wet_willy 2 166 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Jak bedzie dodatek to beda ogromne kolejki. Endwalker przez pierwsze 2 tygodnie mial kolejki po 4/5k ludzi. Teraz jest umieralnia bo gra malo ludzi w oczekiwaniu na dodatek. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca To ile sie czekalo na wejscie przy takich kolejkach? Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Jak placiles abonament z 90 minut jak nie placiles to xD Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca 7 minut temu, wet_willy napisał: Jak placiles abonament z 90 minut jak nie placiles to xD czyli triala to warto ograć teraz, zdecydowanie Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Kurla, to trzeba docisnąć fabule do końca przed dawntrailem, bo jak będę w punktach kulminacyjnych historii w SB i EW i nie będę mógł grac przez te kolejki to mnie rozdupi. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Zdecydowanie tak bo tydzien przed premiera juz zacznaja wracac ludzie robic mop up pod dodatek. A jak grasz jako f2p to sie na serwer nie dopchasz pod bo wiadomo ze ci co placa maja priorytet na wejscie do serwera. Ja bym chetnie zrobil forumkwego Statica mozna by bylo hardcorowac Raidy ❤️ Cytuj
banzai 197 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca wczesny dostęp jeszcze to ludzie zaczną się wczesniej pchać. a kolejki po 5k to mało. 10k i błąd i znow do kolejki teraz niby mają serwery nowe i jakies cloudy to moze bedzie ciut lepiej niz jak endwalker wychodzil. static spoko pomysł. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Ja bede pewnie gral od 8 rano do 23 wiec zero problemow z logowaniem xD Jak gralem 2 lata temu to jeszcze umialem logi od fioletu do zlotka zaleznie od walki teraz pewnie byl by autyzm xD Cytuj
banzai 197 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca przez pierwsze 2 tygodnie na pewno.. później wszystko wraca przynajmniej ja tak mam po dluzszej przerwie. taa,jak ja mam zamiar sie logowac to dopiero kolo 17,to wtedy czekaj pan na swoja kolej Cytuj
tlas 442 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca (edytowane) W dniu 27.03.2024 o 08:40, Dahaka napisał: To samo miałem, chociaż dla mnie podstawka 8/10. Ale zanim przejdziesz do HW to BARDZO zalecam albo ogranie, albo chociaż obejrzenie na YT raidów z podstawki. Crystal Tower jest chyba zresztą obowiązkowe, tylko nie wiem w którym momencie. A ten nieobowiązkowy to Binding Coil of Bahamut, którego polecam serdecznie. To stary i hardkorowy raid więc uczenie się go to strata czasu, jeśli grasz głównie dla fabuły, a i normalne party ciężko będzie znaleźć. Także albo cutscneki na YT obejrzyj, albo znajdź w party finderze ze dwóch ludzi na 90 levelu, którzy przelecą go z tobą w grze solując wszystko (dostają za to nagrody, więc chętnych nie braknie) Wersja YT: Nie jest to obowiązkowe dla głównej osi fabularnej, ale fajnie uzupełnia pewne wątki i LORE. Pokaż ukrytą zawartość właśnie odblokowałem drugi raid z tego wątku crystal tower, zajebisteeee, nic nie pomijam gram wszystko, chłonę lore <3 Działający raid w mmo, na padzie, na konsoli, to nie sen, to FF14 xD Edytowane 30 marca przez tlas 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Zacząłem dzisiaj chwilę, trochę to dziwne, że kilka pierwszych q bez voice actingu, a potem już są, zakladam, że z czasem będzie ich więcej, bo Realm Reborn ma swoje lata. W zasadzie w życiu grałem w wiele MMO na chwilę, ale tylko w jedno dłużej, mowa o Wowie. Tutaj oczekuję czegoś innego, fabuły do spokojnego grania solo. Początek jak to w MMO - spokojny:). Na plus od razu, jak w każdym Finalu zajebista ścieżka dźwiękowa i czuć, że to MMO żyje i jest dociosane przez lata do granic możliwości. Czuję się zachęcony, na pewno co jakiś czas będę odpalał :). Btw mounty są od 10 lvl? Cytuj
tlas 442 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Quest z wątku głównego na poziomie 20 odblokowuje misję, w której dostaniesz chocobo. 1 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Ogolnie dla wszystkich nowych zawsze robcie Questy z + one zawsze odblokuja jakas mechanike czy game feature. 1 Cytuj
banzai 197 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca chyba krolem moogli, kupo. najgorszy chocobo do bicia to w bozji jest.. taki czerwony. niedługo event z ffxvi,bedzie pieseł mount . Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca 11 minut temu, banzai napisał: chyba krolem moogli, kupo. najgorszy chocobo do bicia to w bozji jest.. taki czerwony. niedługo event z ffxvi,bedzie pieseł mount . Czy na ten event z XVI trzeba mieć jakąś wymaksowaną postać? Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca @KrYcHu_89 Lvl 50 i Zaliczony MSQ The Ultimate Weapon Tu masz wszystko https://na.finalfantasyxiv.com/lodestone/special/ffxvi/ 1 1 Cytuj
tlas 442 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca 3 godziny temu, banzai napisał: chyba krolem moogli, kupo. najgorszy chocobo do bicia to w bozji jest.. taki czerwony. niedługo event z ffxvi,bedzie pieseł mount . Czeski błąd, pardon 2 godziny temu, wet_willy napisał: @KrYcHu_89 Lvl 50 i Zaliczony MSQ The Ultimate Weapon Tu masz wszystko https://na.finalfantasyxiv.com/lodestone/special/ffxvi/ ooo, zajebiście, thx Cytuj
tlas 442 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia (edytowane) Miałem rushować questy post ARR żeby odblokować Heavensward, a odkryłem po 62h golden saucer i ścigam się czkobosami xd To jest jedna z tych gier, że jak człowiek wsiąknie to żaden inny tytuł go nie interesuje. Edytowane 1 kwietnia przez tlas Cytuj
banzai 197 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia o panie.. w saucerze jest troche i wiecej do zrobienia. jumbo cactpota co tydzien i mini codziennie rób. fajne graty za mgp są w sklepiku. przepadniesz tam Cytuj
tlas 442 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia Event z XVI już dostępny. Rzucili się na biednego NPCta. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia 21 godzin temu, tlas napisał: Miałem rushować questy post ARR żeby odblokować Heavensward, a odkryłem po 62h golden saucer i ścigam się czkobosami xd To jest jedna z tych gier, że jak człowiek wsiąknie to żaden inny tytuł go nie interesuje. Grałeś w Rebirth? Jak oceniasz Chocobo vs to Co dali w Rebirth? Ja na razie bardzo powolutku lecę MSQ + te questy dla klasy, 17 lvl na razie ;D. Cytuj
tlas 442 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia Nie mam ps5. Tutaj lepiej bo ścigasz się z ludźmi. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia 4 minuty temu, tlas napisał: Nie mam ps5. Tutaj lepiej bo ścigasz się z ludźmi. No to fakt :). Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia I do tego grindujesz hodowle swojego Racing Chocobo ❤️ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi