Gość _Be_ Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 Brawo oświeciłes nas, ale teraz wiesz co masz robić Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 Pink Floyd, Dire Straits, Mike Oldfield, Jarre Michel Jarre, Tangerine Dream, Vangelis i i inne klasyki, tyle w temacie. Kto się zna to wie, kto nie, to hejtuje. A muzyka po 2000 roku to spie..dolina i popłuczyny komercyjne, beztalencia wypychane na chama poprzez znajomości. Najgorszy typ człowieka, nieważne czy ma 14, 34 czy 54 lata, jest typem starego dziadka. Sam słucham muzyki, którą byście, koneserzy, wyśmiali, ale za przerabianie takiej spier.doliny na słowa, potem na literki na klawiaturze i za publikowanie ich publicznie powinien być but siarykreskanadoleiwujot na ryj. Cytuj
Sugan 60 Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 (edytowane) haha, mate5 Ty chyba jarasz sie (pipi) SYNTH-WAVE w 2015 nadal, podczas gdy ta ciekawostka bo gatunkiem tego nie nazwe jest juz martwa od kilku lat xD Wiec nie badz taki strasznie do przodu i nie kreuj sie na cwaniaczka, znawce muzyki nowoczesnej jak masz braki w guscie ;p Max Rockatansky prawdopodobnie prowo bo wymienil Jarre i Vangelisa - takie troche puszczenie oczka do nas ze nie jest skonczonym rockista Edytowane 31 grudnia 2014 przez Sugan Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 haha, mate5 Ty chyba jarasz sie (pipi) SYNTH-WAVE w 2015 nadal, podczas gdy ta ciekawostka bo gatunkiem tego nie nazwe jest juz martwa od kilku lat xD Wiec nie badz taki strasznie do przodu i nie kreuj sie na cwaniaczka, znawce muzyki nowoczesnej jak masz braki w guscie ;p Max Rockatansky prawdopodobnie prowo bo wymienil Jarre i Vangelisa - takie troche puszczenie oczka do nas ze nie jest skonczonym rockista Nawet nie wiem czym jest synth-wave, poza tym człowieku, ja słucham ostów z gierek i filmów, nie jestem żadnym cwaniaczkiem. Cytuj
Sugan 60 Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 (edytowane) Kavinsky Edytowane 31 grudnia 2014 przez Sugan Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 ja pie.rdole jak można słuchać żan miszela żara? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 (edytowane) Tak jak ty możesz słuchać tego darcia swojego. Normalnie. A ty Sugan, to od Kavinsky'ego się odstosunkuj. Edytowane 2 stycznia 2015 przez Rozi Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 To jest KLASYG, a nie jakieś dziadki o których istnieniu wiecie dzięki rodzicom i "bo tak wypada" 1 Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opus magnum metalu a nie jakieś Korniszony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi