Yano 3 697 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 zakładam temat bo nie mam gdzie dac tej informacji, amysle ze warto pogadac o nowym assaynie zwłaszcza ze screeny wygladaja nadzwyczaj dobrze... az nierealnie jakk dla mnie (niezłe tekstury, duza widocznosc) wuczuwam jakis podstęp Cytuj Odnośnik do komentarza
Sandking 47 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Pfff... zdjęcia może fajne, ale z rzeczywistą grafiką nie będą miały nic wspólnego. Już sam brak charakterystycznych dla PSP ząbków dookoła wszelkich modeli o tym świadczy Mam nadzieję, że gra zaoferuje dobry gameplay i nie będzie kalką jedynki ;X Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 grafa grafą, oby tylko nie bylo tak nudno jak w assasinie na duze konsole Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Wygląda to ładnie, ale ja bym poczekał na jakiś "żywy" gameplay. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Assassin na ps3 bardzo mi się podobał i ten też pewnie mi się spodoba. Jak na razie Must Have na mojej liście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 mała ciekawostka - AC na psp ma byc kontynuacją jedynki i wyjasniac fabułe i powiązania AC1 i AC2 na duze konsole mowa o tym tutaj (wywiad ogolnie dotyczy ac2) http://www.gametrailers.com/index.php a swoją droga mam nadzieje na 2 rzeczy: - bedzie mozna fajnie łazić po budynkach jak w duzych wersjach - rozgrywka nie bedzie miała takich błedów jak jedynka (schematyczność itp) ciekawe czy uda im sie zrobic otwarte miasto , zeby tylko sie nie okazalo ze bedzie jak w nowym tenchu - ze mamy 2-3 wąskie trasy ktorymi mozemy dojsc do celu, i kazda misja to osobny kawałek miasta z kilkoma uliczkami tylko Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Grafika nie jest taka rewelacyjna, popatrzcie na modele postaci, po prostu ładne tekstury są . Zdjęcia oczywiście są wyretuszowane, ale nie mam nic przeciwko takiemu poziomowi, jest dobrze . To wspinanie się po budynkach i ciche zabijanie w kieszeni będzie fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza
milo121 0 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Czy są może jakieś wieści kiedy ta gierka ma się pojawić ?? A co do oceniania: - grafa jest nawet fajna...na skreenach , nie wiadomo jaka będzie naprawdę xD - a co do powiązania z wersjami na "stacjonarne" konsole - nie wiem nie grałem ( byłem posiadaczem PS2 ) xD Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Czy są może jakieś wieści kiedy ta gierka ma się pojawić ?? IV kw. br. Cytuj Odnośnik do komentarza
milo121 0 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 No to akurat se PSP kupie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 (edytowane) No to akurat se PSP kupie xD no xD ... a zresztą, sam tak pisałem/pisze ----------------------------------------- Wracając do tematu, chciałbym, żeby nie zrobili z tym tego co będzie z army of two (zmiana perspektywy) Chcę tpp ; / Edytowane 28 Czerwca 2009 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Nie, nie - o to spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) pojawił sie trailer!! http://www.gametrailers.com/video/debut-tr...ins-creed/52781 i chyba mozna powiedziec ze jak na psp sie niezle prezentuje, wyglada an to ze ebdzie miasto, mozna robic akcje jak na ps3 itp z tego co widac chyba na ulicach bedzie dosyc pusto, pewnie oprocz paru straznikow zwykły cywil bedzie rzadkim widokiem , mimo ze na screenie w pierwszym poscie widac az 7 postaci, na filmiku ulice byly puste i tylko dpoczas scenek były grupki postaci Edytowane 16 Lipca 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Axels 0 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 (edytowane) Według mnie to jest a raczej musi być za(pipi)iste jeśli ta grafika taka będzie zdj. 1 mysle ze nie jest prawdziwe ale 2 zdj jest najbardziej wiarygodne Super Edytowane 19 Lipca 2009 przez Axels Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Jak na moje, to wyjdzie połączenie GoW i Tenchu Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 pierwszy! pogralem z godizne, w sumie jest całkiem niezle, duzo rzeczy jest zaporzyczonych z duzej wersji , mozna niezle sobie pobiegac po scianach, ogolnie jeest prawie jak w orginale -miasto jest podzielone na mniejsze kawałki, chociaz i tak nie jest zle -sterowanie jest całkiem podobne, co w wielu grach na psp stawnoi ogromny problem, tutaj udalo sie przenieść w miare bez zgrzytu, jedyne co to oczywiscie kamera - trzymamy L i przyciskami geometrycznymi ruszamy kamerą, nie jest to szczyt wygody ale nie jest to tez najgorsza opcja, na szczescie reszta sterowania jest ok -grafika jak na psp to jest nienajgorsza, postac altaira jest ładna, cała reszta juz troche mniej (zwlaszcza pojawiajace sie rpzed oczami elementy) , ale da sie znieść, zwazywszy ze mamy jednak kawalek otwartego terenu do dyspozycji, ...tzn miasto napewno nie jest ładne, ale nie jest też tragiczne - loadingi sa szybki dosyć (nie to co na ps3 gdzie łazilismy minute po "mgle" jak sie wczytywała reszta ;p jedyne co mnie wkurza to nie gra tylko moja gałka ktora znowu ciągnie do dołu i mi pstac zawraca albo co gorsza odskakuje od ściany podczas wspinaczki i popełnia samobojstwo ... Cytuj Odnośnik do komentarza
4east 0 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 yano byles pierwszy bo ja nie lubie pisac dlugich tekstow Raz gralem bodajze w czwartek popoludniu calkiem neizle chociaz te sterowanie czasami mnie wkurza,system walki spoko bieganie po scianach i inne wynalazki fajna sprawa mozna sobie poszalec Altairem Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 po porgraniu trochw eicej wkurzylo mnie to że nie da sie operowac kamera podczas biegania bo jak sie trzyma R to nie da sie jednoczesnie nacisnac L , oraz nie da sie krecic kamera podczas blendowania bo jak sie trzyma X zeby sie "modlić" nie da sie nacisnac L , wiec jak sie chce ukrywac i obrocic kamere to na chwile przestaje sie ukrywac z tego powodu ikonki straznikow na mapce powinny poakzywać w ktora strone patrzą wtedy nie trzeba by obracac kamerą cały czas ... ale oprocz tego to i tak jest niezle, wiele innych gier przeniesionych z duzych konsol stwarzalo wiecej problemow Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Kumpel przeszedł, co ciekawe zajęło mu to raptem koło 6 godzin, mimo iż się nie śpieszył. Ja pograłem godzinkę i na razie nie jestem zachwycony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Gra nie jest zla, ale tez nie powala. Wkurza mnie sterowanie, szczegolnie ze nie moge obracac kamery kiedy sie modle. Jak sie robilo kontre w czasie walki? Chyba takie cos bylo w tutorialu ale zapomnialem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Antares 20 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 (edytowane) Gra podobnie jak oryginał, jest po prostu dobra, ani zła, ani rewelacyjna. Niemniej jednak, do oryginału miałem wielkie nadzieje a zabiła je monotonia. Po wersji na PSP nie spodziewałem się nic wielkiego, więc miło się rozczarowałem bo gra zasługuje na 7+/10 spokojnie. Jestem w tym momencie w drugim mieście, fabuła jest całkiem przyzwoita. Najważniejsze, że udało się trzymać klimat wersji z dużych konsol. Yano - w wersji na X360 po zainstalowaniu an dysku oraz na PC gra wczytuje się błyskawicznie i nie ma chodzenia we mgle prawie wcale Edytowane 16 Listopada 2009 przez Antares Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Jak sie robilo kontre w czasie walki? Chyba takie cos bylo w tutorialu ale zapomnialem ;p masz napisane na ekranie przeciez podczas walki, chyba kwadrat podczas trzymania R (czyli bloku) Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 fajna gra, ale troche schematyczna... takie mega casualowe tenchu. W wersje "duza" nie gralem, wiec pewnie nie lapie do konca klimatu. Zasieg wzroku straznikow jest zenujacy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Burgund 0 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Zasieg wzroku straznikow jest zenujacy xD Nie tylko zasięg wzroku, bo cała ich inteligencja jest żenująca. Gubią Cię jak tylko znikniesz za rogiem. Wielu można w plecy mieczem siekać i nawet nie zauważą, tylko stoją czekając na kolejne ciosy. Kiedy jest trzech obok siebie można do nich bez problemu podjeść i w połowie przypadków nie zauważą, że właśnie wykończyłeś jego kompana stealth killem. Stojąc na przeciwko niego, 2 metry od niego. Potem wykańczasz tak drugiego, trzeciego i przy odrobinie szczęścia przybiegnie czwarty, który zawalczy z Tobą na serio. AI przeciwników w tej grze to po prostu kpina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 ja jakos nie zauwazylem aż takiego niedorozwoju wrogow, wczesto ganiali mnie dosyc dlugo, nie pomagalo chowanie sie za rogiem, i co chwile wychodizli niwoi wiec nie mialem nawet czasu wskonczyc wspokoju do siana Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi