Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Jak dla mnie to gra jest strasznie fajna tylko czesto (pipi) wie gdzie isc
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Gra jest zbyt nieintuicyjna bez czytania setek poradnikow, samo bawienie sie w gotowanie i inne (pipi)e muje craftowe (ktore sa wymagane do endgamu) tez jest na sile utrudnione i trzeba co rusz otwierac nowe zakladki w necie zeby wiedziec gdzie masz szukac jakiegos jednego ze stu skladnikow zeby mizerie zrobic [nie zartuje xd].
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l Ale czy to zle ze jest matura? Lepiej tak niz jak w WoWie rotacja na 4 przyciski, wszystkie buffy jako passive zebys nie musial sie meczyc i damage bossow taki ze Priestem juz nawet z AoE nie trzeba wychodzic. Wczoraj zalapalem sie do 300 osobowej Gildii po jakiejs cienkiej fabularnej instancji mam cala pomoc ktorej potrzebuje bez siedzenia z nosem w Laptopie zobaczymy jak to bedzie wygladac w End Game ale na dzien dzisiejszy to najbardziej rozbudowane i interesujace MMO w jakie gralem od czasu WoW do Lich Kinga bo Cata Pandaria i Legion to
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Skoczylem podstawke i zrobilem rollback do Dark Knighta utrzymuje dalej ze gra jest najlepszym MMO na Rynku! Praktycznie kazdy Boss ma jakies ciekawe mechaniki, ystem scallingu w dol jak jestes na cos na zbyt wysokil levelu jest fajny bo nie mozna wszystkiego One Shootowac i dla samego doswiadczenia warto sobie poprzechodzic stare Dungeony dla nauczenia sie movementu posluchania Epickiej muzyki i spotkaniu kilku starych znajomych ( Diablos Gilgamesh ) Marnuje zycie ale warto!
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l 3 posty pod rzad widze ze piszesz z samym soba XD Szkoda bo gierka teraz nie jest zla, ja na premiere w nia gralem i bylo to zrobione gorzej niz zle.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l No Final Fantasy XI to nie jest, zamiast kombinowac, to mogl zrobic XI z nowymi teksturami.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Ale kiedy wy w ta gre graliscie? Sorry ale na dzien dzisiejszy nie ma nic lepszego. Dungeony - Wersje Normal Hard Extreme to nie sa te same miejscowki z dodatkowym mobkiem czy bossem tylko calkowicie nowe miejscowki a nowymi prseciwnikami i calkowicie nowymi bossami. Klasy - Super balans kazda klasa jest przydatna i kazda jest inna sa oczywiscie synergie ale w 8 osobowym dungeonie kazdy sobie jakas znajdzie Fabula - Lepsza od XIII a jest to MMO Klimat - nawet nie bede sie rozpisywal bo walki robia Grafika/Muzyka - Najladniejsza grafa z wszystkich MMO a muzyka to juz w ogole inny poziom. Tak ze beka z was idzcie grac w NMS xD
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Ale kiedy wy w ta gre graliscie? Sorry ale na dzien dzisiejszy nie ma nic lepszego. Dungeony - Wersje Normal Hard Extreme to nie sa te same miejscowki z dodatkowym mobkiem czy bossem tylko calkowicie nowe miejscowki a nowymi prseciwnikami i calkowicie nowymi bossami. Klasy - Super balans kazda klasa jest przydatna i kazda jest inna sa oczywiscie synergie ale w 8 osobowym dungeonie kazdy sobie jakas znajdzie Fabula - Lepsza od XIII a jest to MMO Klimat - nawet nie bede sie rozpisywal bo walki robia Grafika/Muzyka - Najladniejsza grafa z wszystkich MMO a muzyka to juz w ogole inny poziom. Tak ze beka z was idzcie grac w NMS xD Podpisuję się. Gra na dzień dzisiejszy to super szpil.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Gralem na pierwsza premiere i na druga. Nudne fetch questy z bieganiem po calym regionie i system walki ktory tez nie porywa. Plus brak konkretnego pvp, mmo dla dzieci. Fabule skonczylem, fakt dobra, ale bez rywalizacji mmo nie maja dla mnie sensu. Edytowane 22 sierpnia 20168 l przez Shen
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l No z lepszym niz w FFXIV to Tera Online, Blade & Soul czy Black Desert.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l I co tam DPS nie napierdala w kolko jednej rotacji unikajac AoE, Tank nie napierdala swojej rotacji trzymajac Aggro a Healer nie Healuje? Ze system walki staje sie przez to "porywajacy"?
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l No sytem jest tam non target, zeby uniknac ciosu musisz zrobic unik, zeby zablokowac to podniesc tarcze, a nie stoisz w miejscu i co cooldown napierdalasz f1,f2,f3,f4. No i brak mi bylo tam pvp o cos, a nie na arenkach w pare osob. Wygrindujesz sprzet i co dalej? Ile trzeba teraz tak swoja droga wybulic za ffxiv z wszystkimi dodatkami? Podstawke mam, z ciekawosci przez wasza gadke moze znowu zainstaluje. Edytowane 22 sierpnia 20168 l przez Shen
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Jest tylko jeden dodatek Havensward. Dodaje calkowicie nowa kraine, 3 nowe klasy postaci Dark Knight, Machinist, Astrologian. Do HW jest tez darmowy dodatek ze Nidhoggiem nazywa sie Revenge of the Horde. W UK znalazlem na plycie za £12 Najtaniej nie wiem jak w PL grasz na PC czy PS4? A zgadzam sie z toba co do questow calkowicie tak btw. Przynies wynies jest zbyt duzo zdecydowanie ale jak robisz same fabularne to nie jest najgorzej. Przejscie z ARR do HW jest bolesne bo jest to 100 (pipi)owych questow zeby zaczac nowa Historie.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Mam wersje na kompa, taniej chyba wyjdzie kupic dodatek sam, niz wszystko na ps4. Tylko loginow musze poszukac.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Cross Play jest wiec i tak zaden problem tylko nie wiem jak z serwerem ja gram na Lich.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Może głupie pytanie ale ostatnio widziałem Ultima sprzedawała FFXIV za kilkanaście złociszy na PS3 i PS4 bodajże. Czy jakbym tą pierwsza odsłonę kupił to grę mogę jakoś z upgrade'ować za free do A Realm Reborn czy to tak nie działa i lepiej nabyć normalnie A Realm Reborn..... Edytowane 22 sierpnia 20168 l przez chrno-x
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Tak ARR musisz kupic dostaje sie chyba miesiac gry za darmo. Ja w dwa tygodnie przelecialem przez cale story w ARR. Teraz wlasciwie ruszylem HW tylko tyle zeby odblokowac Dark Knighta. Teraz robie Grand Company i walki z Primalami na Extreme i Bahamut Coils ( Raidy ) Wlasciwie tylko po to zeby fabule miec zaliczona w 100%.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Pogralbym dla samej muzyki. Niestety nie mam czasu nie miec czasu, wiec moze kiedys. Ale OST juz sluchalem pare razy.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Zapomnialem ze to jest na abonament, a z moim wolnym czasem to mi sie nie oplaca placic
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l No i zaliczylem Garude Titana Ifrita Ramuha Leviatana i Shive na Ex Teraz King Mog i Odin T_T ten to jest dopiero po(pipi)any! Najgorsze ze z randomami healerzy nie wyrabiaja z Healowaniem Bleeda a DPSy z zabijaniem mieczy xD fuck my life dalej 10/10 55 Level iL130 i dodatek dalej ruszony tylko do momentu zdobycia Dark Knighta xD
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l To musi byc realm reborn. Pierwsza wersja na pc wyszła tylko. Tak masz rację, mój błąd, widziałem wersje na PC i coś mi się ubzdurało że to wersja na PS3. Teraz widzę Ultima sprzedaję ARR na PS3 za 12zł. Szkoda tylko że tak nie znoszę Grindowania w jRPGach to może bym się skusił.... Edytowane 24 sierpnia 20168 l przez chrno-x