Yano 3 697 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 (edytowane) czego wymaga demo zeby grac? mam nadzieje ze nie 5.55? (zaraz bede probowal odpalic) btw nowy trailer bardzo mi sie podoba, zbudowal klimat, i ta laska blondynka bardzo ładna xD i nawet sie ogarneli i nie pokazuja juz 4 snejkow tylko 3 gosci w maskach ogolnie zapowiada sie fajnie choooociaz... gameplay z dema (na gametrailers) robil o wieleeeele gorsze wrazenie niz trailer.. co prawda widac bylo ze gosc nie wie co robic i biega na oslep... ale dziwnie to wygladalo, bardzo nie-mgsowo... edit: u mnie demo wiesza konsole tak bardzo ze musze baterie wyjmowac (w sumie pierwezy raz taki przypadek mam) edit: widze ze na stronce pisza ze wymaga 6.0 , czy to wogole juz wyszlo? XD (sadzac po tym ze ktos pogral to wyszlo.. hm) Edytowane 24 września 2009 przez Yano Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 choooociaz... gameplay z dema (na gametrailers) robil o wieleeeele gorsze wrazenie niz trailer.. co prawda widac bylo ze gosc nie wie co robic i biega na oslep... ale dziwnie to wygladalo, bardzo nie-mgsowo... Bo to są filmiki z multi. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 Czy da się zagrać w to na PSP-3000 z CFW? Chyba mogę o to pytać, custom firmware to nie tylko piractwo, zaś demo jest bezpłatne i chciałbym wiedzieć, czy mogę w to zagrać nie tracąc mojego 5.03? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 trzeba mieć 5.55 z gen 2-3. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 Czyli dla PSP-3000 odpada, tak? Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 trzeba mieć 5.55 z gen 2-3. albo 6.0 zciagnietego z playstation.pl, Demo skalda sie z 3 czesci, tutorial, skradanka w dzungli a potem eliminacja wszystkich na ostatniej mapie oraz wlki z bossem - czolgiem, nie metal gearem jakis tam t-72 czy cus... Dzungla wyglada rownie dobrze jak w mgs3. Cytuj
Gość Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 trzeba mieć 5.55 z gen 2-3. albo 6.0 zciagnietego z playstation.pl, Demo skalda sie z 3 czesci, tutorial, skradanka w dzungli a potem eliminacja wszystkich na ostatniej mapie oraz wlki z bossem - czolgiem, nie metal gearem jakis tam t-72 czy cus... Dzungla wyglada rownie dobrze jak w mgs3. Coś zamyślasz chyba... Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 24 września 2009 Autor Opublikowano 24 września 2009 trzeba mieć 5.55 z gen 2-3. obawiam sie, ze nie ma jeszcze 5.55gen ale da sie go [w sensie demo] odpalic na 5.50gen-b z version.txt trickiem Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 no, przeczytalem tylko w okienku goscia na youtubie ktory wrzucil filmik z dema, ja stanąlem na chyba... 4.0? Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 trzeba mieć 5.55 z gen 2-3. obawiam sie, ze nie ma jeszcze 5.55gen ale da sie go [w sensie demo] odpalic na 5.50gen-b z version.txt trickiem Kurde, czyli jednak działa to na PSP-3000? Proszę tylko o 3 literki, tak albo nie ;/. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 24 września 2009 Autor Opublikowano 24 września 2009 nie dziala. //edit opisac wam jak sie odpala to demo na 5.50gen-b czy sobie w google znajdziecie? tak tylko pytam. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Tak patrząc na gameplay z PW dochodzi do mnie jak MGS4 był archaiczny. Gra (MGS4) bardzo mi się spodobała, ale głównie dlatego, że jestem fanem serii i potrafiłem im wybaczyć. Historia ładnie się zakończyła, większość rzeczy została wyjaśniona, bawiłem się przednio i miałem ciary. Jednak to co teraz się dzieje nie wróży za dobrze. Ewentualna kontynuacja PW na dużych konsolach byłaby przesadą, a takie rzeczy właśnie Kojima sugeruje. PW i KP daje szansę, gra przypadła mi do gustu i się ciekawie zapowiada. Jednak co za dużo to nie zdrowo, a ciągnięcie wątków fabularnych nie jest dobrym wyjściem. Ta gra pewnie nie zawiedzie, ponieważ Konami i KP zawsze dostarczało bardzo dobre gry. Najgorsze jest to, że Konami i KP chcą zrobić z MGS Final Fantasy... O ile w FF mamy różne światy i różne postaci, tak w MGS mamy jeden świat, jakby alternatywną historię naszego. W przedziale czasowym MGS3-MGS4 dało to się jakoś poskładać do kupy z paroma naciąganymi faktami. Teraz jeśli dorzucają jakieś niedopowiedziane historie i chcą burzyć ten porządek w celu zbicia kasy, co dla mnie fana jest nie fair. W końcu doczekamy się części na DS, Wii itd. W końcu Kojima powiedział, że dla niego platformy nie są ważne, a MGSy będą schodzić jak z taśmy produkcyjnej. Cytuj
piciu12-79 2 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 demo Peace Walker jest cool fajny silnik gry dużo obiektów do niszczenia a ze zwiastuna wynika że sam scenariusz nie w kij dmuchał - jak każdy w MGSie no i genialna muza będzie HITTTTTTTTTTTTTTTTTT Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 (edytowane) Chyba tylko skończonych ignorantów to nie obchodzi. Myślisz że Kojima miałby szanse na ten sukces bez Shinkawy? W życiu. Zresztą, widać po Twojej wypowiedzi że mało wiesz o wkładzie pracy Yojiego w MGS1-3. To on - nie kto inny - zmieniał kiczowate pomysły Kojimy na bossów w designerski majstersztyk. Wyobraź sobie jak wyglądałby "kosmonauta z miotaczem płomieni" gdyby nie został zaprojektowany przez Shinkawe. Szanuję bardziej Shinkawę niż Hideo. Odnosiłem się jedynie do tego, że i tak wszędzie pojawia się nazwisko Kojima. W żadnym stopniu nie ignoruję twórczości Shinkawy, właściwie Solida kojarzę sobie tylko z nim. Zawsze gdy oglądałem materiał "making of" dla każdej odsłony pilnie słuchałem jego wywiadów, bo czułem do niego ogromny szacunek. Jeden z najlepszych character designerów w branży. Edytowane 29 września 2009 przez NEMESIS U.S. Cytuj
walek 96 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Posypal sie gameplay na TGS, a tutaj cisza http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-metal-gear/56921 Koopercaja wyglada znakomicie. Jestem pod wrazeniem. Zabawne jest to, ze gameplay MGS4, a wersji na PSP praktycznie sie nie rozni. Ja gry nie kupie, bo nie mam zamiaru wydawac kupe kasy na PSP. Moze zrobia wersje na konsole stacjonarne. Cytuj
YETI 11 046 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Europejska premiera http://www.ps3site.pl/big-boss-w-europie/26173/#more-26173 Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Europejska premierahttp://www.ps3site.p...173/#more-26173 Maj przyszlego roku zapowiada sie wspaniale. No chyba, ze predzej kupie wersje usa... Cytuj
YETI 11 046 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 Zassałem demko z polskiego PSS no i jest... za(pipi)iście. Świetna grafika, sterowanie postacią także całkiem ok, na początku są pewne problemy, ale później jest dobrze. Ogólnie demko na duży plus, teraz tylko wyczekiwać dnia premiery. Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Demko prezentuje się świetnie. Grafika bardzo dobra, klimacik też. Normalnie gra jak do salonu. A dziś sobie pograłem w autobusie. Mocny tytuł. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 mogli by to wydac na ps2, bo serio grafa fajna (chociaz mogli by podrasowac na ps2) , chetnie bym pogral z normalnym sterowaniem, bo to co jest na psp starali sie rozwiazac jak najlepiej ale to nadal jest dosyc karkołomna procedura Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 przypomniam, że oryginał dostanie nakładke na klawisze geometryczne, więc będziemy mieli prawie 'drugiego analoga' ;] Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 29 grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 grudnia 2009 przypomniam, że oryginał dostanie nakładke na klawisze geometryczne, więc będziemy mieli prawie 'drugiego analoga' ;] mam tylko nadzieje, ze jakos przeprojektuja ta nakladke, bo ta prezentowana na tgs jest przyklejana do przyciskow geometrycznych... pot + ciepło + klej = wizja jednorazowego polaczenia obu elementow [potem trzeba bedzie samemu podklejac].... no nie wydaje sie to zbyt fajne front http://i612.photobucket.com/albums/tt205/ego-trip/Tokyo%20Game%20Show/IMG_7372.jpg tył http://i612.photobucket.com/albums/tt205/ego-trip/Tokyo%20Game%20Show/IMG_7373.jpg Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Tak jak po ostatnim MGSie na PSP myslalem ze pozegnam sie z ta seria na malej konsolce tak po tym demie wyglada na to ze PW bedzie obowiazkowym zakupem. Naprawde wyglada to dobrze. Ciekawe tylko czy fabula da rade. Niestety sa bledy w demku - na przyklad CQC nie dziala przy niektorych wrogach. Mam nadzieje ze to tylko przypadlosc demka z racji wczesnego buildu. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 13 stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 stycznia 2010 teraz tak: 1. klikacie -> http://www.konami.com/ <- 2. patrzycie na ankiete po lewej 3. opcjonalnie czytacie 4. zaznaczacie odpowiedz "a" czyt. pierwsza opcje 5. klikacie "Submit" bo ja beret chce xD Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 najśmieszniejsze jest to że można ciągle obstawiać co się chce i najwidoczniej zalicza każdy głos ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi