LucasFGW 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) Nadchodzi sequel SMG! Dostaniemy identyczną rozgrywkę z nowymi pomysłami i ujeżdżaniem Yoshiego. Trailer: http://www.gametrailers.com/video/e3-09-super-mario/50233 Edytowane 2 czerwca 2009 przez LucasFGW Cytuj
HunterX 36 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 SMG2 to zagrywka nie w stylu Nintendo bo: - gra to bezpośrednia kontynuacja przygód Mario, - wychodzi jeszcze na ten sam sprzęt, - wychodzi bardzo szybko po wydaniu poprzedniczki (jak na Nintendo oczywiście). Jestem w lekkim szoku ogólnie. A sama gra? Mamy Yoshiego, będzie też pare "metamorfoz" i dla niego no a sama rozgrywka w zasadzie niewiele się zmieni. Gra bez wątpienia będzie udana i na bank ją kupuję, chociaż z takiego obrotu spraw nie jestem uradowany. Jednak posiadacze Wii niech się cieszą - wyjdzie kolejna mega-miodna platformówka na ten sprzęcior! A ja uwielbiam tego typu gry (bardziej niż MadWorldy czy inne NMH;)! 8) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi