Opublikowano 24 września 200915 l czego wymaga demo zeby grac? mam nadzieje ze nie 5.55? (zaraz bede probowal odpalic) btw nowy trailer bardzo mi sie podoba, zbudowal klimat, i ta laska blondynka bardzo ładna xD i nawet sie ogarneli i nie pokazuja juz 4 snejkow tylko 3 gosci w maskach ogolnie zapowiada sie fajnie choooociaz... gameplay z dema (na gametrailers) robil o wieleeeele gorsze wrazenie niz trailer.. co prawda widac bylo ze gosc nie wie co robic i biega na oslep... ale dziwnie to wygladalo, bardzo nie-mgsowo... edit: u mnie demo wiesza konsole tak bardzo ze musze baterie wyjmowac (w sumie pierwezy raz taki przypadek mam) edit: widze ze na stronce pisza ze wymaga 6.0 , czy to wogole juz wyszlo? XD (sadzac po tym ze ktos pogral to wyszlo.. hm) Edytowane 24 września 200915 l przez Yano
Opublikowano 24 września 200915 l choooociaz... gameplay z dema (na gametrailers) robil o wieleeeele gorsze wrazenie niz trailer.. co prawda widac bylo ze gosc nie wie co robic i biega na oslep... ale dziwnie to wygladalo, bardzo nie-mgsowo... Bo to są filmiki z multi.
Opublikowano 24 września 200915 l Czy da się zagrać w to na PSP-3000 z CFW? Chyba mogę o to pytać, custom firmware to nie tylko piractwo, zaś demo jest bezpłatne i chciałbym wiedzieć, czy mogę w to zagrać nie tracąc mojego 5.03?
Opublikowano 24 września 200915 l trzeba mieć 5.55 z gen 2-3. albo 6.0 zciagnietego z playstation.pl, Demo skalda sie z 3 czesci, tutorial, skradanka w dzungli a potem eliminacja wszystkich na ostatniej mapie oraz wlki z bossem - czolgiem, nie metal gearem jakis tam t-72 czy cus... Dzungla wyglada rownie dobrze jak w mgs3.
Opublikowano 24 września 200915 l trzeba mieć 5.55 z gen 2-3. albo 6.0 zciagnietego z playstation.pl, Demo skalda sie z 3 czesci, tutorial, skradanka w dzungli a potem eliminacja wszystkich na ostatniej mapie oraz wlki z bossem - czolgiem, nie metal gearem jakis tam t-72 czy cus... Dzungla wyglada rownie dobrze jak w mgs3. Coś zamyślasz chyba...
Opublikowano 24 września 200915 l Autor trzeba mieć 5.55 z gen 2-3. obawiam sie, ze nie ma jeszcze 5.55gen ale da sie go [w sensie demo] odpalic na 5.50gen-b z version.txt trickiem
Opublikowano 24 września 200915 l no, przeczytalem tylko w okienku goscia na youtubie ktory wrzucil filmik z dema, ja stanąlem na chyba... 4.0?
Opublikowano 24 września 200915 l trzeba mieć 5.55 z gen 2-3. obawiam sie, ze nie ma jeszcze 5.55gen ale da sie go [w sensie demo] odpalic na 5.50gen-b z version.txt trickiem Kurde, czyli jednak działa to na PSP-3000? Proszę tylko o 3 literki, tak albo nie ;/.
Opublikowano 24 września 200915 l Autor nie dziala. //edit opisac wam jak sie odpala to demo na 5.50gen-b czy sobie w google znajdziecie? tak tylko pytam.
Opublikowano 27 września 200915 l Tak patrząc na gameplay z PW dochodzi do mnie jak MGS4 był archaiczny. Gra (MGS4) bardzo mi się spodobała, ale głównie dlatego, że jestem fanem serii i potrafiłem im wybaczyć. Historia ładnie się zakończyła, większość rzeczy została wyjaśniona, bawiłem się przednio i miałem ciary. Jednak to co teraz się dzieje nie wróży za dobrze. Ewentualna kontynuacja PW na dużych konsolach byłaby przesadą, a takie rzeczy właśnie Kojima sugeruje. PW i KP daje szansę, gra przypadła mi do gustu i się ciekawie zapowiada. Jednak co za dużo to nie zdrowo, a ciągnięcie wątków fabularnych nie jest dobrym wyjściem. Ta gra pewnie nie zawiedzie, ponieważ Konami i KP zawsze dostarczało bardzo dobre gry. Najgorsze jest to, że Konami i KP chcą zrobić z MGS Final Fantasy... O ile w FF mamy różne światy i różne postaci, tak w MGS mamy jeden świat, jakby alternatywną historię naszego. W przedziale czasowym MGS3-MGS4 dało to się jakoś poskładać do kupy z paroma naciąganymi faktami. Teraz jeśli dorzucają jakieś niedopowiedziane historie i chcą burzyć ten porządek w celu zbicia kasy, co dla mnie fana jest nie fair. W końcu doczekamy się części na DS, Wii itd. W końcu Kojima powiedział, że dla niego platformy nie są ważne, a MGSy będą schodzić jak z taśmy produkcyjnej.
Opublikowano 28 września 200915 l demo Peace Walker jest cool fajny silnik gry dużo obiektów do niszczenia a ze zwiastuna wynika że sam scenariusz nie w kij dmuchał - jak każdy w MGSie no i genialna muza będzie HITTTTTTTTTTTTTTTTTT
Opublikowano 29 września 200915 l Chyba tylko skończonych ignorantów to nie obchodzi. Myślisz że Kojima miałby szanse na ten sukces bez Shinkawy? W życiu. Zresztą, widać po Twojej wypowiedzi że mało wiesz o wkładzie pracy Yojiego w MGS1-3. To on - nie kto inny - zmieniał kiczowate pomysły Kojimy na bossów w designerski majstersztyk. Wyobraź sobie jak wyglądałby "kosmonauta z miotaczem płomieni" gdyby nie został zaprojektowany przez Shinkawe. Szanuję bardziej Shinkawę niż Hideo. Odnosiłem się jedynie do tego, że i tak wszędzie pojawia się nazwisko Kojima. W żadnym stopniu nie ignoruję twórczości Shinkawy, właściwie Solida kojarzę sobie tylko z nim. Zawsze gdy oglądałem materiał "making of" dla każdej odsłony pilnie słuchałem jego wywiadów, bo czułem do niego ogromny szacunek. Jeden z najlepszych character designerów w branży. Edytowane 29 września 200915 l przez NEMESIS U.S.
Opublikowano 29 września 200915 l Posypal sie gameplay na TGS, a tutaj cisza http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-metal-gear/56921 Koopercaja wyglada znakomicie. Jestem pod wrazeniem. Zabawne jest to, ze gameplay MGS4, a wersji na PSP praktycznie sie nie rozni. Ja gry nie kupie, bo nie mam zamiaru wydawac kupe kasy na PSP. Moze zrobia wersje na konsole stacjonarne.
Opublikowano 3 grudnia 200915 l Europejska premiera http://www.ps3site.pl/big-boss-w-europie/26173/#more-26173
Opublikowano 7 grudnia 200915 l Europejska premierahttp://www.ps3site.p...173/#more-26173 Maj przyszlego roku zapowiada sie wspaniale. No chyba, ze predzej kupie wersje usa...
Opublikowano 18 grudnia 200915 l Zassałem demko z polskiego PSS no i jest... za(pipi)iście. Świetna grafika, sterowanie postacią także całkiem ok, na początku są pewne problemy, ale później jest dobrze. Ogólnie demko na duży plus, teraz tylko wyczekiwać dnia premiery.
Opublikowano 19 grudnia 200915 l Demko prezentuje się świetnie. Grafika bardzo dobra, klimacik też. Normalnie gra jak do salonu. A dziś sobie pograłem w autobusie. Mocny tytuł.
Opublikowano 20 grudnia 200915 l mogli by to wydac na ps2, bo serio grafa fajna (chociaz mogli by podrasowac na ps2) , chetnie bym pogral z normalnym sterowaniem, bo to co jest na psp starali sie rozwiazac jak najlepiej ale to nadal jest dosyc karkołomna procedura
Opublikowano 20 grudnia 200915 l przypomniam, że oryginał dostanie nakładke na klawisze geometryczne, więc będziemy mieli prawie 'drugiego analoga' ;]
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Autor przypomniam, że oryginał dostanie nakładke na klawisze geometryczne, więc będziemy mieli prawie 'drugiego analoga' ;] mam tylko nadzieje, ze jakos przeprojektuja ta nakladke, bo ta prezentowana na tgs jest przyklejana do przyciskow geometrycznych... pot + ciepło + klej = wizja jednorazowego polaczenia obu elementow [potem trzeba bedzie samemu podklejac].... no nie wydaje sie to zbyt fajne front http://i612.photobucket.com/albums/tt205/ego-trip/Tokyo%20Game%20Show/IMG_7372.jpg tył http://i612.photobucket.com/albums/tt205/ego-trip/Tokyo%20Game%20Show/IMG_7373.jpg
Opublikowano 3 stycznia 201015 l Tak jak po ostatnim MGSie na PSP myslalem ze pozegnam sie z ta seria na malej konsolce tak po tym demie wyglada na to ze PW bedzie obowiazkowym zakupem. Naprawde wyglada to dobrze. Ciekawe tylko czy fabula da rade. Niestety sa bledy w demku - na przyklad CQC nie dziala przy niektorych wrogach. Mam nadzieje ze to tylko przypadlosc demka z racji wczesnego buildu.
Opublikowano 13 stycznia 201015 l Autor teraz tak: 1. klikacie -> http://www.konami.com/ <- 2. patrzycie na ankiete po lewej 3. opcjonalnie czytacie 4. zaznaczacie odpowiedz "a" czyt. pierwsza opcje 5. klikacie "Submit" bo ja beret chce xD
Opublikowano 19 stycznia 201015 l najśmieszniejsze jest to że można ciągle obstawiać co się chce i najwidoczniej zalicza każdy głos ;p