Skocz do zawartości

Final Fantasy XIV

Marchi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tam, nie trzesiesz sie bedac na odwyku? :cool:
Uwielbiam Dragoona, spadanie mobkom na leb daje mi niesamowita przyjemnosc :banderas:

A jest jeszcze kilka skilli ktorych nie mam a wiem ze sa za(pipi)iste :obama:

Opublikowano

60 lvlowy Odin fate xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No chyba ku*wa nie xD

Ze 100 osob sie pojawilo i wszystkim zrobil wipe'a. Choc do 1/3 zycia go zbilismy, moje Ps4 prawie odfrunelo, czlowiek sie do 60 klatek przyzwyczaja, a tu nagle slideshow 5fps xD

Opublikowano

Nie no, party bylo mnostwo, byl main tank, main healer, a i tak nami wytarl podloge. xD

Za malo osob na 60tce chyba wpadlo, wiekszosc pewnie 50+ byla i 1 hitowal wiekszosc graczy. Bo pech chcial ze ten trudniejszy wariant nam sie trafil.

Opublikowano

Paczcie jestem już Black Mage i mam chocobosa:

fp8FJI8.jpg

Zaczęły się dungeony i jest fajnie i intensywnie zwłaszcza jak tank albo healer daje dupy. Klimat FF wylewa się z tej gry no i nie ma chamskiego grindu, robię story i czasami poboczne questy i jakoś leci wszystko. Walka spoko na razie z primali zabiłem ifrit ale podchodziliśmy z 7 razy bo tank nie bił szpona i ifrit rozwalał nas tym atakiem.

Opublikowano

Gram na Lichu nick na screenie. Zaczynałem triala na ps3. W sumie wersja ps3 nawet przyzwoita ale ma strasznie długie loadingi.

Przeniosłem się na pc i mam loadingi 4-5 sec a to ważne przy robieniu tych wszystkich fetch questów.

Opublikowano

Bedę grał Blm dopóki nie wyjdzie za pół roku Red Mage.

Warto w wyszukiwaniu dungeonów zaznaczyć zeby szukało wszystkie języki. Średnia wyszukiwania spadła o 4 min.

Aha i podobno z nowym dodatkiem square planuje matchmaking cross serverowy.

Opublikowano

Ogolnie jezeli to twoja pierwsza postac to polecam olac side questy i robic Story. Side mozesz zostawic do robienia Sub Class dla BLM czyli w twoim przypadku Arcanist i Archer.

Questy poboczne tylko te z plusikiem trzeba robic, reszte OLAC, absolutnie olac.

Opublikowano

Kusicie oj kusicie. Od dawna mam ochotę na jakieś MMO ale mój PC już niestety nie daję rady. Nawet WoW zaczął klatkować, a tu pojawia się wizja wygodnego grania na konsoli na kanapie.

Odstrasza mnie jednak cena. Podstawka + dodatek w pakiecie na PSN to 229zł aktualnie. Do tego abonament i już 300zł znika z karty. No nie wiem....

Opublikowano

Trzeba bylo korzystac jak promocja na PSN byla i 150 chyba za obie gry sie placilo :D

Poza tym najpierw masz 14 dni triala, a potem w cenie gry 30 dni abonamentu.

• 1 miesiąc temu...