Dahaka 1 863 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 Już zrobione, coile akurat chyba nie są obowiązkowe, ale zdecydowanie powinny. Cytuj
michal 558 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 17 hours ago, Dahaka said: No i cyk, ARR skończone, 294 godziny Fajnie było, ale ten główny wątek to by się przydało jeszcze trochę przyciąć, bo zamulał strasznie momentami. A te questy z hildebrandem xD dobra beka ta gra jest w ogole do ukończenia? :p Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 Oczywiście, ta gra jest nastawiona na fabułę bardziej niż na cokolwiek innego. Cytuj
michal 558 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 w 60 dni da sie ja ukończyć? (mowie o trybie fabularnym) Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 (edytowane) Zależy ile dziennie grasz. Olschmitz jak widzisz potrzebował na podstawkę + dodatki 300h robiąc tylko fabułę. Edytowane 6 grudnia 2023 przez Dahaka Cytuj
banzai 197 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 jak jeszcze nie założyłeś konta to masz unlimited trial do lvlu 70. aa, główny wątek w ARR to już przycieli.. był jeszcze dluższy z głupawymi questami. a co do coila,to można solo zaliczyć jak sie przykoksuje już. i crystal tower leć bo tak,do paru questów trzeba i w sumie sporo xpa wpada w ruletce. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 11 grudnia 2023 Opublikowano 11 grudnia 2023 On 12/6/2023 at 7:09 PM, michal said: w 60 dni da sie ja ukończyć? (mowie o trybie fabularnym) ja ukonczylem calosc w czasie ktory za darmo byl w tym podstawowym pakiecie + to co dostalem razem z zakupem endwalkera mysle, ze 300h to minimum, serio nie zrobilem nic poza fabuła, no moze jakies tam kilka dungeonow, ale to kropla w morzu Cytuj
michal 558 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 300h???? mamuniu..... ja to bede konczyl kilka lat Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 5 godzin temu, michal napisał: 300h???? mamuniu..... ja to bede konczyl kilka lat I tak planujesz płacić im abonament przez kilka lat? Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 (edytowane) Mówiło się w kuluarach, że mieli robić w 2023/2024 jakieś nowe story mode, żeby skrócić czas potrzebny na przejście "fabuły" podstawki i starych dodatków. Czy to się już wydarzyło? Edytowane 17 grudnia 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj
michal 558 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 18 hours ago, pawelgr5 said: I tak planujesz płacić im abonament przez kilka lat? nie, ja lubię przechodzic gry swoim rytmem, bez pośpiechu. Wręcz wolno. Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 21 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: Mówiło się w kuluarach, że mieli robić w 2023/2024 jakieś nowe story mode, żeby skrócić czas potrzebny na przejście "fabuły" podstawki i starych dodatków. Czy to się już wydarzyło? Pierwsze słyszę. Jedyne co mają wprowadzić to NPCów do dungeonów, żeby nie trzeba było czekać na party graczy i można było je solo przejść (czego nie polecam, bo czas zaoszczędzony na czekaniu i tak zmarnujesz na przechodzeniu dungeona z noob NPCami, z którymi bicie mobów i bossów trwa 3x dłużej + z graczami jest po prostu fajniej i się człowiek nie nudzi). Jakiś czas temu jedynie skrócili główny questline podstawki. Imo możnaby go jeszcze bardziej skrócić, ale po połowie pierwszego dodatku to nie widzę co w nim można by było uciąć, questy to raczej konkrety, pacing jest dobry. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 6 minut temu, Dahaka napisał: Jakiś czas temu jedynie skrócili główny questline podstawki Ok, o to mi chodziło . Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 Tylko to miało miejsce jakieś 3 lata temu, więc nie jestem pewien, czy faktycznie o to xd Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia Jakim cudem dodatek do MMO ma lepsza fabułę niż ostatnie 20 lat singlowych finali? 3 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia I muzyke Soken pracowal nad To The Edge walczac z rakiem w szpitalu T_T Kazdy powinien w FFXIV zagrac i sie przekonac jaka ta gra jest dobra. Cytuj
tlas 440 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia 7 godzin temu, wet_willy napisał: Kazdy powinien w FFXIV zagrac i sie przekonac jaka ta gra jest dobra. Zacząłem przedwczoraj, początek wiadomo jak to w mmo bicie biedronek i mrówek, ale wciąga. Muzyka fantastyczna. 1 Cytuj
banzai 197 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia soken zajebisty. na ostatnim fanfescie chyba nawet uematsu byl z nim na scenie. Cytuj
tlas 440 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Dobra, drzewo obrobione, zaraz zaczyna się festiwal. Zaczyna się rozkręcać. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Kto przeszedl te patche po endwalkerze wprowadzajace do Dawntrail? zapowiada sie ciekawie, rozumiem, ze to jakas zupelnie nowa przygoda. @wet_willy? Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia @Ölschmitz Nie wiem nie gram juz od wrzesnia 2021 xD 1 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Bedzie trzeba wrocic przed dodatkiem posprzatac I ograc mam nadzieje ze bedzie lepiej niz w Endwalker >.> Cytuj
banzai 197 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia na razie part 1 był wprowadzenia do dawntrail część druga będzie w 6.55. 16 stycznia razem z hildibrandem i końcówką tribali i paroma innymi rzeczami. Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Trochę mi zajęło uporanie się z post-game'em HW, ale w końcu sie udało. Podsumowując HW: - fabuła, która mnie trochę z zaskoczenia wzięła, oczekiwałem typowych finalowych fajerwerków i dramaturgii, a tymczasem dostałem raczej spokojną, niespecjalnie zaskakującą, ale świetnie napisaną, nieco poetycką i melancholijną historię, którą definitywnie można zaliczyć do kategorii "slow-burnów" - znacznie poprawione sidequesty, które oferują szybkie i przyjemne historyjki dokładająca cegiełki do lore gry - muzyka jeszcze lepsza niż w podstawce - znacznie większe, śliczne mapy - gameplayowo ciut lepiej, ale to głównie dlatego że gra się już wylevelowanymi klasami Całościowo za główną wątek + sidequesty daje 9/10 Post game za to wymęczył mnie trochę, questliny o firmamentcie, scholastice czy tales of dragonsong war przez 90% nudne jak gówno, job/role questy jak w podstawce, jedne lepsze, drugie gorsze. Questliny rajdowe ok, gameplyowo na pewno lepsze niż w podstawce, ale fabularnie gorsze. No ogólnie nie było kolorowo. No ale w końcu czas na Stormblood. Cytuj
banzai 197 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca o,w połowie jesteś. najlepsze jeszcze przed tobą. stormblood,trochę słabszy od heavensward jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi