a Monster, ale gra chyba nie jest w ogóle przetłumaczona, więc to ją dyskwalifikuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi