KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca Dla łowców aczików i agregatów, wkrótce na Exophase będzie dodana integracja wzorem WoWa do FF XIV (te wewnętrzne acziki z gry). Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Ok wrocilem do gierki przed Downtrailem Story ✔️ Normal Raidy ✔️ Hildy ✔️ Relic in Progress 24 Many ✔️ Dokoncze tego Relica za Savage sie juz nie biore bo nie ma czasu Pisac kto bedzie gral od 28 lecimy z tematem. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca A ja na 36 lvl MSQ od 3 miesięcy xD. za 10 lat dołączę do Downtrail Cytuj
banzai 197 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca już prawie. to już jutro.. symulator kolejkowania otwiera sięę będę grał w grę,yoship dowiezie. soken też kapelusz i okularki i na plaże darmowa fantasia będzie to zrobie sobie hrothgara babke Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 28 czerwca Opublikowano 28 czerwca ja sie trochę wypaliłem po ShB i nie wiem kiedy wrócę Cytuj
banzai 197 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca Spoiler https://youtu.be/W7qFf3svb-g?feature=shared soken dowiózł Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Nowe klasy sa bardzo bardzo bardzo fajne Nowe dungeony maja normalnie jakis poziom trudnosci normalnie mamy mechaniki Story nie wiem bo bylo press Esc to continue xD ale jakos od 2/3 gry zaczynalo sie cos ciekawego dziac I nawet sie zlapelm na ogladaniu kilku cutscenek. Na razie 3 klasy na lvl 100 skill DRK to smuteczek Cytuj
banzai 197 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca bard i drk na lv100 na razie. pewnie sie bede eureka bawil pod lvle. i moze fate trainy https://eu.finalfantasyxiv.com/lodestone/character/9915061/ Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 19 lipca Opublikowano 19 lipca Powoli zblizamy sie do konca dobrze by bylo sie wyrobic przed Savage Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca @wet_willy chryste ile ty masz tu godzin nastukane? Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca 4 hours ago, Ölschmitz said: @wet_willy chryste ile ty masz tu godzin nastukane? Jedyne 6400 godzin od Heavensward czyli jakos od 2016 roku 2 1 Cytuj
banzai 197 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca ja mam tylko 4k. tylko. z przerwami grałem od 2015 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca Dobra zostal mi tylko Black Mage ( cringe ) Monk i Samurai do zrobienia powinienem sie na luzie do Savage wyrobic. Cytuj
banzai 197 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca blm znow biedny. ostatnio dancer robił większy dmg a teraz pictomancer Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Wróciłem do grania i ciągnę dalej MSQ, już questy na 50 lvl i niejako koniec podstawowej podstawki ARR za mną,. jeszcze masa patchy itp. Kurde no w sumie podobało mi się, kilka miesięcy spokojnego odpalania 2-3h tygodniowo, zdaję sobie sprawę, że ARR to właściwie tylko wprowadzenie do świata, a patrząc na listę "głównych questów" to jestem pewnie kilka lat grania w tyle, może kiedyś dojadę do końca. Samo ARR to typowe MMO podejście do tematy, trzeba się naszykować na mnóstwo fetch questów, dungeonów (które jednak robi się dosyć szybko) biegania od jednego NPC do drugiego, mało scenek jest z audio, co podobno potem się zmienia, będę na pewno kontynuował w przyszłości dodatki, no kilka lat contentu przede mną, ale to głównie dlatego, że uwielbiam każde Final Fantasy i po prostu pasuje mi ten świat . ARR jest o świecie, dodatki są podobno bardziej o konkretnych postaciach, się zobaczy:). Grałem w to do tej pory jak w singla, jedyna interakcja w pełni online podczas robienia MSQ do 50 lvl to dungeony z randomami. Według licznika zajęło mi to około 50 godzin. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Mam 3x wiecej Mountow niz ty godzin T_T 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Creditsy ARR za mną, wow nie spodziewałem się takich emocji przy finalnym bossie, końcówka zajebista i jak tu odstawić teraz to . Każde DLC też ma taki epicki finał? Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca Tak kazde DLC ma Epicki Final w ogole Hejtowany Stormblood ma chyba jeden z najlepszych jak nie najlepszy final ze wszystkich DLC Ok mamy to wszystkie Joby lvl 100 nagroda to Mount Logo Twitcha ktory ma 4 emotki bylo warto xD Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia Dopiero poznałem się z Gold Saucer i Triple Triad w tej grze, oj będzie grane, z tego co widze, to teraz można się napierdalać w karty z NPC po świecie też, czy tylko w Saucer będą? + w multi? Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia W dniu 26.07.2024 o 19:44, tlas napisał(a): Już? Szybko poszło A Tobie ile zajęło ARR? U mnie jakoś od pierwszego odpalenia do "przejścia" (teraz w patchu 2.2 jestem) 4 miesiące, co się przełożylo na 60h, ale teraz jak odkrywam mechaniki poza MSQ to dopiero nabrałem ochoty na granie większe . SE prowadzi gracza po mistrzowsku w tym RPGMMO, bo tak bym to nazwał. FFXIV to RPGMMO, a WoW to MMORPG :). Cytuj
banzai 197 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia 8 hours ago, KrYcHu_89 said: Dopiero poznałem się z Gold Saucer i Triple Triad w tej grze, oj będzie grane, z tego co widze, to teraz można się napierdalać w karty z NPC po świecie też, czy tylko w Saucer będą? + w multi? npców do tripla jest w pierniki po całym świecie ktorzy zazwyczaj daja karty jak wygrasz i masz szczęście,z graczami na mapkach też się da ,są też turnieje w saucerze. i jakieś 1500 kart do zebrania mahjong w saucerze, wyscigi kurczaków razem z bawieniem się w statsy i hodowanie. minionowe pokemony z turniejami tez sa 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia 8 godzin temu, banzai napisał(a): npców do tripla jest w pierniki po całym świecie ktorzy zazwyczaj daja karty jak wygrasz i masz szczęście,z graczami na mapkach też się da ,są też turnieje w saucerze. i jakieś 1500 kart do zebrania mahjong w saucerze, wyscigi kurczaków razem z bawieniem się w statsy i hodowanie. minionowe pokemony z turniejami tez sa Niesamowicie rozbudowana jest tutaj ta karcianka już na pierwszy rzut oka i fajnie, że jest tak dużo różnych zasad gry. Jedyne co wkurza, to, że karty od NPC są randomowymi nagrodami, walczyłem z jednym 6 razy i ciągle wpadała ta karta, którą akurat miałem, podczas gdy druga nie chciała wypaść. Niby nic, ale nie wiem w sumie po co to zrobili randomem. Inne rzeczy w saucerze na razie odpuszczam, bo trochę mnie przytłacza ta ilość minigier tam, a karcianki zawsze na propsie:). Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia Pamiętaj, że to MMO, to wszystko ma cię trzymać przy grze w nieskończoność, więc dobrze być asertywnym co do contentu jeśli nie planujesz zrobić z tej gry swojego głównego sposobu na spędzane wolnego czasu xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi