Krakers 4 Opublikowano 2 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 Yeeeah Super Mario Galaxy 2 - jedyna gra z prezentacji w którą chcę zagrać @Musiol - a jak stwierdzi, że jesteś nerwowy to..? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 2 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 mimo wszystko fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 2 czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) Fajny ten Resident i Dead Space. Ale to nadal mało . Edytowane 2 czerwca 2009 przez Jacobss Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 2 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 troche dziwny ten dead space na wii jak dla mnie w porownaniu do oryginału ale i tak będzie nieźle ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Ułan 1 Opublikowano 2 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 Zupełnie nowy metroid i to od team ninja YEAH!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 2 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 @Musiol - a jak stwierdzi, że jesteś nerwowy to..? ? nie wiem, każe kupić WiiFit Plus? ;> Nowy Metroid z kijowym podtytułem. Nawet nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 2 czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 Wreszcie jakaś porządna gra. Metroid! ^_^ No i koniec konferencji . Słabsza od tej sprzed roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 2 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 To jest nowa gra ? A to nie to co miało być ,że 3 części na 1 płytce ? p.s Nie wiem czemu Capcom boi się zrobić normalnego residenta na wii zamiast tych celowniczków. Szkoda ,że nie ma nowej zeldy na wii. Cytuj Odnośnik do komentarza
xmortex 400 Opublikowano 2 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 cholera, metroid mna pozamiatal, new super mario bros:wii bylo fajne, super mario galaxy 2 tez spoko, a poza tym to nuda szkoda, ze nie pokazali Fragile, ktore wyjdzie w eu/usa, albo nowego Silent Hilla Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 2 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 nie będę ukrywać że jestem zawiedziony tą konferencją Cytuj Odnośnik do komentarza
Enori 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 golden sun i super mario na wii mi wystarczą;p chociaż wstrzymam się z zakupem wii Cytuj Odnośnik do komentarza
pleju 208 Opublikowano 2 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 Nie było tak źle ^_^ na pewno wypadli 100 razy lepiej od Ubisoftu <_< no i na szczęście nie pokazali wiimusic2 Mario i Metroid nawet niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza
goggy 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 co ty porównujesz Ubisoft do Nintendo u mnie coś zgasło a u was? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 2 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 zapowiedzieli sadness? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 2 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 oczywiście nie zapowiedzieli :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 2 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 Gorzej od Microsoftu ale lepiej niż rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 2 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 To oni juz sa po konferencji? lol... no i jest kilka gier dla hardcorowych graczy: Super Mario Galaxy 2 Golden Sun New Super Mario:Wii Metroid Ale czy tylko tyle? lol, Wii ewidentnie nie jest konsola dla hardcorowych graczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 2 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 Liczyłem na nową Zeldę, ale Metroid też może być. Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 2 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 bardzo slaba konferencja. mario i metroid i godzine mowienia o nowej eloprzystawce ktora wprowadzi cie w czwarty wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 2 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 To oni juz sa po konferencji? lol... no i jest kilka gier dla hardcorowych graczy: Super Mario Galaxy 2 Golden Sun New Super Mario:Wii Metroid Ale czy tylko tyle? lol, Wii ewidentnie nie jest konsola dla hardcorowych graczy ale to sa dobre gry, zwlaszcza metroid Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 2 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 Dobrze ,że ta baba od wii fit nic sobie nie złamała w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
pleju 208 Opublikowano 2 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2009 co ty porównujesz Ubisoft do Nintendo u mnie coś zgasło a u was? A czemu nie można ich porównać?? Tu i tu 90% pokazanych gier to megapierdoły dla casuali na Ds i Wii Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Nintendo zarządziło. RULEZ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi