Gość DonSterydo Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 To wbrew pozorom nie jest dużo. Osobno konsola z dyskiem stoi po 900 zł, Kinect 500, gra 170. A tu jest wszystko w paczce z chyba większym dyskiem + zayebisty design za ~ 150 zł więcej. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Zbyszek i wrogu- koniec kłótni, moja recka rozwieje wszystkie wątpliwości, bo jestem superobiektywny (8 dla I Am Alive, 8 dla Asury ) Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Obiektywizm i ocenianie na skali nigga please Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 wrog płacze, bo mu rodzice nie kupili Gwiezdnych Wojen na VHS w 1997 roku :potter: Also, podbijam Steryda. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Wy i ten wasz hipsterski brak oceniaczki ;[ Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Wy i ten wasz hipsterski brak oceniaczki ;[ 1 Cytuj
wrog 640 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 wrog płacze, bo mu rodzice nie kupili Gwiezdnych Wojen na VHS w 1997 roku Also, podbijam Steryda. Ja w sumie dopiero w zeszłym roku na spokojnie i w całości obejrzałem starą trylogię (z nowej chyba trzeciej części nie widziałem jeszcze). Nie wiem czym się tak ludzie podniecają, ale tak to już bywa z kultowymi rzeczami Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 pad śliczny, ale zbiera odciski palców i dłoni 1 Cytuj
Daddy 4 238 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 czyypsów to sobie nie pojesz grając na tym padzie ;/ http://www.youtube.com/watch?v=t3finINrLf4 kiedy to ma wyjść ? Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Sprawdziłem opublikowane niedawno plany wydawnicze Microsoftu i nie widzę tam tej pozycji Może być tak, że to tytuł powstający absolutnie bez ingerencji MS. PS. Looks hardcore :potter: Cytuj
Ins 5 816 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Ja to sie modle o to zeby mozna bylo pograc w ten tytul rowniez na padzie tak jak to jest z Chiild of Eden. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Nie można. Kinect only. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Kinect Star Wars - czy Moc jest silna w tej grze? Tak jak mówiłem - mamy do czynienia z hitem! Zgadzam się w 100%. Jedna z lepszych, jeśli nie najlepsza gra na kinecta - imho dorównuje lub nawet przewyższa Disneyland'a. Jestem fanem Gwiezdnych i z córą wymiatamy aż miło. Zabawa przednia, mała piszczy z radości, niedorób i bugów, w wirze atrakcji nawet się nie dostrzega. To jest dopiero poprawne wykorzystanie kinecta jako casualowej, rodzinnej rozrywki dla osób od lat 5 do 50ciu, dla gospodyń domowych kochających się w latach 70tych w Harrisonie Fordzie jako Hanie Solo, jak i dla nastolatek, które piszczą na widok Anakina Skywalkera. Polecam 2 Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Panowie - od 2 dni mam X'a i zastanawiam się nad Kinectem. Warto jeżeli nie mam dzieci? W co można zagrać z dziewczyną/znajomymi na imprezce? Jakie tytuły polecacie dla dorosłych graczy Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Opublikowano 19 kwietnia 2012 kinect sports 1 (druga część nie przypadla mi do gustu) dance centra 1 i 2 (zobacz sobie track liste która Tobie pasuje) te dwa tytuły mogę polecić z ręką na sercu. czy warto to juz musisz sobie zrobic rachunek sumienia ja polecam kinecta Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Dragon Ball Z for Kinect - hit czy kit? Słyszeliście o tej produkcji? Cholera, szkoda byłoby zmarnować licencję o takim potencjale i zasięgu fanowskim Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 kiedyś jak miałem wii dragon ball tenkaichi budokai 2, sterowanie willotami było kozackie, kamehamechy robiło sie identyko jak postacie, to samo masenko, i kulke frezera (100% deathball) od groma postaci i kontentu do odblokowania, jak bedzie z tego raging blasty z kinectem to podziękuje a tak przyglądam sie bacznie. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Marvel Avengers: Battle for Earth - czy to może się udać? Takie oto pytanie powstaje, bo doświadczeni pokazało, że jeżeli pierwszy deweloper nie radzi sobie z grą i oddaje ją dalej, to z takiego tytułu niewiele dobrego powstaje. Może tym razem historia spłata nam figla :potter: Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Panowie - od 2 dni mam X'a i zastanawiam się nad Kinectem. Warto jeżeli nie mam dzieci? W co można zagrać z dziewczyną/znajomymi na imprezce? Jakie tytuły polecacie dla dorosłych graczy tylko dance central 2 (jest multi na 2 osoby) w sam raz na party z 2 połówką na party ze znajomymi kinect sports (ale tylko kręgle bedą się podobać) a z koleji w just dance 3 jest multi na 4 osoby, ale raczej bez %%% nikogo na tańczenie nie namówisz . hardkor jest konkretny jak 4 osobników zacznie się gibać. just dance 3 ma najlepszy repertuar piosenek . Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 25 maja 2012 Opublikowano 25 maja 2012 Premiera Crimson Dragon już wkrótce! Jest tylko jedno „ale”… Brajs urself :potter: Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 Harry Potter for Kinect - magia pieniądza w ruchu Wietrzę zalew podobnych gier robionych na bazie megaznanych licencji :potter: Star Wars było, w kolejce Harry Potter, Dragon Ball Z i Marvel Avengers. Co dalej - LotR? Cytuj
Daddy 4 238 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 na kontach US w dziale kinect central jak Haunt za free Cytuj
Daddy 4 238 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 oceny ma na poziomie 7/10 czyli dobra gra. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi