Skocz do zawartości

Poddział Mass Effect

Featured Replies

Opublikowano

Składam wniosek i prośbę o założenie działu w dziale xbox 360 -> Mass Effect. Mamy dział Gaiden'a a gra o przygodach Sheparda rozpala nie mniejszą wyobraźnię i posiada takie tabuny rozważań fabularnych i growych, że można o niej gadać godzinami.

Dziękuję

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Potrzeba. Nie pitol raven ;)

Naprawdę świetny pomysł Zer. W dziale Sony jest klasyk MGS, jest Killzonowy dział bo ludzie zachłysnęli się dwójką więc i dział powstał, a ma nie być działu o najbardziej rozbudowanym ekskluzywnym erpegu w dziale Xboxowym? No ja ciebie proszę. Nie interesuję mnie, że zgredzi przeważnie leją na RPGi. Interesuje mnie fakt, że ME ma obecnie tak wielu fanów jego uniwersum, że dział z pewnością nie byłby martwy. Wystarczy spojrzeć na fakt, e temat o tej grze nadal żyje pomimo prawie dwóch lat na karku.

Edytowane przez Gooralesko

Opublikowano

Dokładnie tak. Przez te wszystkie miesiące od premiery, po skończeniu Mass Effect z 5 razy, po przeczytaniu leksykonu wdłuż i wszerz oraz doczytaniu reszty w zasobach intenetu śmiem twierdzić, że jest o czym rozmawiać. Dyskusje w takim subforum byłyby zapewne niezwykle interesujące.

Edytowane przez Gooralesko

Opublikowano

komuś poza waszą dwójką też na tym zależy?

Opublikowano

ME to brand wokol ktorego wyrosla juz jakas spolecznosc i stuff jak napisal Zeratul, ja takze bym sie sklanial ku powstaniu tego dzialu, niech se ME freaki pisza ;]

Opublikowano

Dla mnie świetny pomysł. Choć sam nie jestem jakimś przeogromnym fanem, to Mass Effect jest zdecydowanie jedną z najlepszych gier na Xkloca, której jak najbardziej należy się poddział.

Edytowane przez miki77

Opublikowano
  • Autor
Nie ma sensu, zaluzcie sobie grupowca. Jak bedzie super popularny przeniesie sie go do MS.

to nam zaloz... grzecznie prosze

Opublikowano

Za pozno zalozylem. Jak bedzie zainteresowanie sie przeniesie, jak nie skasuje. Zeratul powinienes moc wszystko tam zrobic.

Grigori nastepnym razem ustalaj wewnetrznie decyzje :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.