[InSaNe] 2 490 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Ja też bym pograł, ale na Xbox'a, a tak się składa, że większość ma tę grę na PS3 Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 (edytowane) Te punkty można szybko zdobyć grając w Versus Ops, po paru rundach miałem prawie 8k nazbierane a po "trylionie" misji w co-ops zrobionych z Gawlick'iem uzbierałem ledwo 13k. Edytowane 2 kwietnia 2012 przez MysteryGaz Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 2 września 2012 Opublikowano 2 września 2012 Grałem w demko i w porównaniu z Portable Ops gra straszy ząbkami. W fullu też tak jest? Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 2 września 2012 Opublikowano 2 września 2012 też, ale i tak wygląda znacznie lepiej od portable ops Cytuj
walek 96 Opublikowano 2 września 2012 Opublikowano 2 września 2012 Peace Walker jest na PS3? W opisie gry na PSN nie ma nic o cross-platform, tak jak w przypadku mgs hd collection. Tylko info, ze to gra na PSP Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 września 2012 Opublikowano 2 września 2012 Jest na płycie z HD Collection i na JP oraz USA PSS. W EU dopiero w lutym. (LOL) Cytuj
kotlet_schabowy 2 730 Opublikowano 2 września 2012 Opublikowano 2 września 2012 Dobrze, że w ogóle będzie do kupienia osobno, bo by powstała nieciekawa sytuacja dla osób, które nie mają PSP i nie mają ochoty kupować całego HD Collection, a chcą znać historię prowadzącą do Ground Zero. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 września 2012 Opublikowano 3 września 2012 patrzac po cenach osobnych MGSów na pss to kupno pudełka ze wszystkimi za 20 zł wiecej wydaje sie bardziej opłacalne Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 3 września 2012 Opublikowano 3 września 2012 No ale jak ktoś nie zamierza kupować MGS2 i MGS3? Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 No ale jak ktoś nie zamierza kupować MGS2 i MGS3? sa takie osoby w ogole? przecież to jedna z tych ofert nie do odrzucenia p.s jak sie sprawuje PW, w jakich jest klimatach ? pytam, bo pewnie obadam go za jakiś miesiąc, dwa(ide po kolei 2,3,4 PW - platynuje). Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Ja miałem zamiar kupić samego Peace Walkera na PS3 prosto z PS Store. Czyli co? Nic z tego teraz? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Ja miałem zamiar kupić tylko PW i MGS3 (MGS2 mnie kompletnie nie interesuje) ale w sumie olałem wersję z PSS i wziąłem w box'sie. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 jak sie sprawuje PW, w jakich jest klimatach ? pytam, bo pewnie obadam go za jakiś miesiąc, dwa(ide po kolei 2,3,4 PW - platynuje). pw jest spoczko. slabe walki z bossami i podzial na misje to jedyne wady. klimat cos jak trojka, czyli sporo dzungli. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 (edytowane) Ja miałem zamiar kupić samego Peace Walkera na PS3 prosto z PS Store. Czyli co? Nic z tego teraz? W lutym dopiero. Edit: nieoczekiwanie dzisiaj pojawiły się MGS2 i 3 więc może będzie szybciej. Edytowane 5 września 2012 przez MajorZero64 Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 jak sie sprawuje PW, w jakich jest klimatach ? pytam, bo pewnie obadam go za jakiś miesiąc, dwa(ide po kolei 2,3,4 PW - platynuje). pw jest spoczko. slabe walki z bossami i podzial na misje to jedyne wady. klimat cos jak trojka, czyli sporo dzungli. dla mnie bossowie byli spoko Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 Prawda to, że bez coopa trudno pokonać bossów? Bo parę takich opinii widziałem. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 września 2012 Autor Opublikowano 6 września 2012 ta gra nie jest trudna. no może ostatni - nieobowiązkowi - bossowie moga być trudni np ostatnia wersja PW Pamiętam, ze we dwóch było ciężko. 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 września 2012 Opublikowano 7 września 2012 a da sie wyłączyć jakoś te czerwone kwadratowe kółka z punktami ktore sie pojawiają przy trafieniu i zasłaniają cały widok? Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 7 września 2012 Opublikowano 7 września 2012 jak sie sprawuje PW, w jakich jest klimatach ? pytam, bo pewnie obadam go za jakiś miesiąc, dwa(ide po kolei 2,3,4 PW - platynuje). pw jest spoczko. slabe walki z bossami i podzial na misje to jedyne wady. klimat cos jak trojka, czyli sporo dzungli. A jak fabularnie? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 września 2012 Autor Opublikowano 8 września 2012 fabularnie jest mocno srenio, BB to debil w tej części, a twisty fabularne zmuszają gracza do facepalmów ogólnie wątek z Paz jest slaby 1 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 26 września 2012 Opublikowano 26 września 2012 Dzisiaj na PSS wychodzi Peace Walker HD. Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 26 września 2012 Opublikowano 26 września 2012 (edytowane) Jest juz za 59 zeta. Kto to mowil ze ta część dopiero w lutym ma wyjść? Edytowane 26 września 2012 przez Jakim Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 26 września 2012 Opublikowano 26 września 2012 Taka była informacja prasowa. Pewnie w związku z zapowiedzią Ground Zeroes to się zmieniło. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 26 września 2012 Opublikowano 26 września 2012 (edytowane) Jest juz za 59 zeta. Kto to mowil ze ta część dopiero w lutym ma wyjść? Ja wrzucałem info w temacie Metal Gear Solid Collection HD z tym że nie dotyczyło PW ale całej trylogii. Aha - u mnie cena jest 54 zł a nie 59 zł Jest też komplet 3 części za 139 zł na PSS z tym że w zakładce All Games. Edytowane 26 września 2012 przez Kyo Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 3 października 2012 Opublikowano 3 października 2012 Pograłem trochę w HD Edition , jestem już w drugim rozdziale. Osobiście ta gra podoba mi się bardziej od MGS4, który przez chęć wytłumaczenia wszystkiego i uszczęśliwienia wszystkich fanów zatracił gdzieś swój charakter. W PW ma znów jakiś temat do przekazania, wraca motyw broni atomowej, zimnej wojny, a sama akcja toczy się w Ameryce Łacińskiej co też tworzy klimat. Scenki są dobrze zrobione, czasami QTE się pojawi i na szczęście nie za długie. To samo dotyczy się codeca, a logi postaci możemy sobie posłuchać w dowolnym momencie. Po MGS4 trochę straciłem wiarę w KojPro, ale PW i zapowiedziane GZ daje nadzieję na kolejne dobre MGSy. Grafika nie powala (ciekawe dlaczego), ale jest miła dla oka. Animacje i lokacje jak najbardziej ok, to samo się tyczy menusów. Muzyka bez udziału Gregsona-Williamsa nie jest w cale gorsza, a nawet ost jest jednym z lepszych w serii. Gameplay to uproszczony MGS4, ale wydaje mi się, że używanie gadżetów ma tutaj większy sens. Dobre jest także wybieranie camo i ekwipunku przed misją bo wprowadza element strategiczny. Rozbudowa bazy od razu mi się spodobała bo lubię takie bajery. Co-op jest czymś naturalnym w tej grze za to Versus to jakieś nieporozumienie. Ogólnie to faktycznie MGS5. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi