wet_willy 2 163 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 No tutaj mozees levelowac poprzez story albo siedziec w dungeonach jak robisz questy na ich odblokowanie to w jednym dungeonie siedzisz 4/5 razy pierwszy jest chyba od 17lv Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 Zapowiedziano nowy dodatek nazywa sie... STORMBLOOD I oczywiscie jest jaranko Szkoda ze dopiero Early Summer 2017 Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Odpaliłem na youtube wrazenia kolesia co ograł triala, przypomnialo mi sie jak odpychajacy jest poczatek. Puste miasto i beznadziejne questy. 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Questy ktorych nie musisz w ogole robic. Wystarczy robic Main Scenario ktore akurat sa bardzo fajne. Sa jeszcze questy z + ktore sa odpowiedzialne ze odblokowanie kontentu ( skille, umiejetnosci, zawody itd ) Zwyklych sidequestow nie trzeba robic w ogole bo mozliwosci levelowania jest masa tak na szybkosci Leves, Dungeony, Beast Tribes Shen jak nie wiesz to nie gadaj. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 (pipi)iec Ukyo aka Wet Willy zarazil mnie robakiem MMO, a scislej mowiac odmiana tego wirusa o nazwie FF XIV. :[ A zreszta, po co ja pisze tak jakby ktos oprocz ciebie tapczan to mial przeczytac, hej zobacz, caly temat dla nas, czaj typie i powiedz ze moja postac nie wyglada jakby Gabriel Belmont i Big Boss mieli dziecko: Jestem pozytywnie zaskoczony tym MMOsem, story jest fajne, antagonisci po 2 dniach grania mieli juz tak z 4x wiecej ekspozycji niz imperium w XVtce przez caly okres trwania gierki, takze poki co jestem super zadowolony, jeszcze jak. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Kazub sciaga Triala Cottage zastanawia sie nad zakupem Hendrix chyba tez. Wiec moze temat zacznie czytac 5 osob. Jak naszej grupie Raidowej uda sie wyczyscic The Breath of the Creator (Savage) w piatek albo w sobote to wrzuce filmik. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Ja tak tylko delikatnie wspomnę że jak chcesz naprawdę dobre story w mmo to nic nie przebije knights of the old republic. Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 (edytowane) Ja tak tylko delikatnie wspomnę że jak chcesz naprawdę dobre story w mmo to nic nie przebije knights of the old republic. Tylko klastry podziałów liczebności osób na danej miejscówce ograniczają słowo MMO w tym przypadku, grałem od Bety + moja pierwsza poważna kolekcjonerka ^_^ a teraz syn w to pogrywa. Kazub sciaga Triala Cottage zastanawia sie nad zakupem Hendrix chyba tez. Wiec moze temat zacznie czytac 5 osob. Jak naszej grupie Raidowej uda sie wyczyscic The Breath of the Creator (Savage) w piatek albo w sobote to wrzuce filmik. Dziś wieczorem po testujemy Triala oby zawartość Finala w Finalu była tym razem w odpowiednich proporcjach Edytowane 13 grudnia 2016 przez Cottage Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Blantman mowisz o tej gierce ktora jest tak dobra ze nikt w nia nie gra i nie ma w niej zadnego end game. Do tego chyba po szesciu miesiacach przeszla na system Free to Play bo gral w nia... nikt? Zapomniales jeszcze tylko dodac ze wiadomo tylko na PC. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 (edytowane) Ja w nią grałem dla fabuły i bardzo miło wspominam. Przeszedłem historie jako jedi knight i bounty hunter po stronie sithow. Za(pipi)iście się bawiłem i teraz chyba wrócę bo 2 dodatki wyszły a historia w nich według recenzji goty. Większość znajomych tak samo grała dla historii To mmo ma wspólne serwery z pc? Czy tylko ps4 i tylko pc? Edytowane 13 grudnia 2016 przez blantman Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Blantman to jest temat o FFXIV a nie o srednim, martwym MMO free to play. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 To mmo ma wspólne serwery z pc? Czy tylko ps4 i tylko pc? Przecież dodałem pytanie aby nie było off topa Sam jesteś średni ja grałem w FFXIV chwile na pc i nic ciekawego nie zaobserowałem może teraz trochę się zmieniło to pytam czy serwery wspólne czy nie ? Najbardziej mnie ciekawi ta super historia bo ja jej nie zaobserwowałem przez miesiąc grania Ciekawe czy ty grałeś w kotora że oceniasz. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Jakby kogos kusil trial no to polecam obejrzec ten filmik zeby od razu wszystko kumac ladnie na poczatku i nie czuc sie przytloczonym: 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Moze sie cos rozkreci i bedzie forumkowe czyszczenie kontentu Cytuj
banzai 197 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 zagrałbym w to poraz kolejny..ale czekanie na raid to masakra jak sie nie ma z kim grac lub w 2 osoby. dungeony to juz inna sprawa :| musze przeniesc postac z ps3. ajwaj. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Dluzej niz 10-15 minut jeszcze nie czekalem, nie wiem jak bylo kiedys, ale teraz jest matchmaking ktory laczy ludzi ze wszyskich serwerow. btw. teraz doczytalem o tym jak oni [tragiczne] 1.0 zakonczyli, stworzyli spadajacy 'ksiezyc' do swiata gry, wyjasnili to oczywiscie fabularnie i ludzie w trakcie biegania po mapie w ostatnich dniach 1.0 mieli taki widok: A sam filmik ktory zakonczyl XIV 1.0 i wprowadzil XIV: A Realm Reborn to jest piekna masakra PORA ZGLEBIAC L O R E Cytuj
banzai 197 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Ja ostatnio gralem jakies półtora roku temu tydzień przed wydaniem pierwszego expansion,kolejka DPSem to nawet do dungeonów była 1h,a raidy to wogole. Tankiem/healerem to instajoin :| A ten filmik to chyba w podstawce mozna bylo ogladnac,tylko nie pamietam gdzie Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 17 grudnia 2016 Opublikowano 17 grudnia 2016 Tutaj dla tych ktorzy chca grac ale nie wiedza kim Wiem ze pewnie nikogo. Cytuj
banzai 197 Opublikowano 17 grudnia 2016 Opublikowano 17 grudnia 2016 dragoon aka floor inspector. Taka fajna rotacja ze palce bola. 1 Cytuj
michal 558 Opublikowano 17 grudnia 2016 Opublikowano 17 grudnia 2016 na ile godzin tryb fabularny w wersji na PS3? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 17 grudnia 2016 Opublikowano 17 grudnia 2016 Mnie 3 tygodnie zajelo przejscie calego story w ARR i HW. Ale gralem srednio po 6h dziennie. Cytuj
michal 558 Opublikowano 17 grudnia 2016 Opublikowano 17 grudnia 2016 bóg zapłać dobry polski murzynku. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 17 grudnia 2016 Opublikowano 17 grudnia 2016 Ile czasu zajmuje wbicie na end game i jakis przykladowy raid? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 17 grudnia 2016 Opublikowano 17 grudnia 2016 Shen zalezy ile grasz? Wiec odpowiem tak od 3 tygodni do 6 miesiecy. Raidy i Bossow Extreme masz juz na 50 Levelu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi