Opublikowano 2 czerwca 200915 l Dnia drugiego czerwca, o godzinie 18:00 naszego czasu, rozpoczyna się konferencja Nintendo. Temat założyłem w dziale Nintendo, aby uniknąć offtopu w tematach o 360 i PS3. Tutaj będzie można zobaczyć konferencje: Gamespot IGN Osobiście jestem bardzo ciekaw tej konferencji i mam nadzieję, że Nintendo ma parę nowych gier na wyłączność.
Opublikowano 2 czerwca 200915 l założyłem temat w temacie o ds'ie, ale chyba nie kłóci się z tym. mam nadzieję, że na wii pokażą coś takiego co przekona mnie w końcu do kupna.
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Autor Ja również. Mam kupno Wii w planach, ale zaraz zobaczymy czy jest warto.
Opublikowano 2 czerwca 200915 l no i pięknie. dla nowego super mario warto kupić wii, chociaż jestem ciekaw czy będzie równie świetne jak ds'owe.
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Wcześniej nie interesowałem się Wii, ale sądziłem, że ta konsola potrafiła takie rzeczy już od wydania, a nie dopiero teraz
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Autor Ja tak samo . Mimo wszystko, zabawa w kosza była fajna. Ale powtórzę się: Jak będę chciał pograć w kosza, to wyjdę na dwór.
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Gra z Bowserem na DS jest świetna, ale reszta to takie popierdółki, że szkoda gadać.
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Vitality Sensor, haha. Te zapowiedzi to jeden wielki żart, umieram ze śmiechu chyba.
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Byłem coś zjeść - co robi te Vitality Sensor? Sprawdza puls i to, czy jesteś nerwowy. .. serio.