Gość Orzeszek87 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 mój top to: kinect sports (jedynka) Kinect fruit ninja Dance central 2 ( w jedynke nie grałem) specyficzny tytuł Just dance 3(bardzo specyficzny tytuł) disneyland. a grał ktoś w yoostara 2? z dlc jersey shore? zastanawiam sie czy kupic grę dla tego dlc Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Mam pytanko - Kinect Sports sezon 2 jest z polskim dubbingiem czy tylko z napisami? Chciałem kupić na prezent dla dzieci brata, przeglądam aukcje i widzę różne wersje. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Mam pytanko - Kinect Sports sezon 2 jest z polskim dubbingiem czy tylko z napisami? Chciałem kupić na prezent dla dzieci brata, przeglądam aukcje i widzę różne wersje. demo mówi po polsku, wobec czego wydaje mi się, że i w pełnej wersji dubbing jest. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 13 grudnia 2011 Opublikowano 13 grudnia 2011 Kinect w służbie zdrowia! Jeżeli ktoś nadal nie widzi praktycznego zastosowania urządzenia gdzieś indziej, niż w grach wideo (a i tutaj niektórzy nie tolerują sensora), to sorry, ale żał mi takich osób :potter: Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 23 grudnia 2011 Opublikowano 23 grudnia 2011 Konsolomaniacy! Kojarzycie grę na Eye Toy o nazwie Groove? Mam do Was pytanie, czy istnieje odpowiednik na Kinecta? Próbowałem sam pogooglować,ale nic nie znalazłem. Cytuj
Daddy 4 238 Opublikowano 23 grudnia 2011 Opublikowano 23 grudnia 2011 chodzi ci o muzyczną grę ? wiem że podobne odpowiedniki istnieją jako mini gry w paru produkcjach na kinecta ale jako jedna gra chyba nie. to może być niezłe: http://www.youtube.com/watch?v=PdMKaf5ef4Y Cytuj
Daddy 4 238 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 na xbl jest demo rise of the nightmares, całkiem niezłe, szkoda ża grafika to ps2 w HD Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 5 najbardziej bezużytecznych akcesoriów dla Kinecta (wideo) Nadal twierdzę, że Kinect jest super :potter: Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 Muszę Wam wszystkim powiedzieć, że Kinect Star Wars to super gra. Podstawowa kampania dla jednego/dwóch graczy dostarcza bardzo fajnej rozrywki, ale całość poznajemy dopiero przez kolejne bonusowe tryby - taniec, pod racing, rzeźnię Rankorem i inne. Bardzo martwiłem się o tę grę do ostatnich dni, ale wychodzi na to, że będzie jak na razie najlepszym tytułem dla Kinecta. Well done, Microsoft! 1 Cytuj
milekp 78 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 Oby, bo już córce pół roku temu obiecałem, że kupię, samemu mając nadzieję na zabawy mocą ... ;-) Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 Pytanie: czy będziesz w stanie opanować tyle Mocy na raz? :potter: Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Z tego co widzę, to jest pierwszy w Polsce test Kinect Star Wars Kinect Star Wars - czy Moc jest silna w tej grze? Tak jak mówiłem - mamy do czynienia z hitem! 1 Cytuj
wrog 640 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 To jest gra Terminal Reality, nie LucasArts Zbyszku. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Big deal - Terminal Reality jest podwykonawcą. Jak się nie ma czego czepić, to się czepia detali :potter: Swoją szosą - grałeś? Cytuj
wrog 640 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Jest różnica, to tak jakbyś pisał, że Microsoft zrobił Gears of War. Nie grałem i pewnie nie zagram, bo na nic dobrego się nie zanosi. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Wrogu, nie zanosi się - to zwyczajnie jest bardzo dobra gra. Deal with it Swoją drogą, kreatywność ludzi nie zna granic, kiedy idzie o wykorzystanie Kinecta. Przykład? Kinect w rękach artysty - cyfrowa sztuka w ruchu! Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 kurna korci ten zestaw z konsolą star wars. goddamit. Cytuj
wrog 640 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 (edytowane) Wrogu, nie zanosi się - to zwyczajnie jest bardzo dobra gra. Deal with it To nie jest bardzo dobra gra i nigdy na taką się nie zapowiadała, deal with it. Eurogamer - 5 X360A - 45 IGN - 55 Możesz udawać zaskoczonego OLO Edytowane 3 kwietnia 2012 przez wrog Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Mechanizm owczego pędu za tym, co mówią sławy tej branży - typical. Nie będę udawał zaskoczonego, bo po co? Ja się świetnie bawiłem przy Kinect Star Wars, do biura Edelmana szedłem bardzo sceptycznie nastawiony, a jakość, jaką zastałem, przerosła moje najśmielsze oczekiwania. Pogadamy o KSW za jakiś miesiąc, zobaczymy sprzedaż - to będzie prawdziwym wyznacznikiem sukcesu tej gry :potter: Cytuj
wrog 640 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 (edytowane) Tak sobie tłumacz. Rozmawiamy w tej chwili o jakości tej gry, nie o jej ewentualnym sukcesie komercyjnym, który jest kompletnie czymś innym. Ona nigdy nie prezentowała się choćby dobrze i jak widać nawet te kilka dodatkowych miesięcy jej nie pomogło. Nabrałeś się na dobry marketing, zagrałeś w ładnie przygotowaną wersję preview, do tego jesteś fanem SW i tyle. Czasem lepiej jednak nie podniecać się czymś z góry. Resident Evil: ORC też żeś zachwalał jakby nie wiem co to za wspaniała produkcja była (a jest średniak co najwyżej). Edytowane 3 kwietnia 2012 przez wrog Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 (edytowane) Kinect Star Wars jest dobrą grą. Wersja preview nie była idealna, ale w porównaniu do najlepszych tytułów na Kinecta prezentowała naprawdę dobrą jakość. Also: Nie grałem i pewnie nie zagram, bo na nic dobrego się nie zanosi. Naprawdę chcesz dalej dyskutować o jakości gry? Edytowane 3 kwietnia 2012 przez Keymaker Cytuj
wrog 640 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 (edytowane) Pewnie, a czemu nie? Do zagrania powinny zachęcić mnie publikowane materiały, a oprócz lagów, wpadek na pokazach, nudnej walki na miecze/moc i tańczenia widzę jedynie reklamy z udziałem aktorów. Sam wydawca wstydzi się pokazywać swoją grę. Dlaczego miałbym mu zaufać? Twoje "mamy do czynienia z hitem!", kiedy obok widzę recki na 4 i 5/10, jakoś mnie nie przekonuje, zwłaszcza że Star Wars w tytule jest dla mnie totalnie bez znaczenia. Edytowane 3 kwietnia 2012 przez wrog Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Kupiłęm wersje xboxa z star warsami XD wrzuce jutro foty. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 (edytowane) Polska cena, lol: 1699,00 zł Edytowane 4 kwietnia 2012 przez Keymaker Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi