CoATI 1 051 Opublikowano 24 września 2011 Autor Opublikowano 24 września 2011 tyle, ze po pwII jest jeszcze jednen o ile dobrze pamietam, to te starsze misje odblokowywały się troszkę później 1 Cytuj
Keczup 5 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 @McQueen Odblokowałeś piąty rozdział? Nie pamiętam kurde czy Chico miał coś tam jeszcze do powiedzenia. W każdym razie jeśli na pewno odsłuchałeś wszystkie jego dialogi, udaj się do 29 Extra Ops, po czym wykonaj ją i udaj się na plażę. Nie ma bata, Trenya musi się pokazać. Co do walki z PW zabierz ze sobą dwie najmocniejsze wyrzutnie i jeden karabin o bardzo pojemnym magazynku. Gdy mech włączy pole siłowe (lub zabraknie Ci ammo do rakietnic) naparzaj z karabinu, który zadaje spore obrażenia. Tym samym zaoszczędzisz markery. Cytuj
gapol 1 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Czytając wcześniejsze posty to widzę czepianie się że PW przeciwnicy mają taki super armor a w dziejącej się dekadę później jedynce dresy zwykłe. Szukaćie problemu. Warto się skupiać na takim czymś a nie na głównej osi fabularnej? Dla mnie produkt bardzo dobry. Lubię tak zakrecone fabuły i oddziaływanie na emocje. Komuś jakieś baloniki przeszkadzają a innemu coś nie pasuje bo jakaś pierdoła mu się nie zgadza. Przykre osoby z was trochę. Jeżeli coś wam tak bardzo nie pasuje to nie grajcie lub nie kupujcie. Proste. Dziękuję,dobranoc. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 14 października 2011 Autor Opublikowano 14 października 2011 fabuła w mgs'ach lezy i kwiczy od jakiegos czasu (od mgs4 dokładni) wiec trzeba sie czepiac innych rzeczy. Cytuj
gapol 1 Opublikowano 16 października 2011 Opublikowano 16 października 2011 Jeżeli już tacy drobiazgowi jesteśmy to każdy mgs miał fabułę nie najwyższych lotów. Wg mnie mgs4 fabularnie był super. Przypomnijcie sobie mgs2 i jakie jaja tam były. Kompletnie do dupy wątek,kolację oraz postacie. W mgs pw historia jest spoko. Trochę nie przemawiają do mnie te rekrutację i baloniki ale można to olać. Jak na psp to dobra gra,warta uwagi. Porównania z mgs3 są nie na miejscu. Długość przerywników nie pasuje? No to jest jedna z cech mgs. Mi bardzo przyjemnie zapełniały czas. Wyjaśniły kilka spraw. Ost sprawa to nie ma tam nic trudnego do ogarnięcia. Więc nie rozumiem wypowiedzi że fabuła nie zrozumiała itd Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 17 października 2011 Autor Opublikowano 17 października 2011 mgs2 fabularnie jest bardzo wysoko w rankingu mgs'ów. to, ze wątek fabularny jest skomplikowany i wielowatkowy nie znaczy, ze jest słaby. Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Akurat MGS2 pod względem fabuły to jak dla mnie ścisła czołówka. Ma wiele dziwactw ta część ale pod względem ilości interpretacji jej fabuły i smaczków, nawiązań, teorii jej dotyczących itp bije wszystkie MGS'y na głowę. Cytuj
Suavek 4 673 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Trochę offtop się robi, ale dołączę mimo wszystko - MGS2 nie uważam za jakieś arcydzieło pod względem fabuły (za dużo absurdów i głupoty, nawet jak na sci-fi), ale w moich oczach jego urok tkwił w łączeniu ze sobą faktów, analizowaniu dialogów, dyskusji, powiązań. Snuło się rozmaite teorie, lepsze i gorsze, i choć z pewnością wiele z nich nie było dokładnie tym "co autor miał na myśli", to mimo wszystko działało na plus gry. Wszystko jednak zepsuł MGS4, który przy swojej próbie usilnego powiązania końca z końcem wszystko uprościł, naciągnął, w wyniku czego jakoś nie patrzę na dwójkę tak samo jak kiedyś. Podano mi wszystko jak na talerzu i nagle całość zbrzydła w mgnieniu oka. Kojima albo nie miał wcale żadnego wyjaśnienia dla MGS2, albo nie miał czasu podczas pisania scenariusza czwórki aby to jakoś powiązać, co by miało ręce i nogi. Cytuj
gapol 1 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 No może i coś w tym jest wracając do MGS PW to gra jest warta 59 zł ( tyle kosztuje w sklepach w necie ). Piractwo wonnnn!!!!!!! Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 18 października 2011 Autor Opublikowano 18 października 2011 oczywiscie, ze jest warta tej kasy - niewiele gier posiada tyle contentu i starcza na ponad 20h grania. Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 mgs2 fabularnie jest bardzo wysoko w rankingu mgs'ów. to, ze wątek fabularny jest skomplikowany i wielowatkowy nie znaczy, ze jest słaby. Tym bardziej trzeba się zapoznać z pełną wersją. oczywiscie, ze jest warta tej kasy - niewiele gier posiada tyle contentu i starcza na ponad 20h grania. Jak każdy MGS pewnie zapewnia wiele godzin grania. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 19 października 2011 Autor Opublikowano 19 października 2011 źle się wyraziłem... ale ok, w sumie nie warto znowu jechać po mgs4. btw. sprawdzal ktoś czy pojawiły się jakies fajne dodatki do PW? Cytuj
Sig 395 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 gram w peace walkera i nie wiem jak mogę prowadzić ze soba strażnika ? Gram w ustawieniu hunter type i jak złapę jakiegoś wroga od tyłu to nie wiem jak mogę go przenieść w inne miejsce bo jak ruszę analogiem w obojętnie która stronę to snake rzuca nim o ziemię :ph34r: Cytuj
szawello 7 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 bo nie da sie w PW chodzic z przeciwnikiem, tak samo jak czolgac albo chodzic przy scianie Cytuj
Kszaqu 12 Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 Czy ktoś jeszcze grywa w Peace Walker Online ? Można znaleźć graczy ? Cytuj
piczysone 0 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 ja jestem chętny?Mój psn.id piczysone dodaj mnie Cytuj
geenoff 0 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 oczywiscie, ze jest warta tej kasy - niewiele gier posiada tyle contentu i starcza na ponad 20h grania. Ha dobre sobie 20h ja mam 470h na psp a na ps3 jeszcze nie ruszałem Zaczne dopiero jak skoncze 2 i 3 bo w takiej kolejności przechodze Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 Ha dobre sobie 20h ja mam 470h na psp Ile? Cytuj
geenoff 0 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 i to bez online-daleko do pracy jezdzilem (1.5-2h) w jedna strone i tak jakos wyszlo Cytuj
subtag 2 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 ja gram w PW na razie sibgle player, ale na pewno bym sie powymienial ludzikami, albo ruszyl online Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 17 lutego 2012 Autor Opublikowano 17 lutego 2012 no ja na dwóch saveach mialem cos kolo 70h, ale jesli liczyc obiektywnie przejscie kompletnej linii fabularnej to jakies 20-30h bedzie Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Ktoś chetny na szpilanie wspolne coopowe w PW? Mam wszystko na S solo, ale moge pomoc komus jak cos Cytuj
Rybok23 0 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Siema Wie ktoś jak znaleść tłumik do mk.22 ? albo jak sie go zmienia? bo nie umiem pokonać czołgu w 7 lvl'u. Aha to wersja na ps3.Z góry dzięki za szybką odp. Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Zwiększ poziom R&D i będzie ulepszona MK22 z tłumikiem. Żeby pokonać pojazdy trzeba albo wyeliminowac wszystkich żołnierzy + dowódce, albo zniszczyc pojazd. Cytuj
subtag 2 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 no i brakuje mi tylko jednego trofika, nabic 20k comrades.... ciagle spotykam jakies randomy, Z checia bym pogral i pomogl w wieeeelu misjach zdobywajac sobie comradsów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi